İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

.

ohhh ne güzel gamzecim yürüyüş filan yapıyomuşsun ceyda da katılcak sanırım ne gzl yaa imrendim bende olsaydım keşke size :2: hepberaber giderdik...

evet tatkım ben yuruyus yapıyordum arkadasta arıyordum aslına bakarsan tek gitmek sıkıcı oluyor cceydada arkadas arıyormus yanına bugun ilk yuruyusumuzu yaptık keske sende yakında olsaydında hep beraber yapsaydık bende cok isterdim ceydanın das dediği gibi ordanda guzel bi kahvaltı yapardık bana gelirdiniz rahat rahat ohhh:KK16:

artık benlede hemşeri sayılırsın cnm çünkü kütüğüm kastamonuya geçti :KK8:

cyd cım geçmiş olsun tatlım yaa neyse artık eşin bi telefon daha hediye alır :KK9:

yok kız almaz artık:KK19: ev aldım sana daha ne alıcam der :KK60:
günaydın kızlar nasılız:KK66:

günaydın kuşummm :KK71:sen nasılsın bakam..
günaydın fıstıklar :KK71:
iyi değilim miden bulanıyo:KK59:
geçmiş olsun canım.. :KK70: naneli şeker yemek miğde bulantısını azaltabiliyor bende işe yaramıştı :KK1: ben nefret ederim miğde bulantısından. bende emetofobi var kızlar, yani kusma fobisi :KK31: hamileyken ne yapıcam bilmiyorum :84:
evet tatkım ben yuruyus yapıyordum arkadasta arıyordum aslına bakarsan tek gitmek sıkıcı oluyor cceydada arkadas arıyormus yanına bugun ilk yuruyusumuzu yaptık keske sende yakında olsaydında hep beraber yapsaydık bende cok isterdim ceydanın das dediği gibi ordanda guzel bi kahvaltı yapardık bana gelirdiniz rahat rahat ohhh:KK16:

ay evet bugün gamzecimle ilk yürüyüşümüzü yaptıkk :KK66::KK66::KK66::KK66: ben bugün kahvaltıya kayınvalideme gittim ama daha sonraları gelsin planlar organizasyonlar :KK52:

Kızlar sizlere yeni bir mekan daha tanıtmak istiyorum; haftasonu eşimle buraya kahvaltıya gideceğiz kısmetse :KK34:

Sultanahmet camiinin gölgesinde muhteşem boğaz manzarası :KK16:

Güzel bir gün geçirmek için, önce güne güzel başlamanız gerekir! Güneşli İstanbul'u, Boğaz kıyısında leziz bir kahvaltıyla, muhteşem bir manzara eşliğinde yaşamaya ne dersiniz?

Kahvaltı menüsü;
Sade ve Kaşarlı Omlet, Beş Çeşit Reçel, İki Çeşit Peynir, İki Çeşit Zeytin, Bal, Tereyağı ile Sınırsız Çay.

İşte mekanın fotoğrafları :21:

[

geçmiş olsun canım.. :KK70: naneli şeker yemek miğde bulantısını azaltabiliyor bende işe yaramıştı :KK1: ben nefret ederim miğde bulantısından. bende emetofobi var kızlar, yani kusma fobisi :KK31: hamileyken ne yapıcam bilmiyorum :84:

yok anacığım hiçbiri fayda etmiyo.bende iştahsızlıkta var kaç gündür bi endoskopi yaptırmalıyım ama çok korkuyorum:18:
[/COLOR]

Kızlar sizlere yeni bir mekan daha tanıtmak istiyorum; haftasonu eşimle buraya kahvaltıya gideceğiz kısmetse :KK34:

Sultanahmet camiinin gölgesinde muhteşem boğaz manzarası :KK16:

Güzel bir gün geçirmek için, önce güne güzel başlamanız gerekir! Güneşli İstanbul'u, Boğaz kıyısında leziz bir kahvaltıyla, muhteşem bir manzara eşliğinde yaşamaya ne dersiniz?

Kahvaltı menüsü;
Sade ve Kaşarlı Omlet, Beş Çeşit Reçel, İki Çeşit Peynir, İki Çeşit Zeytin, Bal, Tereyağı ile Sınırsız Çay.

İşte mekanın fotoğrafları :21:

ceydacığım nerden buluyosun böyle güzel yerleri yaa:KK52:
sadece kahvaltımı var burda,fiyatları nasılki acep?:KK68:

ceydacığım nerden buluyosun böyle güzel yerleri yaa:KK52:
sadece kahvaltımı var burda,fiyatları nasılki acep?:KK68:

insan meraklı olunca böyle oliy bebemm :KK60:

sadece kahvaltı yok tabii güzelim, geneli Osmanlı mutfağından oluşuyor :KK34: kahvaltı 20 tl imiş ama diğer yemeklerin fiyatı nasıl bilemiyorum :26:

Ben diğer menüsünü de ekleyeyim;

Başlangıçlar
Zeytinyağlı Yaprak Sarma
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Zeytinyağlı Portakal Aromalı Enginar
Zeytinyağlı Barbunya Pilaki
Pastırmalı Humus
Közlenmiş Söğüş Patlıcan
Soslu Patlıcan
Haydari
Urfa Usulü Mercimek Köfte
Çiğ Köfte

Salatalar
Urfa Bostanası
Çoban Salatası
Mevsim Salatası
Göbek Söğüş
Cacık

Çorbalar

Günün Çorbası
Süzme Mercimek Çorba
Ezogelin Çorba

Ara sıcak
İçli Köfte Haşlama
İçli Köfte Kızartma
Kuzu Etli Kuru Patlıcan Dolması
Kuzu Etli Acur Dolma

Kömür Izgaramızdan

Urfa Kebap
Adana Kebap
Beyti
Sebzeli Piliç Beyti
Patlıcan Kebap
Domatesli Kebap
Fıstıklı Kebap
Haşhaş Kebap
Soğanlı Kebap
Ali Nazik
Kuzu Şiş Sade
Kuzu Şiş Terbiyeli
Kuzu Pirzola
Tavuk Şiş But
Yeşil Elma Kebap
Ciğer Çöp Şiş

Dönercimizden
Döner Sade
Döner Pilav Üstü
İskender Kebap

Taş Fırından Seçmeler
Lahmacun
Cevizli Lahmacun
Kuşbaşılı Pide
Sucuklu-Yumurtalı Pide
Ispanaklı-Yumurtalı Pide
Kaşar peynirli Pide

Muradan'ın Özelleri
Urfa Usulü Kuzu Etli Güveç
Malatya Kağıt Kebabı
Patlıcan Beğendili Kuzu Tandır

Tatlı Sohbet
Künefe
Ayva Tatlısı
Kabak Tatlısı
Fırın Sütlaç
Türk Tatlıları

İçecekler

Taze Sıkılmış Meyve Suları

Şerbetler

Coca Cola

Fanta

Sprite

Meyve Suyu

Ayran

Şalgam suyu

Soda

Su

Nescafe

Türk Kahvesi

yazdığım mesajda menülerin başından Kömür Izgaramızdan, Dönercimizden falan yazıyor ya ben de kendimi restaurant sahibi gibin hissettim hee :KK51: :KK60::KK60:

tünaydın herkese

valla ceyda gerçekten süper yerler buluyosun . oh ne gzl yürüyüş yaptınız demek iyi yaptınız iki kişi daha iyi olur tabi lak lak yapa yapa geçer vakit...

Bende 10 da oğlumu aşıya götürdüm cızz yaptılar :) nasıl ağladı ama oyyy.. sonrada biraz parka gittik mutlu oldu. eve geldik yemek yedirdim uyuttum şimdi.

kızlar yarın annem guatr ameliyatı olcak Allahın izniyle dua edin bize..

tünaydın herkese

valla ceyda gerçekten süper yerler buluyosun . oh ne gzl yürüyüş yaptınız demek iyi yaptınız iki kişi daha iyi olur tabi lak lak yapa yapa geçer vakit...

Bende 10 da oğlumu aşıya götürdüm cızz yaptılar :) nasıl ağladı ama oyyy.. sonrada biraz parka gittik mutlu oldu. eve geldik yemek yedirdim uyuttum şimdi.

evet canım öyle... hele ben hiç susmadım :KK52::KK60:

oy oyy poyrazın canını mı acıttılar kıyamam :KK70:

canım benim, inşaAllah anneciğinin ameliyatı çok çok iyi geçer hiç bir sorunla karşılaşmazsınız ve hemencik iyileşir :KK71:

tünaydın herkese

geçmiş olsun cnm eksik etmicez dualarımızı bilesin:KK34::KK71:

canım çok sağol Aro ne kadarda çok büyük bi ameliyat değilsede insan bi tuhaf oluyo hayırlıısyla bi yarın olup bitsydi

evet sıcacık yaa yaz gibisi yok oh artık bol bol gezerizz. Allah sağlık versinde. valla bi kez daha anladım sağlıgın ne kadar önemli oldugunu . Bugun oğlum aşı oldugu için kolunu kımıldatamıyo ağlıyo , yarın annem ameliyat olcAk yani kısacası sağlık olmayınca ne yaz ne bahar olmuyo insana evde hastanede tıkalı kalıyosun . O yüzden Allaha ne kadar şükretsek az sağlımız yerinde ya daha ne isterizki hangi yüzle ....

slm kızlar nasılsınız... benım çok zamanın olmadı.. bazı sorunlar var.. yorgun ve uzgunum bıraz.. fazla gıremıyorum.. gırsemde aktıf olamıyorum.. acık kalıyor pc.. inşallah duzelır.
geçmişe bır göz attım.
hastalara olanlara acil şifalar diliyorum..
ceyda telın için çok geçmiş olsun.. nasıl düşürdün :))))

ve yer çok guzel kahvaltı için.. sultanahmetın neresınde ya.. ben nıye hiç görmedım orayı :)))
en kısa zamanda hep beraber gidelim...
ceyda cankurtaran sosyal tesısleri var. hemen topkapı sarayının altında cadde uzerınde orayada bır bak bakalım.. çok guzel orasıda.. ( ben dugunumu orada yapacaktım ama olmadı) aklımda kaldı orası

bu arada kütük taşımaktan bahsetmışiniz.. kutuk artık taşınmıyor malesef.. bende kısa sure önce yapacaktım.. ama artık onlıne oldugu için her şey taşınmıyormuş.. bende ıstanbul a taşımak istedim.. ama olmadı eşimin köyunde kaldı:KK50::KK50::KK50:

havalar ısındı ne zaman buluşuyoruz.. alışveriş merkezı olmasın lutfen...

tünaydın herkese

oyy kıyamam ben poyraza aşımı olmuss parkı gorunce unutmus tabii acıyı anneciğinede gecmiş olsun eminecim allah şifa versin sorunsuz birameliyat gecirsin :KK70:

yok kız almaz artık:KK19: ev aldım sana daha ne alıcam der :KK60:

[
ay evet bugün gamzecimle ilk yürüyüşümüzü yaptıkk :KK66::KK66::KK66::KK66: ben bugün kahvaltıya kayınvalideme gittim ama daha sonraları gelsin planlar organizasyonlar :KK52:

aynen canım ne planlar organizasyonlar yaparız inşaallah keske hepiniz yakında olsanızda hep beraber yapsak:KK9::KK66:

Günaydın kızlarrr

canım çok sağol aro ne kadarda çok büyük bi ameliyat değilsede insan bi tuhaf oluyo hayırlıısyla bi yarın olup bitsydi

cnm geçmiş olsun allah acil şifalar versin ameliyat sonuçta insan tuhaf olur evet :18:

Hemracım hayırdır nasıl sorunların var paylaşmak ister misin?

Cydacım süper mekanlar buluyorsun :KK71:

evet sıcacık yaa yaz gibisi yok oh artık bol bol gezerizz. Allah sağlık versinde. valla bi kez daha anladım sağlıgın ne kadar önemli oldugunu . Bugun oğlum aşı oldugu için kolunu kımıldatamıyo ağlıyo , yarın annem ameliyat olcAk yani kısacası sağlık olmayınca ne yaz ne bahar olmuyo insana evde hastanede tıkalı kalıyosun . O yüzden Allaha ne kadar şükretsek az sağlımız yerinde ya daha ne isterizki hangi yüzle ....

katılıyorum canım sağlık olmayınca hiçbişeyin öenmi yok :KK59:
allah sağlık versin herkese

X