İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

bendende iyilik diycem ama olmayacak grip oldum fena
evet kimseler olmuyor genelde öglenleri uyuyor oglum ama ozamanda muhabbet edecek kimse bulamıyorum:)))

en iyisi ben bi fıkra yazayım birazcık +16:KK53:

Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..."
:KK68:

Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..."

:KK9::KK9::KK9: başka varsa anlat tatlım iyi gidiyo öğle arasını beklerken

gökaycım saolasın valla hala sancıları var ama biberiye otu sanki biraz iyi geldi bnmde aklım hep onda inş. bi an önce düzelir sen de kendine iyi bak hayatım

bitane daha geliyo :KK17:

Adamın biri iş müracaatına gitmiş. Bir grubun önünde görüşmeye almışlar. "Şimdi sana bazı sorularımız olacak bakalım bilebilecek misin?" demişler; adam da "sorun" demiş. "Yolcu taşır, karayolunda gider, şoför kullanır bil bakalım bu nedir?" Adam düşünmüş ve "yolcu otobüsü" demiş. "Tamam doğru ama hangi marka, Mercedes var, Mitsubishi var di mi? Bilemedin ama sana bir şans daha vereceğiz" demişler. "Söyle bakalım havada yolcu taşır, pilot kullanır bu nedir?" Adam hemen cevaplamış "yolcu uçağı"; "Tamam ama" demişler "Boeing var, Airbus var di mi hangisi?" Bunu da bilemedin deyip iş görüşmesini bitirip adamı gönderirlerken, adam dönmüş demiş ki "Bir soru da ben sorabilir miyim?" "Tabi buyur sor bu en doğal hakkın" demişler. "Kadınların iki bacağı arasında bulunur, üremeye yarar nedir bu?" demiş. Hemen herkes o malum kelimeyi söylemiş; adam "tamam bildiniz ama ananınki var ebeninki var di mi hangisi?..." :KK1::KK9:

:KK3:Bu dünyada iki samimi arkadaş varmış. Bunların dünya görüşleri birbirlerine tersmiş. Biri, namazında niyazında, dünya malında gözü olmadan, içki içmeden, karı kızla yatmadan camiden çıkmaz, öteki ise onun yapmadığı her şeyi yapar yaptıklarını yapmazmış. Derken sefahat düşkünü erkenden ölmüş. Aradan yıllar geçtikten sonra sofu olan da ölmüş. Sofu dogrudan cennete gitmiş. Ağaçlar altında yatıyor yiyor içiyormuş. Aklına arkadaşı gelmiş. Meleklere sormuş cehennemde oldugunu isterse ziyaret edebileceğini söylemişler Bu da kalkmıs arkadaşını ziyarete gitmiş. Bir de ne görsün arkadaşının elinde nadide Fransız şarabı, koynunda cennette bile bulunmayacak derecede güzel bir kadın. Sofu hayretle "Bu nasıl iş? Sen dünyada da sefa sürdün burda da sürüyorsun. Nerede Allah'ın adaleti?" diye sormuş. Arkadaşı derin bir ah cekerek "bu benim için büyük işkence" diye yanıtlamis. Sofu yeniden "bu nasıl işkence?" diye sormus. "Sorma.." demiş arkadaşı "bu şişeyi görüyor musun? Bunun dibi delik"; "Ya o güzel kadın?" diye atılmış Sofu. Cehennemdeki arkadaşı iç çekerek "Ah, ahhh, Onun da dibinde delik yok" demiş :KK24:

Slm kızlar nasılsınız:KK3::KK3:

Çookkkk özledim sizi:KK16::KK71: giremiyorum nete

Baya ilerlemiş sayfalar geçmişi okuyamadım bileeeee:KK5:

Cumanız mübaretk olsun canlar

Güzel dualar gönderelim birbirimize:KK71:

Umarım en kısa zamanda sorunlar çözülür bende nete girebilrim rahat rahat

Sohbeti burayı ve sizi çok ama çok özledim....:KK43::KK43:

Kendinize iyi bakın:KK71::KK71::KK71:

Geçmişe göz attıııımmmmmm

Ağlama istiyorummmmm:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

burada olmak istiyoruuummmmm:78::78::78::78:

Buluşma olursa çoğunuzda telim var bana haber uçurun canlaaaarrrrrr

Deryacık bi şekilde haber veririz canım merak etme sen.
inşallah biter işlerin de gelirsin artık aramıza :KK19::KK19::KK19:

bu arada herkeze selam kızlar nasılsınız bugün hayırlı cumalar :KK71:

günaydın kızlar en erkenci benim bugun nasılsınz bakalım hasta olan herkese geçmiş olsun salgınlar malum herkes hasta bende sabaha karsı nöbet tuttum oğlusun ateşi cıktı nedense 39.5 tu üstünü soydum ilaç verdim şimdi uyuyor bende elimde ates olcer nobetteyim arada size bakayım dedim eger tekrar cıkarsa bana dr yolu gozuktu demektir öff bıktım valla dr gitmekten bu kıs cok hasta olduk :KK9:

günaydın kızlar babyboys cnm geçmiş olsun gamzecim sanada:KK71:
karlar yağdı bitti istanbul un karı bu kadarrr :KK55:
eşim daha iyi kızlar kum dökmedi ama biberiye otu aldık kaynattık iyi geliyormuş haberiniz olsun

Geçmiş olsun kızlar, kendinize, bebişlerinize,kocaiişlerinize dikkat edin :KK1: :KK71:

günaydın hanımlar:KK3:
nasılız bugün?haftasonu geldi ben çok iyiyim:KK8:

ve hava da çok güzel küboşummm :KK8: :KK54:
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler
sizlerden uzak olsun
melihe geçmesin diye ugraşıyorum maske takıyorum vs vs bi geçsee:KK43:

mekanlar çok güzel obayı bende biliyorum fiyatları tuzlu idi,ama yazılan fiyatları çok iyimiş
deniz kenarı olsunn özledikkk deniz görmeyii.

özlem eşinede geçmiş olsun kaçırmışım ben geçmiş okumadıgıma kummu döküyordu.
şimdi nasıl?

herkesin aklında demekki en kısa zamanda tekrar görüşme planları var arayı uzatmadan:KK66:

kesinlikle evet canım, en kısa zamanda tekrar görüşmeyi diliyoruz :KK62:

wahh yazık :KK60::KK60:

bitane daha geliyo :KK17:

Adamın biri iş müracaatına gitmiş. Bir grubun önünde görüşmeye almışlar. "Şimdi sana bazı sorularımız olacak bakalım bilebilecek misin?" demişler; adam da "sorun" demiş. "Yolcu taşır, karayolunda gider, şoför kullanır bil bakalım bu nedir?" Adam düşünmüş ve "yolcu otobüsü" demiş. "Tamam doğru ama hangi marka, Mercedes var, Mitsubishi var di mi? Bilemedin ama sana bir şans daha vereceğiz" demişler. "Söyle bakalım havada yolcu taşır, pilot kullanır bu nedir?" Adam hemen cevaplamış "yolcu uçağı"; "Tamam ama" demişler "Boeing var, Airbus var di mi hangisi?" Bunu da bilemedin deyip iş görüşmesini bitirip adamı gönderirlerken, adam dönmüş demiş ki "Bir soru da ben sorabilir miyim?" "Tabi buyur sor bu en doğal hakkın" demişler. "Kadınların iki bacağı arasında bulunur, üremeye yarar nedir bu?" demiş. Hemen herkes o malum kelimeyi söylemiş; adam "tamam bildiniz ama ananınki var ebeninki var di mi hangisi?..." :KK1::KK9:

ayy koptumm kübraa... :KK60::KK60::KK60::KK60:
Slm kızlar nasılsınız:KK3::KK3:

Çookkkk özledim sizi:KK16::KK71: giremiyorum nete

Baya ilerlemiş sayfalar geçmişi okuyamadım bileeeee:KK5:

Cumanız mübaretk olsun canlar

Güzel dualar gönderelim birbirimize:KK71:

Umarım en kısa zamanda sorunlar çözülür bende nete girebilrim rahat rahat

Sohbeti burayı ve sizi çok ama çok özledim....:KK43::KK43:

Kendinize iyi bakın:KK71::KK71::KK71:

Geçmişe göz attıııımmmmmm

Ağlama istiyorummmmm:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

burada olmak istiyoruuummmmm:78::78::78::78:

Buluşma olursa çoğunuzda telim var bana haber uçurun canlaaaarrrrrr

Deryacığım hoşgeldin güzelim. Evet seni göremiyoruz buralarda hiç :KK59: umarım bir an önce işlerini halledip aramıza dönebilirsin. Biz de çook özledik senin sıcak sohbetlerini :KK70:

Bizdeki bu istek ve azimle buluşma yakındır canım :KK1: elbette bir gelişme olursa seni de haberdar ederiz tatlım. Kendine iyi bak, hayırlı cumalar :KK19:

Deryacık bi şekilde haber veririz canım merak etme sen.
inşallah biter işlerin de gelirsin artık aramıza :KK19::KK19::KK19:

bu arada herkeze selam kızlar nasılsınız bugün hayırlı cumalar :KK71:

Selam spidiciiimm :KK3::KK19: sana da hayırlı cumalar :KK71:

Hayırlı cumalar herkese.. Allahım bugün herkesin ne duası varsa kabul etsin inşş.

Bende aşk ve cezayı izliyommm poyraz uyudu ...

günaydın kızlar en erkenci benim bugun nasılsınz bakalım hasta olan herkese geçmiş olsun salgınlar malum herkes hasta bende sabaha karsı nöbet tuttum oğlusun ateşi cıktı nedense 39.5 tu üstünü soydum ilaç verdim şimdi uyuyor bende elimde ates olcer nobetteyim arada size bakayım dedim eger tekrar cıkarsa bana dr yolu gozuktu demektir öff bıktım valla dr gitmekten bu kıs cok hasta olduk :KK9:
çok geçmiş olsun hayatım çocuklarda salgın var bu aralar benim oğluş da tam düzelemedi hala öksürük tıksırık devam ediyo kısa zamanda atlatır inşallah aynen bizde öyle bütün kış doktordaydık valla büyüseler de rahatlasaaak :nazar:

günaydın hanımlar:KK3:
nasılız bugün?haftasonu geldi ben çok iyiyim:KK8:
gözün aydın tatlım :KK1:

neslihan sanada oglunada geçmiş olsun acil şifalar
biz bile dayanamazken zuzularımız hiç hasta olmasınlar:KK43:

Geçmiş olsun kızlar, kendinize, bebişlerinize,kocaiişlerinize dikkat edin :KK1: :KK71:

saol ceydacım tesekkurederim sende kendine ve kocisine dikkat et salgından nasipinizi almayın:KK16:

hayırlı cumalar sanada sekercim
Hayırlı cumalar herkese.. Allahım bugün herkesin ne duası varsa kabul etsin inşş.

Bende aşk ve cezayı izliyommm poyraz uyudu ...
amin canım senınde cuman mubarek olsun duaların kabul olsun:KK16:
çok geçmiş olsun hayatım çocuklarda salgın var bu aralar benim oğluş da tam düzelemedi hala öksürük tıksırık devam ediyo kısa zamanda atlatır inşallah aynen bizde öyle bütün kış doktordaydık valla büyüseler de rahatlasaaak :nazar:

gözün aydın tatlım :KK1:
aynen canım salgında ne salgınmıs bi geliyor gecmek bilmiyor sanada gecmiş olsun:KK9:

:106::KK5:

aynen öyle valla canım ya ben dayanamıyorum valla ağzım burnum tıkalı açılmıyo kaç gündür oğluşumun halini düşünemiyorum bile ya:KK5:

X