kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için
kız kübra nasıl bu olay ya nerde ne indirimi varmış de hele
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için
kız kübra nasıl bu olay ya nerde ne indirimi varmış de hele
hemra
...............
nasılsınız şekerler bakalım yinekimsecikler ugramamıs buralara neerelerdesiniz bakalımm
slm kızlar.. kaç gundur dışardayım fazla gıremıyorm zamanın olmuyor. babam rahatsızdı. şeker hastası.. hastalıktan göz damarları kan toplamiş. amalıyat oldu.. düzeldi şukur.. gelıyorum ama yazmaya yaramaz kızımdan zaman bulamıyorum..
selam ceyda :)
cancazlarım nasılsınız özledim sizleribenmde annem ameliyat oldu iyi çok şükür onun yanındayım iş güç yardımcı oluyorum .. herşey yolunda hamd olsun.
hemra seninde baban ameliyat olmuş çok geçmiş olsun canım ...
ceyda hava durumunu o kadar sıkı takıp ettın ama kar yagmadı :))
şimdi ben takıp edıyorum, hava durumunu dişarı çıkmak için hava ısınsın dıye dua edıyorum :))))
slm kızlar.. kaç gundur dışardayım fazla gıremıyorm zamanın olmuyor. babam rahatsızdı. şeker hastası.. hastalıktan göz damarları kan toplamiş. amalıyat oldu.. düzeldi şukur.. gelıyorum ama yazmaya yaramaz kızımdan zaman bulamıyorum..
geçmiş olsun canım benimm
selam ceyda :)
cancazlarım nasılsınız özledim sizleribenmde annem ameliyat oldu iyi çok şükür onun yanındayım iş güç yardımcı oluyorum .. herşey yolunda hamd olsun.
hemra seninde baban ameliyat olmuş çok geçmiş olsun canım ...
slm kızlar nasılsınız
azıcık vakit buldum ama canlar siz yoksunuz
göz attım şöyle bir hemra canım geçmiş olsun babana sağlık çok önemli rabbim yaşatmasın bir daha acil şifalar olsun
neslihang bebişine ve sanada geçmiş olsun canım en çok dikkat edilmesi gereken mevsimdeyiz
Sudeyoncaa anneciğine geçmiş olsun canım ameliyat geçirmiş ve şuan iyi olmasına sevindim
Slmlarımı söyle öpüyorum buradan siziiiiii
Umarım en kıza zamanda eski sağlıklı günlere döneriz kızlar hepimiz ve sevdiklerimiz
Hepinizi gerçekden çok özledim burada olup saatlerce sohbet etmek istiyorum
tekrar buluşalım konuşalım istiyorummmm
bu arada güzel şeylerde var tabiii
ayyy çok konuştum nerdesiniz yahuuu :44:
2. sayfalara düşmüşüz
günaydın bayanlar
günaydın arkadaşlar nasılsınız :82:
Selam kızlar
Haftanız güzel başlasın, gününüz aydın olsun
seninde canım nasıslınız bakalım.. havalar düzeldi güzel derken yine bozdu :86:
iyiyim spidicimm sağol, sen nasılsın bakalım
ay hiç sorma ya, dün anneme gittik. sabah yine biraz iyiydi ama akşama doğru resmen kar yağacak dedim heraldeben gene bu haftasonu kışlıkları kaldırsam mı diye plan yapıyodum olmadı ki şimdi ya
bende iyiyim canım çalışıyorum işte :82:
ben bi de bazı kalın hırkaları kaldırdım. yıkadık çeyize attık bi daha giymeyim diye
artık diğerleri ile idare edicez :82: