- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
artık benlede hemşeri sayılırsın cnm çünkü kütüğüm kastamonuya geçti
cyd cım geçmiş olsun tatlım yaa neyse artık eşin bi telefon daha hediye alır
evet
benim kütükte hala kastamonuda ne zaman değişicek bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.
ohhh ne güzel gamzecim yürüyüş filan yapıyomuşsun ceyda da katılcak sanırım ne gzl yaa imrendim bende olsaydım keşke size :2: hepberaber giderdik...
günaydın kızlar nasılız
günaydın fıstıklargünaydın kuşummm sen nasılsın bakam..
geçmiş olsun canım.. naneli şeker yemek miğde bulantısını azaltabiliyor bende işe yaramıştı ben nefret ederim miğde bulantısından. bende emetofobi var kızlar, yani kusma fobisi hamileyken ne yapıcam bilmiyorum :84:iyi değilim miden bulanıyo
evet tatkım ben yuruyus yapıyordum arkadasta arıyordum aslına bakarsan tek gitmek sıkıcı oluyor cceydada arkadas arıyormus yanına bugun ilk yuruyusumuzu yaptık keske sende yakında olsaydında hep beraber yapsaydık bende cok isterdim ceydanın das dediği gibi ordanda guzel bi kahvaltı yapardık bana gelirdiniz rahat rahat ohhh
[
geçmiş olsun canım.. naneli şeker yemek miğde bulantısını azaltabiliyor bende işe yaramıştı ben nefret ederim miğde bulantısından. bende emetofobi var kızlar, yani kusma fobisi hamileyken ne yapıcam bilmiyorum :84:
yok anacığım hiçbiri fayda etmiyo.bende iştahsızlıkta var kaç gündür bi endoskopi yaptırmalıyım ama çok korkuyorum:18:
[/COLOR]
ceydacığım nerden buluyosun böyle güzel yerleri yaaKızlar sizlere yeni bir mekan daha tanıtmak istiyorum; haftasonu eşimle buraya kahvaltıya gideceğiz kısmetse
Sultanahmet camiinin gölgesinde muhteşem boğaz manzarası
Güzel bir gün geçirmek için, önce güne güzel başlamanız gerekir! Güneşli İstanbul'u, Boğaz kıyısında leziz bir kahvaltıyla, muhteşem bir manzara eşliğinde yaşamaya ne dersiniz?
Kahvaltı menüsü;
Sade ve Kaşarlı Omlet, Beş Çeşit Reçel, İki Çeşit Peynir, İki Çeşit Zeytin, Bal, Tereyağı ile Sınırsız Çay.
İşte mekanın fotoğrafları
ceydacığım nerden buluyosun böyle güzel yerleri yaa
sadece kahvaltımı var burda,fiyatları nasılki acep?
tünaydın herkese
valla ceyda gerçekten süper yerler buluyosun . oh ne gzl yürüyüş yaptınız demek iyi yaptınız iki kişi daha iyi olur tabi lak lak yapa yapa geçer vakit...
Bende 10 da oğlumu aşıya götürdüm cızz yaptılar :) nasıl ağladı ama oyyy.. sonrada biraz parka gittik mutlu oldu. eve geldik yemek yedirdim uyuttum şimdi.
kızlar yarın annem guatr ameliyatı olcak Allahın izniyle dua edin bize..
tünaydın herkese
valla ceyda gerçekten süper yerler buluyosun . oh ne gzl yürüyüş yaptınız demek iyi yaptınız iki kişi daha iyi olur tabi lak lak yapa yapa geçer vakit...
Bende 10 da oğlumu aşıya götürdüm cızz yaptılar :) nasıl ağladı ama oyyy.. sonrada biraz parka gittik mutlu oldu. eve geldik yemek yedirdim uyuttum şimdi.
oyy kıyamam ben poyraza aşımı olmuss parkı gorunce unutmus tabii acıyı anneciğinede gecmiş olsun eminecim allah şifa versin sorunsuz birameliyat gecirsintünaydın herkese
yok kız almaz artık ev aldım sana daha ne alıcam der
[
ay evet bugün gamzecimle ilk yürüyüşümüzü yaptıkk ben bugün kahvaltıya kayınvalideme gittim ama daha sonraları gelsin planlar organizasyonlar
canım çok sağol aro ne kadarda çok büyük bi ameliyat değilsede insan bi tuhaf oluyo hayırlıısyla bi yarın olup bitsydi
evet sıcacık yaa yaz gibisi yok oh artık bol bol gezerizz. Allah sağlık versinde. valla bi kez daha anladım sağlıgın ne kadar önemli oldugunu . Bugun oğlum aşı oldugu için kolunu kımıldatamıyo ağlıyo , yarın annem ameliyat olcAk yani kısacası sağlık olmayınca ne yaz ne bahar olmuyo insana evde hastanede tıkalı kalıyosun . O yüzden Allaha ne kadar şükretsek az sağlımız yerinde ya daha ne isterizki hangi yüzle ....