İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

slmm ay evt yaa havalar yine bozdu yine eve kapandık bizde offf..

bizde eşimle rejime başladık akşamda evde spor yaptık ilk ısınma hareketleri sonra evde odadan odaya koştuk sonrada mekik çektik ama ben yoruldum hemen demekki çoook hamlamışım ..
poyrazında ne hpşuna gitti ama biz hareketler yaparken gülüyo oda yapmaya çalışıyo bebemm oyun yapıyoz sandıı çok komikti:)))

günaydın kızlarr dün resmen dondummm yaa bu ne soğuk havalar ısındı derken yine soğuduu :KK4:

:KK9:
slmm ay evt yaa havalar yine bozdu yine eve kapandık bizde offf..

bizde eşimle rejime başladık akşamda evde spor yaptık ilk ısınma hareketleri sonra evde odadan odaya koştuk sonrada mekik çektik ama ben yoruldum hemen demekki çoook hamlamışım ..
poyrazında ne hpşuna gitti ama biz hareketler yaparken gülüyo oda yapmaya çalışıyo bebemm oyun yapıyoz sandıı çok komikti:)))

ohh ne guzel valla eminecim evde saglık havası estirmişssiniz boyle devam ederseniz poyraz beyde sizden esinlenip ordan oraya kosturup spor yapar bende havlar sogudugu için gidemiyorum bi kacgundur yuruyuse havalar ısınsada eski tempoma donsem:KK9:

:KK9:

ohh ne guzel valla eminecim evde saglık havası estirmişssiniz boyle devam ederseniz poyraz beyde sizden esinlenip ordan oraya kosturup spor yapar bende havlar sogudugu için gidemiyorum bi kacgundur yuruyuse havalar ısınsada eski tempoma donsem:KK9:

evet cnm yaa havalar bozdu gidemiyosunuzdur ama yakında düzelir inş. az kaldı nede olsa . bunu bilmek bile güzel . yaza kadar göbişleri eritmemiz lazım :18: :KK66:

slm kızlar... geçmiş olsun dileklerınız için teşekkur ederim hepinize....

bu arada kızım diş çıkarmaya başlıyor... çok mız mız oldu:KK43:((

aaaaaaaaaa

burası ne kadar boş kalmiş... devamsızlıktan sınıfta kalacak birileri. :)))

her gun sabah yoklama yapalım.... :))):KK53::KK53::KK53:

evet cnm yaa havalar bozdu gidemiyosunuzdur ama yakında düzelir inş. az kaldı nede olsa . bunu bilmek bile güzel . yaza kadar göbişleri eritmemiz lazım :18: :KK66:
gidemiyorsunuz yerine gidemiyorum daha dogru olcak canım ceyda daha ilk gunden ekti beni ilk gun gittik rtabi yarım saat kapıda bekletti beni 2. gunde aynı sekilde bekledim ama gelemiyecekmiş ben yoluma tek devam ediyorumm evet yaza az kaldı bi telas sardı beniii:KK9:
slm kızlar... geçmiş olsun dileklerınız için teşekkur ederim hepinize....

bu arada kızım diş çıkarmaya başlıyor... çok mız mız oldu:KK43:((
iidir canım sen nasılsın kıyamam kuzuya zor olur bu donemler gerci cok sukur ben oğlumdan diş cıkarma konusunda pek cekmedim allah kolaylık versin sana :KK70:
aaaaaaaaaa

burası ne kadar boş kalmiş... devamsızlıktan sınıfta kalacak birileri. :)))

her gun sabah yoklama yapalım.... :))):KK53::KK53::KK53:

bencede her sabah yoklama olsun ben burdayımmm:KK16:

gunaydınnnn ben geldim burdayım....

ya bende düşünüyorum, yaza kadar kılo vermek istiyorum.. hiç bir kıyafetım olmadıgı için kendıme artık bır şeyler aldım.. morelım bozuldu.. 6 kılo versem olacak ama nasıl iştahım var anlatamam....:KK43:(

bende geldim bende burdayım:KK3:
sudeyonca annen ameliyat olcaktı nasıl geçti canım,iyimi?

canım iyi şuan çok şükür evde dikişlerinide dün aldırdık dün gittim yemeğini yaptım artık yavaş yavaş işini görüyor herşey yolunda Allah hiç kimseyi sağlığından etmesin aminn

ya bende düşünüyorum, yaza kadar kılo vermek istiyorum.. hiç bir kıyafetım olmadıgı için kendıme artık bır şeyler aldım.. morelım bozuldu.. 6 kılo versem olacak ama nasıl iştahım var anlatamam....:KK43:([/QUOTE]

cnm emziriyosun bebeğinde daha küçük bu yaz böle ol seneye inş. gayret edersin .. bende geçen yaz önemsemedim ama bu yaz gayret ediyorum :) bu arada dişde çıkarıyormuş zor bi süreç iştahsızlık huysuzluk inş. atlatır hemen kuzu

gamzecim valla bende istiyom yürüyüş ama bebeğimi bırakmıyom offf evde yap olmuyo oksijen yok bişi yok daralıyo insan benim yerimede yürü :))

canım iyi şuan çok şükür evde dikişlerinide dün aldırdık dün gittim yemeğini yaptım artık yavaş yavaş işini görüyor herşey yolunda Allah hiç kimseyi sağlığından etmesin aminn

ya bende düşünüyorum, yaza kadar kılo vermek istiyorum.. hiç bir kıyafetım olmadıgı için kendıme artık bır şeyler aldım.. morelım bozuldu.. 6 kılo versem olacak ama nasıl iştahım var anlatamam....:KK43:(

cnm emziriyosun bebeğinde daha küçük bu yaz böle ol seneye inş. gayret edersin .. bende geçen yaz önemsemedim ama bu yaz gayret ediyorum :) bu arada dişde çıkarıyormuş zor bi süreç iştahsızlık huysuzluk inş. atlatır hemen kuzu

gamzecim valla bende istiyom yürüyüş ama bebeğimi bırakmıyom offf evde yap olmuyo oksijen yok bişi yok daralıyo insan benim yerimede yürü :))[/QUOTE]
tamam canımcım seve seve yururum sekerimm:KK8:
nıye kımse yok burda ya... :KK43:((

ben gelüm datlummm sen nerdesinn:KK1:

Herkese HAYIRLI günesli bir gün dilerim...:KK16:

Bugün izinliyim, calismiyorum. Sabah erkenden kalktim temizligimi yaptim ve birazdan kendimi sokaklara atmayi düsünüyorum...:KK55:

HAva cok güzel...günessssssss sonunda bizede ugradi..:21: Istikamet Eminönü sanirim...:KK8:

Herkese HAYIRLI günesli bir gün dilerim...:KK16:

Bugün izinliyim, calismiyorum. Sabah erkenden kalktim temizligimi yaptim ve birazdan kendimi sokaklara atmayi düsünüyorum...:KK55:

HAva cok güzel...günessssssss sonunda bizede ugradi..:21: Istikamet Eminönü sanirim...:KK8:

ohh ne güzelll bizim yerimizede gezzz şekerimm:KK9:

X