İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

Iyi geceler hanimlar!

Ben herhalde en vefasiz olaniyim...Isten gec gelince, ev isi & dinlenme derken...buraya göz atip cikiyorum ama yorum yapmaya hal kalmiyor...!

Cosmus burasi...:KK64: Nazar degmesin...Öpüyorum hepinizi..:KK54:
Selam canım, eve t ne yazık ki göremiyoruz seni de buralarda :KK31: Kendine iyi bak :KK71:
günaydın hatunlar herkese güzel güneşli bir pazar dilerim:KK24:

Günaydın canım, sana da iyi pazarlar :KK68: :KK70:

offf offf

guzel guneşlı bır bahar havası var dışarıda... ama içim yangın yerı gıbı. sıkıntılar bır turlu geçmek bilmedi.. allahım ne olur bana dayanma gucu ver dıye dua edıyorum...

bıraz dişarı çıkıp hava alsam rahatlarım.. bugunde heryer kalabalık... :2::2::KK43::KK43:

Yeni oturdum totomun üzerine....2 gündür bir bahar temizligi aldi basini bende gidiyor...Neyse´ki halilari yikamaya vermem ile son buldu artik...Camlarimi sildim & perdelerimi yikadim vs.vs.vs...!!

Aksam´da esimle sinema keyfi yaptik...Özcan Deniz´in "Ya Sonra" filmine gittik...Tavsiye edebilirim, güzeldi..! :KK16:

Simdide yatmaya gidiyorum, saka maka yorulmusum...Ohhhh, yarinda is yok...Kendimi biraz dinlendireyim en iyisi...:KK8:

Herkese HAYIRLI geceler..!

Yeni oturdum totomun üzerine....2 gündür bir bahar temizligi aldi basini bende gidiyor...Neyse´ki halilari yikamaya vermem ile son buldu artik...Camlarimi sildim & perdelerimi yikadim vs.vs.vs...!!

Aksam´da esimle sinema keyfi yaptik...Özcan Deniz´in "Ya Sonra" filmine gittik...Tavsiye edebilirim, güzeldi..! :KK16:

Simdide yatmaya gidiyorum, saka maka yorulmusum...Ohhhh, yarinda is yok...Kendimi biraz dinlendireyim en iyisi...:KK8:

Selam canım, maaşallahh ne güzel bahar temizliğini yapmışsın, güle güle kirlet canım :KK16:
günaydın kızlarrr
herkese iyi haftalar diliorummm :KK16::KK16:
Günaydınn :80:

günaydın canlarım
iyi haftalar olsun yine bir pazartesi ama allahtan güneşli...

İstanbul' un vazgeçilmez mekanlaırından Beyoğlu Taksim.. veee tabii ki nostaljik tramvayy.:KK16:

G Ü N A Y D I N

Selam canım, maaşallahh ne güzel bahar temizliğini yapmışsın, güle güle kirlet canım :KK16:

Günaydınn :80:

Günyadıınn :KK69:
Bende bahar temizliği istiyoruumm
ama haftaya kaldı :KK59:

günaydın canlarım
iyi haftalar olsun yine bir pazartesi ama allahtan güneşli...

Günaydın canıımmm :KK69:
eveet güzel havada insanın enerjisi yüksek oluyor yahu :87:

günaydın herkeze nasılsınız :KK3:

Günaydın canıım
ehe komik bişi diyim ctesi rüyamda seni gördüm ama net bişey hatırlamıyorum :KK1::KK1:

Günaydın canıım
ehe komik bişi diyim ctesi rüyamda seni gördüm ama net bişey hatırlamıyorum :KK1::KK1:

:KK60::KK60: AHHH canım rüyalarına geldim görüyor musun??
görüşemedik ya bi umut belki rüyalarda hayır olsun canım inşallah :KK55:

Günaydın tatlım.. :KK3:

Valla bende yorgunluk var, dün biraz fazla gezdim sanırsam :KK1: sen nasılsın?

bende gezdim haftasonu fazlasıyla :KK1::KK1:
c.tesi çalıştım o ayrı tabi.. :2::2::2:

bugun kımsecıkler yok burda... :KK43:((
hayırdır canım ?

ellerine sağlık güle güle kirlet canım filmi bende merak ediyorum ama fırsatım olmadı hem çocuk hem hastalık

günaydın kızlarrr
herkese iyi haftalar diliorummm :KK16::KK16:
günaydın şekerimmm

günaydın herkeze nasılsınız :KK3:
günaydın canım ben aynıyım valla hastalıkla boğuşuyorum

annemde temizlik yapıyo benide alet etti:KK22:
haftasonum kakılmıştan farksız geçti:KK37:

:KK60::KK60: AHHH canım rüyalarına geldim görüyor musun??
görüşemedik ya bi umut belki rüyalarda hayır olsun canım inşallah :KK55:

bende gezdim haftasonu fazlasıyla :KK1::KK1:
c.tesi çalıştım o ayrı tabi.. :2::2::2:

gör bak artık rüyalarıma giriyorsun :KK1::KK1:
artık görüşmemiz lazım yani :KK54:

Günaydın bende geldimm:KK3:

günaydınlar kuzucum :KK69:
ama ben çıkıyordum tam hazırlanmam lazım okula
kocaman öptüm önce seni sonra herkesleri :KK54:

X