• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSTANBULUN GOBEGİNDE AKREP Mİ OLUR YAA

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Kızlar az önce tuvalette sarı akrep gördüm.. korkuyla su döktüm öldüremedim ... sizce nasıl gelmiş olabilir .. bu arada istanbul levent de oturuyoruz 2. Kat... yani öyle köy gibi bi yer değil .. Ne yapmalıyım .. evde yalnızım eşim görevde..ama o inanmayo bana

Kızlar az önce tuvalette sarı akrep gördüm.. korkuyla su döktüm öldüremedim ... sizce nasıl gelmiş olabilir .. bu arada istanbul levent de oturuyoruz 2. Kat... yani öyle köy gibi bi yer değil .. Ne yapmalıyım .. evde yalnızım eşim görevde..ama o inanmayo bana
Apartman bahçeliyse bahçede çalılık dipleri, odunluk/ardiye tarzı apartman altlarında olan yerlerde yığıntılar arasında yaşamayı severler, İstanbul'da akrep vardır, hep olmuştur, tuvalette bulduysanız su için gelmiştir, suyun olduğu yerlere yakın yaşarlar çünkü, tuvalet, banyo, mutfaktaki su tesisatınıza bir bakın su sızıntısı varsa sızıntıyı takip ederek gelmiş olabilir.
Camlarınızda sineklik yoksa sineklik taktırın, evi ilaçlamakta bir çözüm.

Son düzenleme:
Apartman bahçeliyse bahçede çalılık dipleri, odunluk/ardiye tarzı apartman altlarında olan yerlerde yığıntılar arasında yaşamayı severler, İstanbul'da akrep vardır, hep olmuştur, tuvalette bulduysanız su için gelmiştir, suyun olduğu yerlere yakın yaşarlar çünkü, tuvalet, banyo, mutfaktaki su tesisatınıza bir bakın su sızıntısı varsa sızıntıyı takip ederek gelmiş olabilir.
Çamlarınızda sineklik yoksa sineklik taktırın, evi ilaçlamakta bir çözüm.
Peki teşekkür ederim

Çift gezer derler, diğerini de bulmaya çalışın.
Bir de siyahları zehirsiz, sarıları zehirli derlerdi sanırım, ilaçlatmak çözüm olabilir.

Çift gezer derler, diğerini de bulmaya çalışın.
Bir de siyahları zehirsiz, sarıları zehirli derlerdi sanırım, ilaçlatmak çözüm olabilir.
Valla bu sarıydı .. öyle çok büyük değildi .. belediye yi aradım ama normal böcek ler için ilaçlama yapıyorlarmış .. özel ilaçlama şirketi nı aramam lazım ... bu arada eşimde beni hiç ciddiye almıyor .. O orumcektir diyor .. ama eminim akrep di .. iğneli kuyruğundan tut kiskaclarina kadar vardı böyle örümcek mi olur

Canım bizde de aynı durum var bende leventte oturuyorum ve çoğu kişinin evinde aynı şey var. Bence gördüğün kesinlikle akrep. Ben sarı da gördüm siyah da gördüm. Hatta o kadar büyük bir akrep gördüm ki bir kere apartmanda şaka oyuncağı sandım tam elleyecektim kıpırdadı ya... :KK57:
Tek çözüm taşınmak bence kuzum biz öyle yapacağız inşallah..

Back
X