Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
delikafadulden11 nisan mı :1shok: bende gelemiyorum maalesef kısmet değilmiş kendi ibaşıma giderim artık :gitme:
Birde temizlik malzemesi istemeleri sacma gelmedimi size. koskoca kuruma bi deterjan sponsoru mu bulamamışlar mı?
ohov kasampaşa bana çok uzak.bende bizim bu taraflara yakın bir yurda ziyarete giderim artık boshayallersmile bu arada temizlik malzemesi banada saçma geldi.isteyen istediğini getirebilir.
çocukların saçı için şampuan isteseler,o zaman yerinde olurdu.bende arzuco gibi mantıklı bulmadım koskoca kurumun bu isteğini.
tabi bence de değer.olumunekankayizsmileSen bilirsin canım.İşte herkez kendine yakın bir yerde olsun istiyor ama ne mümkün.Bana da uzak.Ama amaç çocukları ziyaret etmek.1 günümüzü alacak sonuçta.Bence değer...kaydirigubbakcemile5
tabi bence de değer.olumunekankayizsmile
bana çok uzak orası.siz gidin ben bu taraflardan bi yurda gidicem mutlaka.yerimsenibenO zaman gel sen deŞeniz
bende gelmeye çalışacağım inş.
galiba gelemiyorum ev tuttuk ve büyük ihtimalle pazar günü taşınıcam off offf offf gelmeyi okadar çok istiyodumki ama benim işim belli olmaz ben bütün iişlerimi ayarlayıp gelmeye çalışcam geçen sene sultanahmet buluşmasına bile elimde 5 kgluk iğdaş sayacıyla gitmiştim yine taşınma durumum olmuştu
ne yazıkki kesin cevap veremiyom hatta siz beni listeye eklemeyinmafoldumben
Merhaba kızlar,
Şekerkız özel mesajını aldım teşekkür ederim, ben inşallah geliyorum şimdilik bir sorun yok. Gelirken yapmamı ya da getirmemi istediğiniz bir şey var mı?