İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

[ank 06 şekerparemmm

minigimm

olişm..

pamulprensesssayy bayıldım buluşmanızz hayırlı olsunnn

nasılsınız şekerler bakalım yinekimsecikler ugramamıs buralara neerelerdesiniz bakalımm

slm kızlar.. kaç gundur dışardayım fazla gıremıyorm zamanın olmuyor. babam rahatsızdı. şeker hastası.. hastalıktan göz damarları kan toplamiş. amalıyat oldu.. düzeldi şukur.. gelıyorum ama yazmaya yaramaz kızımdan zaman bulamıyorum..

hemra

...............

selam ceyda :)

cancazlarım nasılsınız özledim sizleri benmde annem ameliyat oldu iyi çok şükür onun yanındayım iş güç yardımcı oluyorum .. herşey yolunda hamd olsun.

hemra seninde baban ameliyat olmuş çok geçmiş olsun canım ...

ceyda hava durumunu o kadar sıkı takıp ettın ama kar yagmadı :))

şimdi ben takıp edıyorum, hava durumunu dişarı çıkmak için hava ısınsın dıye dua edıyorum :))))

nasılsınız şekerler bakalım yinekimsecikler ugramamıs buralara neerelerdesiniz bakalımm

evet kimse gelmiyor

Canım benim çok geçmiş olsun, inş. bir an önce eski sağlıına kavuşur

Çok sevindim canım benim..
ceyda hava durumunu o kadar sıkı takıp ettın ama kar yagmadı :))

şimdi ben takıp edıyorum, hava durumunu dişarı çıkmak için hava ısınsın dıye dua edıyorum :))))

Heee bacım napiyim yaaa ben meteorolojinin yalancısıyım evet bir an önce havalar düzelsin yaa biz de yarın kahvaltıya gidecektik ama hava böyle olursa haftaya ertelenecek

slm kızlar evet hava bozdu yine ama az kaldı artık havaların ısınmasına
misafirim gelicek birazdan hepinizi öpüorum
alici-bjk naptın cnm gittin mi?yanlış hatırlamıosam 30 falandı giriş ücreti

slm kızlar nasılsınız
azıcık vakit buldum ama canlar siz yoksunuz
göz attım şöyle bir hemra canım geçmiş olsun babana sağlık çok önemli rabbim yaşatmasın bir daha acil şifalar olsun
neslihang bebişine ve sanada geçmiş olsun canım en çok dikkat edilmesi gereken mevsimdeyiz

Sudeyoncaa anneciğine geçmiş olsun canım ameliyat geçirmiş ve şuan iyi olmasına sevindim
Slmlarımı söyle öpüyorum buradan siziiiiii
Umarım en kıza zamanda eski sağlıklı günlere döneriz kızlar hepimiz ve sevdiklerimiz

Hepinizi gerçekden çok özledim burada olup saatlerce sohbet etmek istiyorum
tekrar buluşalım konuşalım istiyorummmm
bu arada güzel şeylerde var tabiii
ayyy çok konuştum nerdesiniz yahuuu :44:

terkrar geçmiş olsun annecine eminecim

Selam canım

valla bi denkleştiremiyoruz online zamanlarımızı

Havaların düzeldiğini, güneşin çıktığını görür görmez bi buluşma ayarlayalım

seninde canım nasıslınız bakalım.. havalar düzeldi güzel derken yine bozdu :86:

iyiyim spidicimm sağol, sen nasılsın bakalım

ay hiç sorma ya, dün anneme gittik. sabah yine biraz iyiydi ama akşama doğru resmen kar yağacak dedim heralde ben gene bu haftasonu kışlıkları kaldırsam mı diye plan yapıyodum olmadı ki şimdi ya

bende iyiyim canım çalışıyorum işte :82:
ben bi de bazı kalın hırkaları kaldırdım. yıkadık çeyize attık bi daha giymeyim diye
artık diğerleri ile idare edicez :82:

bende iyiyim canım çalışıyorum işte :82:
ben bi de bazı kalın hırkaları kaldırdım. yıkadık çeyize attık bi daha giymeyim diye
artık diğerleri ile idare edicez :82:

aman kızz düğün üstü üşütme sakın hee dikkat et kendine.. hele ki ayaklarını sıcak tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…