İstanbullulaaarrr Sultanahmete gidelim mi?

:98:

:99:

:100:

:101:

:102:

:103:

:104:

:105:

:106:

:107:

:108:

:109:

:111:

:112:

:113:

:114:

:115:

:116:

:117:

:118:

:119:

:120:

:121:

:122:

:123:

:124:

:125:

:126:

:127:

:128:

:129:

:130:

:131:

:132:

Annnaaaammmm ben bunları hiç görmemişim ne kaa tatlılar
Benden tatlı olmasınlar:78:

Son düzenleme:

sen dadındna yenmıorsun be yavrum okaa adatlısınkı hahahahah cıkolata bebem benım

Nerdesiniz laa
Ben geliyom kimse yok:126:
Ben uyuklamaya başlıyorum siz dökülüyorsunuz hee:126:
İki lafın belini kıramadık
Cadıkazanımla fink fink gezemedik:108::119:
nirdesiiiinnniiiizzzzz:84::84::84::84::84:

ben burdayııııım evde herşey normale döndü,buluşmaya giderim derken bugün son sınav sonucum açıklandı,geçerim diye dşünüyordum ama kalmışım.diğerlerinin hepsinden geçtiğim için tek ders sınavına girme hakkım var bu sınavdan.sınav da salı günü,bu sebeple buluşmada net olarak yokum arkadaşlar

,kısmet olmayacak canım sana anladım ben keşke gelebilseydin

bi dahakine buluşma tarihini belirlemeden önce bana sorun da ajandama bakıp söyleyeyim müsaitlik durumumu inşallah bi dahaki buluşmaya

tamamdır tatlım ne demek

Ben cevahirden masanın diğer ucunda kalan arkadaşları hatırlamıyorum ama sen karşımdaydın seni unutmadım :128:
Mesela cadıkazanının cevhire geldiğinden haberim bile yoktu görünce anımsadım
Görsem tek tek hatılıyorum ama o gün çok yoğun ve karışıkdı benim için
Yani seninle tekrar sohbet etmek isterim en kısa zamanda inşallah diyelim canım:103:
bakalım bir sonraki buluşma ne zaman ve nerde olacak

:122::122::122::122::122::122::122::122::122:
:126::126::126::126::126::126:

Eveeet bende geliyorum Gamzemle beraber hatta Hatay'dan kuzenim geldi, o da gelecek.

seni de göreceğim inş.. ne güzell
Eğer kocişimin işleri sarkarsa 1 gün daha(aksilikler çıkmış biraz belli olmaz ama 1 gün gecikme ihtimalim var dedi)
eğer gecikirse mutlaka gelirim kızlar zaten sultanahmet mc in bahçesini çok severim.

kocişinden uzak kalmana gönlüm razı değil canım ama bi yandan da inş. gelebilirsin diye ümit ediyorum

yine kısmet olmadı görüşmek..

Merhaba kızlar
Len ceyda geldinmi nihayet hoşgeldin tatlım
Panpa cumarteside annende olursan beraber gidek mi:86:
Ben bulamam heralde sarnıcı

günaydın kıslarr nasılsınız bakem c.tesi bir işim çıktı belki gelemeyebilirim anca halledip erken biterse gelmeye çalışıcam

Merhaba kızlar
Len ceyda geldinmi nihayet hoşgeldin tatlım
Panpa cumarteside annende olursan beraber gidek mi:86:
Ben bulamam heralde sarnıcı

geldim hacı

kız yok orda olamam c.tesi benim evden tek vesait sultanahmet ya da seninle eminönünde buluşalım istersen ordan tramvayla çıkarız sultanahmete ne dersin :44:

merhaba kızlarr bende ılk defa okuyorum bu topıgı ama sahmetı ccoookk severım ctesılerı hep gıtmeye calısırım evımede oldukca yakın eger ızın verırsenız bende katılmak ısterım

geldim hacı

kız yok orda olamam c.tesi benim evden tek vesait sultanahmet ya da seninle eminönünde buluşalım istersen ordan tramvayla çıkarız sultanahmete ne dersin :44:
Hacı diye benim yiğenim söylüyor yaa aklıma geldi kuzum benim
evet evet eminönünden gelin siz
turist gibi sor birilerine
:112::114:
merhaba kızlarr bende ılk defa okuyorum bu topıgı ama sahmetı ccoookk severım ctesılerı hep gıtmeye calısırım evımede oldukca yakın eger ızın verırsenız bende katılmak ısterım

İzin ne demek canım tabiki buyur
Evin nerde canım bende yaşadım bir ara oralarda
Bende çok seviyorum
Senbiliyorsundur o zaman mc falan tanışmayı isterim ve bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…