İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

slm kızlar nasılsınız...

hasta olanlara çok geçmiş olsun..

ceyda oba cafenın resımlerını koymuşşun..çok teşekkur ederımm..

guneşi gördüm...berra ile markete gıttık.. eve geldık bebek arabası modundan çıkamadı galıba.. ancak uyudu.. şimdi gogsumde uyuyo.. bırakınca mızmızlanıyor... tek elle yazıyorum artık :))

deprem olmuş japonyada.... çok kötu... inşallah burada olmaz... korktum ya..

Rica ederim canım. Herkes bayıldı Oba cafe' ye
Japonya' daki deprem çok kötü gerçekten, Allah korusun canım

iiyiz sen nasılsın canjım yerim ben o minik seyi öpp benim yerime canım
evet sabah tvyi acar acmaz gordum ve tuylerim diken diken oldu cehennem yerine donmus resmen ama bi donde binalara bak hepsi ayakta insanlar nasıl saglam yapıyor bizdeolsaydı tas ustunde tas kalmazdı
gop güvenli bölgelerden biliyon di mi
geçen depremden sonra dair fiyatları arttı o yüzden

gercektenmi biz sanslı yerdeyiz desene aman allah korusun olcak olduktandan sonra önune geçilmez

çokk yoruldum.. berra yı banyo ettırdım... bagıra bagıra uyudu.. uykusu gelınce sınırlenmeyı ögrendı... ve sonunda uyudu.. bende epey yoruldum.. gıdıp uzanayım artık ...

yeni kalktık, halay cekelım olur neslı... başla sen ..:)))

neslicim noluyo orda kopuypmusunuz batuyla :))

bizde sabah koptuk apaçi müziğiyle :)))

ayy geçen ctesi bu saatlerde buluşmuştuk kızlarrr 1. hafta dönümümüzü kutlayalımm:)))))

becerebilmişimdir umarım

Eklentiler

• $HPIM0005 (3)b.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 20
  • $HPIM0004 (3)bu.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $HPIM0006 (3)bu.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
yeni kalktık, halay cekelım olur neslı... başla sen ..:)))
oooo bu saattemi kalkıyosunuz sizzz ? valla süper biz sabahın 6 sında dikiliyoruz ayağa her allahın günü:82:

neslicim noluyo orda kopuypmusunuz batuyla :))

bizde sabah koptuk apaçi müziğiyle :)))

ayy geçen ctesi bu saatlerde buluşmuştuk kızlarrr 1. hafta dönümümüzü kutlayalımm:)))))
şekerim yok gelen giden yoktu da tempo dedim yaniiii uğrayan olsun uğrayanlar yazsın falan oooohhhh iyi valla paşayla coştunuz desenee

Ellerine sağlık canım Poyraz ne tatlı çıkmış ya yerim onu
ne demek canımcım bu kadarcık çekmişim onları da tesadüf gördüm şimdi makinada hemen yüklim dedimm

yaaa topiğimize yeni adım atabiliyorum hem gezmeler,hem okul hem ev derken uygun zaman bulamaıdm hepımıze hayırşı olsun:))herkese slm

Iyi geceler hanimlar!

Ben herhalde en vefasiz olaniyim...Isten gec gelince, ev isi & dinlenme derken...buraya göz atip cikiyorum ama yorum yapmaya hal kalmiyor...!

Cosmus burasi... Nazar degmesin...Öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…