Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en iyisi ben bi fıkra yazayım birazcık +16
Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..."
günaydın kızlar en erkenci benim bugun nasılsınz bakalım hasta olan herkese geçmiş olsun salgınlar malum herkes hasta bende sabaha karsı nöbet tuttum oğlusun ateşi cıktı nedense 39.5 tu üstünü soydum ilaç verdim şimdi uyuyor bende elimde ates olcer nobetteyim arada size bakayım dedim eger tekrar cıkarsa bana dr yolu gozuktu demektir öff bıktım valla dr gitmekten bu kıs cok hasta olduk
günaydın kızlar babyboys cnm geçmiş olsun gamzecim sanada
karlar yağdı bitti istanbul un karı bu kadarrr
eşim daha iyi kızlar kum dökmedi ama biberiye otu aldık kaynattık iyi geliyormuş haberiniz olsun
günaydın hanımlar
nasılız bugün?haftasonu geldi ben çok iyiyim
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler
sizlerden uzak olsun
melihe geçmesin diye ugraşıyorum maske takıyorum vs vs bi geçsee
mekanlar çok güzel obayı bende biliyorum fiyatları tuzlu idi,ama yazılan fiyatları çok iyimiş
deniz kenarı olsunn özledikkk deniz görmeyii.
özlem eşinede geçmiş olsun kaçırmışım ben geçmiş okumadıgıma kummu döküyordu.
şimdi nasıl?
herkesin aklında demekki en kısa zamanda tekrar görüşme planları var arayı uzatmadan
en iyisi ben bi fıkra yazayım birazcık +16
Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..."
bitane daha geliyo
Adamın biri iş müracaatına gitmiş. Bir grubun önünde görüşmeye almışlar. "Şimdi sana bazı sorularımız olacak bakalım bilebilecek misin?" demişler; adam da "sorun" demiş. "Yolcu taşır, karayolunda gider, şoför kullanır bil bakalım bu nedir?" Adam düşünmüş ve "yolcu otobüsü" demiş. "Tamam doğru ama hangi marka, Mercedes var, Mitsubishi var di mi? Bilemedin ama sana bir şans daha vereceğiz" demişler. "Söyle bakalım havada yolcu taşır, pilot kullanır bu nedir?" Adam hemen cevaplamış "yolcu uçağı"; "Tamam ama" demişler "Boeing var, Airbus var di mi hangisi?" Bunu da bilemedin deyip iş görüşmesini bitirip adamı gönderirlerken, adam dönmüş demiş ki "Bir soru da ben sorabilir miyim?" "Tabi buyur sor bu en doğal hakkın" demişler. "Kadınların iki bacağı arasında bulunur, üremeye yarar nedir bu?" demiş. Hemen herkes o malum kelimeyi söylemiş; adam "tamam bildiniz ama ananınki var ebeninki var di mi hangisi?..."
Slm kızlar nasılsınız
Çookkkk özledim sizi giremiyorum nete
Baya ilerlemiş sayfalar geçmişi okuyamadım bileeeee
Cumanız mübaretk olsun canlar
Güzel dualar gönderelim birbirimize
Umarım en kısa zamanda sorunlar çözülür bende nete girebilrim rahat rahat
Sohbeti burayı ve sizi çok ama çok özledim....
Kendinize iyi bakın
Geçmişe göz attıııımmmmmm
Ağlama istiyorummmmm
burada olmak istiyoruuummmmm:78::78::78::78:
Buluşma olursa çoğunuzda telim var bana haber uçurun canlaaaarrrrrr
Deryacık bi şekilde haber veririz canım merak etme sen.
inşallah biter işlerin de gelirsin artık aramıza
bu arada herkeze selam kızlar nasılsınız bugün hayırlı cumalar
sağol canım.
bu cumanın tadı yok yarında çalışıyorum çünkü :26:
çok geçmiş olsun hayatım çocuklarda salgın var bu aralar benim oğluş da tam düzelemedi hala öksürük tıksırık devam ediyo kısa zamanda atlatır inşallah aynen bizde öyle bütün kış doktordaydık valla büyüseler de rahatlasaaakgünaydın kızlar en erkenci benim bugun nasılsınz bakalım hasta olan herkese geçmiş olsun salgınlar malum herkes hasta bende sabaha karsı nöbet tuttum oğlusun ateşi cıktı nedense 39.5 tu üstünü soydum ilaç verdim şimdi uyuyor bende elimde ates olcer nobetteyim arada size bakayım dedim eger tekrar cıkarsa bana dr yolu gozuktu demektir öff bıktım valla dr gitmekten bu kıs cok hasta olduk
gözün aydın tatlımgünaydın hanımlar
nasılız bugün?haftasonu geldi ben çok iyiyim
Geçmiş olsun kızlar, kendinize, bebişlerinize,kocaiişlerinize dikkat edin
saol ceydacım tesekkurederim sende kendine ve kocisine dikkat et salgından nasipinizi almayın
hayırlı cumalar sanada sekercim
amin canım senınde cuman mubarek olsun duaların kabul olsunHayırlı cumalar herkese.. Allahım bugün herkesin ne duası varsa kabul etsin inşş.
Bende aşk ve cezayı izliyommm poyraz uyudu ...
aynen canım salgında ne salgınmıs bi geliyor gecmek bilmiyor sanada gecmiş olsunçok geçmiş olsun hayatım çocuklarda salgın var bu aralar benim oğluş da tam düzelemedi hala öksürük tıksırık devam ediyo kısa zamanda atlatır inşallah aynen bizde öyle bütün kış doktordaydık valla büyüseler de rahatlasaaak
gözün aydın tatlım
neslihan sanada oglunada geçmiş olsun acil şifalar
biz bile dayanamazken zuzularımız hiç hasta olmasınlar
:106:
neslihan sanada oglunada geçmiş olsun acil şifalar
biz bile dayanamazken zuzularımız hiç hasta olmasınlar