İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

Merhaba Deryacımm ne güzel pehli ile görüşeceksiniz demek benden de çok çok selamlar

Nisan' da bir buluşma düzenleyelim derim ben

kendine iyi bak

Merhaba Deryacımm ne güzel pehli ile görüşeceksiniz demek benden de çok çok selamlar

Nisan' da bir buluşma düzenleyelim derim ben

kendine iyi bak

Düzenleyelim canım
biz saat 9a geliyordu pehli gittiğinde
1 saat otobüs bekledik beraber ne çene yaptık sizi andık bol bol
Resim çekmeyi unutmuşum ama yaaa
Affedin beni çok güzel bir gün geçirdik
annelerde bol bol sohbet ettiler
En kısa zamanda tekrar görüşeliiiiimmmmmmmmm

evet katılıyorum canım bende özledim herkeşleri

Slm canlar nasılsınız bugün anneciğimle fatih çarşamba pazarına gideyim diyorum
Hava fena değil dolaşır gelirizzzzzzz
Buluşma iiçin ben nisanın 2. haftası adına bir konuşup fikirleşelim derim ne dersiniz
bir kaç yakınım var restaurantı olan biri az deniz görüyor klasik sulu yemek kebab tarzı
Birisi gülhane parkına yakın ama mekan rahat ama deniz falan görmüyor yemekler şahane dediğim gibi ortan rahat tam bizlik
Kshve içmek için mutlaka kahvesine bayıldığım medrese var
Bu söylediklerim hep sultanahmette kızlar başka yer isterseniz oralarıda konuşuruz
Cyd nın söylediği yerlerle ilgili bir bilgim yok ama çok sık gidiyorum ben mutlaka bizim için araştırır görüşürüm

Merhaba canım

Evet artık gelsin bir buluşma.. Sultanahmet' te yemek için senin önerdiğin yerlerden biri ya da Fatih Cankurtaran Sosyal Tesisleri olsun. Bunu kızlara oylamaya açalım derim kahve için de kesinlikle mederese diyorum ben de

tam bahar gelsin şöyle sıcacık olsun dışarda buluşuruz
o zaman daha güzel olmazmı:13:

bence cankurtaran olsun.... hem fıyatlarıda uygun... hafta içi olurmu kızlar.

ceyda, fethi paşa korusunda sosyal tesıslerın fotosunu koyarmısın canım... orasıda guzell

hafta sonu gidersek yanı cumartesi gunu, önden bır kaç kışı gidip masa ayarlaması yapması lazım... çunku bıraz sıra beklemek gerekıyor.. yada tam 12 gıbı gidilirse , 12.30 gıbı masaya geçilebilir...

ayyy kızlar sağolun valla şu an ellerim yazarken titriyor inanamıorummm Allah'ım hayırlıısnı nasip etsin inş. bi terslik olmaz korkuyorum

Slm kızlar çok heyecanlıyımmm sanırım hamileyim

Ne kadar güzel bir haber bu maaşallah maaşallah... Allah hayırlı uğurlu etsin canım çok sevindim

ceyda, fethi paşa korusunda sosyal tesıslerın fotosunu koyarmısın canım... orasıda guzell

Elbette eklerim tatlım.. Fethipaşa da gerçekten çok güzel bir mekan

hemra' cım bu arada haftaiçi buluşmamız birçok arkadaşın gelmesine engel olur -ki çoğu çalışan hanımlar

“Fethi görmüş kent Üsküdar’da yeşilin arasına gizlenmiş bir bahçe” Fethipaşa Sosyal Tesisleri, barındırdığı tarihi yapılar, yüzlerce bitki ve ağaç türleriyle İstanbullulara, boğazı manzarası eşliğinde yürüyüş,yemek ve dinlenme imkanı sağlıyor. Anadolu yakasının boğaz kıyısında bulunan ve bu bölgenin oksijen deposu olarak bilinen tesis, Sultantepe semtinin İstanbul Boğazını gören sırtlarından başlayıp, Kuzguncuk Tepesi ve Paşalimanı’nın üst kısımlarına kadar uzanıyor. İstanbul’un Sarayburnu’ndan başlayarak Ortaköy’e kadar olan muhteşem manzarasını seyir balkonunda seyrederken, erguvan ağaçlarının mistik kokusuyla unutulmaz bir boğaz keyfini yaşayacaksınız. Burada; İstanbul’un güzellik sembolü erguvanlar her daim yeşil çam ağaçlarıyla meşk ederken siz ister Boğazı, ister harikulade bir koruyu seyre dalarak yudumlarsınız zamanı. Kızkulesinden köprüye bütün güzellikler gözünüzün önündedir. Üstelik, kafeterya ve restoran binalarımızın tamamı, tarihi dokularına uygun olarak hizmetinizdedir. Denizin tüm çekiciliğiyle seyredilebildiği, koyu ve serin gölgeleri ağırlayan Fethipaşa Sosyal Tesisleri; yıllardır lezzet, hijyen ve kaliteden ödün vermeden hizmet sunuyor. Özlemini duyduğunuz nezih ortamlarda, yemyeşil ağaçlar ve kuş sesleri arasında geleneksel Türk mutfağının tadına varmak ve nostaljiyi yaşamak için misafirimiz olun.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres : Kuzguncuk Mah. Paşa Limanı Cad. Nacak Sk. No:6 / Üsküdar
Tel : 444 10 34

aa buluşmamı var ?

ayy bencede ctesi filan olsun haftaiçi ben bebekle gelememki haftasonu olsa eşim getirir arabayla uzak olursa.. ama cevahir filan olursa gelirim yine

bu arada prensess arkadaşım hayırlı olsunn

çekilişede katıldım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…