Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler.güzel bilgi. CADIARZUArzucocum cok iyi dusunmussun.
Insallah burdan diger arkadaslarin gitmesine de vesile olacaksin.
Ben daha once kimsesiz cocuklarla calisiyordum. Gozlemledigim birseyi paylasmak istiyorum. Tabi bu sizi yonlendirmek icin yazdigim birsey degil.Sadece paylasmak amacli.
Cocuklarimizi ziyarete gelmek isteyenler oluyordu. Kurumumuzda severek kabul ediyordu tabii.Gelen ziyaretcilerde haliyle cocuklar sevinsin, mutlu olsun, eli bosta gelinmez dusuncesi ile hediyeler getiriyordu. Ilerleyen zamanla ziyarete gelenler artmaya basladi.Tabi hediyelerde..
Cocuklarda gozlemledigim sey su oldu. Bariz bir sekilde kendilerini acindirarak bir seyler elde etmeye calisiyorlardi.Bunu aliskanlik haline getirip ilerleyen yaslarinda da bu davranisi sergilerler mi diye kaygilanmistik. Ziyarete gelmek isteyenlere pasta tarzi birlikte yenilebilecek seyler getirmelerini soylemistik.
Cogumuz bos gitmek istemez, belki bende...
Sevgiler..
ya harikasınız yaa çok güzel bi düşünce... bende katılmak isterdim ama istanbulda değilim
aşk-ı memnunun dizi setini görmeye gidelim mi desen burası dolup taşardı.:mymeka:
o kadar millet istanbul'da yaşıyor topicteki mesaj sayısına bak!
İstanbul'u pek bilmem.çok uzak olmazsa,uygunsam gelirim tabi ki resmimi çektirmemek kaydıyla.
Ayyy harikasınız yaa, kutluyorum..Çocuklara gittikten sonra yaşlılara da gidin hepberaber, çok seviyorum ben yaşlı insanları :çok üzgünüm:
Siz bir ilki başlatıyorsunuz, inşallah hepimiz diğer şehirlerimizde devamını getiririz.
arzuco çok güzel bir fikir bence bu bende katılmak isterim
ben 2 sene önce okmeydanındaki darülacezeyi ziyaret etmiştim hem yaşlılar hem çocuklar var yaşlıları istediğin saat ziyaret edebiliosun ama çocukları saatleri var o saat aralıklarında ziyaret edebiliosun şu an saatlerini hatırlamıyorum..
ama nasıl bir duygu olduğunu size anlatamam kendiniz gidip yaşamanız lazım
hele bir tanesini hiç unutamıyorum herkese anne diye sarılıyordu mafoldumben
oyuncak konusuna gelince gerçekten çok fazla oyuncakları var kıyafetleri de öyle giderken oyuncak yerine başka şeyler götürmek lazım
nekadar güzel düşünmüşsünüz.
istanbul'da olup size katılmayı canı gönülden isterdim.
dilerim katılım fazla olur ve bu ziyareti en güzel şekilde gerçekleştirirsiniz.
sizi ve size destek verecek herkesi yürekten kutluyorum.
sana mesaj yazmıştım ama aslında önceden minik bir ziyaret yapabiliriz hem ortamı görürüz hem neler yapmak gerekiyor tam öğreniriz. bol bol kek- kurabiye yaparım beraber yeriz. nisanda giderken daha tecrübeli olmuş oluruz ne dersin sana hangi gün uygundu ?
ama hiç gitmemek de onların yüreğini daha fazla yaralamaz mı... hayata karşı soğutup acımasız yapmaz mı...
size katılıyorum tabii ki haklısınızama hiç gitmemek de onların yüreğini daha fazla yaralamaz mı... hayata karşı soğutup acımasız yapmaz mı...