Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar buluşmada kimle konuştum hatırlamıyorum ama akvaryumu olan avm hangisiydi?
Kızlar sizlere yeni bir mekan daha tanıtmak istiyorum; haftasonu eşimle buraya kahvaltıya gideceğiz kısmetse
Sultanahmet camiinin gölgesinde muhteşem boğaz manzarası
Güzel bir gün geçirmek için, önce güne güzel başlamanız gerekir! Güneşli İstanbul'u, Boğaz kıyısında leziz bir kahvaltıyla, muhteşem bir manzara eşliğinde yaşamaya ne dersiniz?
Kahvaltı menüsü;
Sade ve Kaşarlı Omlet, Beş Çeşit Reçel, İki Çeşit Peynir, İki Çeşit Zeytin, Bal, Tereyağı ile Sınırsız Çay.
İşte mekanın fotoğrafları
Forum istanbul mu canım:26:
akvaryumu varsa olur canım haftasonu oraya gitmek istiyorumda
bu arada hoşgeldin hayatım özletiyosun kendini daha sık gelmeye çalış
akvaryumu varsa olur canım haftasonu oraya gitmek istiyorumda
bu arada hoşgeldin hayatım özletiyosun kendini daha sık gelmeye çalış
biz girmiştik cnm süperdiiiii tavsiye ederim ama deryanın dediği gibi pahalıyı giriş
bu arada hoşgeldin deryacım özletme bu kadar kendini
dışarısı mükemmel yaaa.. sanki yaz gelmiş gibi... sıcacıkkk...
slm kızlar nasılsınız... benım çok zamanın olmadı.. bazı sorunlar var.. yorgun ve uzgunum bıraz.. fazla gıremıyorum.. gırsemde aktıf olamıyorum.. acık kalıyor pc.. inşallah duzelır.
geçmişe bır göz attım.
hastalara olanlara acil şifalar diliyorum..
ceyda telın için çok geçmiş olsun.. nasıl düşürdün :))))
ve yer çok guzel kahvaltı için.. sultanahmetın neresınde ya.. ben nıye hiç görmedım orayı :)))
en kısa zamanda hep beraber gidelim...
ceyda cankurtaran sosyal tesısleri var. hemen topkapı sarayının altında cadde uzerınde orayada bır bak bakalım.. çok guzel orasıda.. ( ben dugunumu orada yapacaktım ama olmadı) aklımda kaldı orası
bu arada kütük taşımaktan bahsetmışiniz.. kutuk artık taşınmıyor malesef.. bende kısa sure önce yapacaktım.. ama artık onlıne oldugu için her şey taşınmıyormuş.. bende ıstanbul a taşımak istedim.. ama olmadı eşimin köyunde kaldı
havalar ısındı ne zaman buluşuyoruz.. alışveriş merkezı olmasın lutfen...
oyy kıyamam ben poyraza aşımı olmuss parkı gorunce unutmus tabii acıyı anneciğinede gecmiş olsun eminecim allah şifa versin sorunsuz birameliyat gecirsin
aynen canım ne planlar organizasyonlar yaparız inşaallah keske hepiniz yakında olsanızda hep beraber yapsak
Günaydın kızlarrr
cnm geçmiş olsun allah acil şifalar versin ameliyat sonuçta insan tuhaf olur evet :18:
Hemracım hayırdır nasıl sorunların var paylaşmak ister misin?
Cydacım süper mekanlar buluyorsun
Slm kızlar nabersiniz bakalım
sizi özlüyorum valla
Çok uzak kaldım ben
Dışarda hava missss gibiii
Tam keyfi zamanı sohbet zamanı buluşma zamanı diye düşünürken
Baktım güller boş durmamış mekan bile beğenmişler
Canımsınız valla
en süper buluşma grubu olucaz
Sultanahmet şahane bir tercih olmuş
Benim mekanım 3 yıl oturdum ben orada
Daha önce kk da bir kaç kez buluşma yaptım Sultanahmette
Eğer isterseniz size yardımcı olurum
Güvendiğim geniş bir çevrem var sayırlır
Mesela güzel bir öğle yemeğinde buluşup
Tarihin göbeğinde Medresenin içinde mis gibi birer kahve içebiliriz
Güzel yerler bulur ayarlarım valla ne şahane olur
Bahar kokan şu günlerde bir araya gelsek
Hepinizi nasıl özledim
Üzerimizdeki sorunlar bitsede gelsem artık yanınıza sohbet etmek istiyorum sizinle
Dua edin bana canlar...
Önerilerinizi bekliyorum canlar
Rahat etmemiz için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırııııımmmmmm
Kendinize iyi bakın özleyin benii:78:
çok büyük bir akvaryumu var canım ama ben henüz gezip göremedim
Bilet fiyatları bir ara çok yüksekti şuan ne durumdadır bilmiyorum
Ama çok güzel bir yer olduğunu çok duydum
Hoşbulduk
Gelip gidiyorum arada ama vaktim olmuyor malesef
Hele geçmişi hiç okuyamıyorum bile
inşallah en kısa sürede dönerim sohbetlere
:44: nekadardıki çok pahalıydı?
bide istediğin kadar kalabiliyomusun?
bide çok kalabalık oluyomu?
bide ...
kızlar geçmişe bakamadım oğlum da ben de çok hastayız dün geçen gün ben gittik doktora bronşit olmuşum dün de oğlanı götürdüm onunda kulakları iltihplanmış sağlık çok önemli ya sağlık olmadan hiç bişeyin tadı tuzu yok inş kısa zamanda atlatırız
FATİH BELEDİYESİ CANKURTARAN SOSYAL TESİSLERİ
Cankurtaran Sosyal Tesisleri'nde açık alanda oturma grupları, havuz ve gölgelikler bulunmaktadır. Burada misafirlerimiz, masalarının hazır olmasını bekleyebilecekler gibi yürüyüşler yapabilir ve kafeteryadan self-servis olarak aldıkları içecekleri ve tatlıları tüketebilirler.
İlkbahar ve yaz aylarında hizmet veren set üstünde toplam 75 kişilik kapasite ile tüm menü sunulmaktadır. Sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri için ideal olan bu mekanda tüm deniz manzarasının tadını çıkartabilirsiniz.
Toplam 250 kişilik kapasitesi ile kışlık salon restoran bölümünün ana salonudur. Büyük toplantıların yapılabildiği bu alanda, pencereler yaz aylarında tümüyle açılarak deniz manzarasında yemek yeme imkanı sunmaktadır.
Cennet vatanın kutsal şehitleri!Ruhunuz şad olsun...
kızlar geçmişe bakamadım oğlum da ben de çok hastayız dün geçen gün ben gittik doktora bronşit olmuşum dün de oğlanı götürdüm onunda kulakları iltihplanmış sağlık çok önemli ya sağlık olmadan hiç bişeyin tadı tuzu yok inş kısa zamanda atlatırız
kızlar buluşmada kimle konuştum hatırlamıyorum ama akvaryumu olan avm hangisiydi?
benımle konuşmuştun canım. forum ist.. gıriş 25 tl.. istedıgın kadar kalıyorsun içerde...
kızlar shopping fest baladı haydi herkes alışverişe
http://www.kadinlarkulubu.com/indirimler-kampanyalar/429194-shopping-fest-istanbul.html
ayy küboşş bunu bana yapmiycektin daha doğrusu kocama
yurtdışındanda bisürü kişi gelmiş alışveriş için
40gün 40gece bana ulaşamazsanız şaşmayın