Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sadece bilgisi olan varsa bizlerle paylaşsın diyen arkadaşlar için bunu paylaştım
konuyu ikiye bölmeye çalışmadım
yani kimse kimseyi tebrik etmek zorunda değil böyle bir konuda herkesin fikri kendi hür iradesidir
Eyüp Çocuk Esirgeme Kurumunu aramıştım.Her Salı ziyaretçi kabul ediyorlarmış ama gitmeden önce aramamız ve kaç kişi olduğumuzu bildirmek şartı ile.Bir de görevlilere danışalım çocuklarımız en çok neye ihtiyaç duyuyorlarsa ona göre hazırlık yapalım ne dersiniz?
Eyüp Çocuk Esirgeme Kurumunu aramıştım.Her Salı ziyaretçi kabul ediyorlarmış ama gitmeden önce aramamız ve kaç kişi olduğumuzu bildirmek şartı ile.Bir de görevlilere danışalım çocuklarımız en çok neye ihtiyaç duyuyorlarsa ona göre hazırlık yapalım ne dersiniz?
daha önce defalarca darülaceze ye gitme girişimlerinde bulundum
telefon açıp bilgi almak istedim, bir arkadaş da hatta topik te demiş belli saatlerde ve belli günlerde ziyaret edebiliyorsunuz diye,
yanlış hatırlamıyorsam 11 ve 16 saatleriydi sanırım ve belli bir gün ziyaret edilebiliyor
neler getirebiliriz diye sorduğumda oyuncak vs getirmeyin yeterince var dediler
burda daha çok süt ve bez ihtiyacımız oluyor ama gelmeden önce ararsanız eksik ne varsa onu size söyleriz sizde bütçenize göre destek olabilirsiniz dediler
ayrıca çikolata, şeker içeride siz veremiyorsunuz bize veriyorsunuz biz dağıtıyoruz dediler
ayrıca şunu da anlatmak isterim ablam bir dönem çalışmadığı zaman darülaceze de gönüllü olarak bulunmuş ki bize çok daha sonraları anlattı
aynen şöyle ki; dayanamadım, her gün eve gelirken sokaklarda ağlaya ağlaya yürüyen bir kadın düşün dedi (ben gitmek istediğimi söylediğimde ilk kez anlattı)
ve şunu da ekledi; gelenlerin bazıları çocuklarıyla geliyordu ve bu ordaki çocuklara yapılan en büyük eziyetti, ziyaret bittikten sonra o çocukların halini bir görsen o yaralı yürekleri binlerce kez daha yaralanıyordu anne ve çocuklarını görünce,
bana sorarsan gitme yardım yapmayı çok istiyorsan çocuklara görünmeden yap, heleki çocuğunu alıp asla gitme
oraya her ziyarete gelen insanların onları götürüceklerini ve bir çoğu aralarından birini annesi olarak seçip her ziyaret gününde gelicekmi, gelip beni burdan alıcakmı diye soruyorlarmış görevli annelere
bunları ablam anlattı ve ben mahvoldum ve vazgeçtim tabiiki
onların orda bir düzeni var ve her ziyaretin arkasından mahvoluyor diyor
kusura bakmayın lütfen sanırım çok uzun yazdım ama böylesine bir konuda da yazamadan geçemedim doğrusu
ben bu duyduklarımdan sonra gidemedim
bir kere oraya adım attımı devamının gelmesi gerek o yürekler bağlanıyor çünkü
bir iki gidip daha sonra ayağımı kesip onların minicik ama sevgi için yanıp tutuşan yüreklerini bende yakmak istemiyorum
Gecenlerde benim´de aklimdan geciyordu....yüregim kaldirirmi bilmiyorum..!
Cok üzülüp, psikolojik olarak üstesinden gelemem diye korkuyorum! bilmiyorumkismile
bende öyle düşünüyorum . bunun için yalnız gidemem ama birbirimize destek olabiliriz. eski mesajlarda okumustum çocuk yurtlarını ziyaret eden arkadaşlar yazmışlar. 3- 4 yaş gurubu kucaklarına atlıyormuş beni sevsin beni öpsün diye yarışıyorlarmış cok dokundu bana okurken :gitme:
istanbulda nerde oturuyorsun
şeker kız ben kasımpaşaya gelirim yerimseniben
yeterki haftasonu olsun gelebileyim
evet bende baştan söylemiştim takipteyim sizi, gelebilirim bende...
ŞenizEvet Lady.İnşallah bir aksilik çıkmaz da hepimiz gidebiliriz.Seni tebrik ediyorum.Kocaman yüreğini de...vereliniortakŞeniz
evet bende baştan söylemiştim takipteyim sizi, gelebilirim bende...