figan Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2009 527 4 96 Sivas 1 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi figan #1 arkadaşlar sınav için istanbula gideceğim gittğimde orduevinde kalıcam ama hangi orduevi bakırkaköye daha yakın nasıl bir yol izlesem bana yardımcı olabilecek varmı acaba? ist.daki orduevleri;kalender,fenerbahçe,aksaray,kasımpaşa,harbiye orduevleri
arkadaşlar sınav için istanbula gideceğim gittğimde orduevinde kalıcam ama hangi orduevi bakırkaköye daha yakın nasıl bir yol izlesem bana yardımcı olabilecek varmı acaba? ist.daki orduevleri;kalender,fenerbahçe,aksaray,kasımpaşa,harbiye orduevleri
nurrose ........... Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2007 1.840 9 641 40 İstanbul 1 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi figan #2 Canım Aksaray ya da Harbiye,Kasımpaşa sana uygun olur.Hemen hemen hepsi eşit mesafede sayılır Bakırköye. Son düzenleme: 1 Şubat 2011
Canım Aksaray ya da Harbiye,Kasımpaşa sana uygun olur.Hemen hemen hepsi eşit mesafede sayılır Bakırköye.
figan Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2009 527 4 96 Sivas 1 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi figan #3 nurrose .!.: Canım Aksaray ya da Harbiye,Kasımpaşa sana uygun olur.Hemen hemen hepsi eşit mesafede sayılır Bakırköye. Genişletmek için tıkla... sağol canım çok teşekkür ederim..inşallah zorlanmam bulmakta vs..
nurrose .!.: Canım Aksaray ya da Harbiye,Kasımpaşa sana uygun olur.Hemen hemen hepsi eşit mesafede sayılır Bakırköye. Genişletmek için tıkla... sağol canım çok teşekkür ederim..inşallah zorlanmam bulmakta vs..
N nurummm Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :) Kayıtlı Üye 21 Haziran 2010 1.972 155 163 1 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi figan #4 En yakını aksaray canım.
CadiKazani pure love Kayıtlı Üye 17 Nisan 2009 6.796 2.197 373 1 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi figan #5 en yakını ve ulaşımı en kolay olan aksaray olur canım diğerleri daha uzak ben bakırköye çok yakın oturuorum
en yakını ve ulaşımı en kolay olan aksaray olur canım diğerleri daha uzak ben bakırköye çok yakın oturuorum
perimsin yakışıklı oğlum büyüyor... Kayıtlı Üye 6 Şubat 2010 940 131 123 1 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi figan #6 cadikazani23 .!.: en yakını ve ulaşımı en kolay olan aksaray olur canım diğerleri daha uzak ben bakırköye çok yakın oturuorum Genişletmek için tıkla... aksarayda kal bence cokta güzeldir severim ben hem bköyede yakın.aksaray vatan caddesi bulmakta hiç sorun cekmezsin.Basarılar lşimdiden
cadikazani23 .!.: en yakını ve ulaşımı en kolay olan aksaray olur canım diğerleri daha uzak ben bakırköye çok yakın oturuorum Genişletmek için tıkla... aksarayda kal bence cokta güzeldir severim ben hem bköyede yakın.aksaray vatan caddesi bulmakta hiç sorun cekmezsin.Basarılar lşimdiden
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 7.271 60 163 Ankara 1 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi figan #7 Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.