bend eğil sen beni çakiyorsun bebem çok çekicisinne cekıyosun sacımdan ya aglarım ama
Eğer kocişimin işleri sarkarsa 1 gün daha(aksilikler çıkmış biraz belli olmaz ama 1 gün gecikme ihtimalim var dedi)
eğer gecikirse mutlaka gelirim kızlar zaten sultanahmet mc in bahçesini çok severim.
:98:
:99:
:100:
:101:
:102:
:103:
:104:
:105:
:106:
:107:
:108:
:109:
:111:
:112:
:113:
:114:
:115:
:116:
:117:
:118:
:119:
:120:
:121:
:122:
:123:
:124:
:125:
:126:
:127:
:128:
:129:
:130:
:131:
:132:
Annnaaaammmm ben bunları hiç görmemişim ne kaa tatlılar
Benden tatlı olmasınlar:78:
ben burdayııııımevde herşey normale döndü,buluşmaya giderim derken bugün son sınav sonucum açıklandı,geçerim diye dşünüyordum ama kalmışım.diğerlerinin hepsinden geçtiğim için tek ders sınavına girme hakkım var bu sınavdan.sınav da salı günü,bu sebeple buluşmada net olarak yokum arkadaşlar
,kısmet olmayacak canım sana anladım ben keşke gelebilseydin
bi dahakine buluşma tarihini belirlemeden önce bana sorun da ajandama bakıp söyleyeyim müsaitlik durumumuinşallah bi dahaki buluşmaya
Merhaba kızlar yine bennnn
Geçen hafta Fethipaşadaydık gelemeyenler oldukça fazlaydı ve çok şey kaçırdınız
Uzatmadan bir buluşma daha yapalım dedik malum ramazan ayı geliyor
Biz kendi aramızda sultanahmete gidelim mi diye düşünmüştüm şimdi o fikrimizi bozmadan
Yeni bir buluşmayla karşınızdayımmmm
Süre az gereken duyuruyu yapmaya çalışacağım tabii ama bana yardım edin bu kez
TARİH: 16 TEMMUZ CUMARTESİ
YER: SULTANAHMET
SAAT: 13.00
TOPLANMA YERİ: YEREBATAN SARNICININ ÖNÜ
MEKAN: MC DONALDS
Belli bir mekan belirtmememin sebebi toplanalım karar veririz ben mekanları ayarlar bildiririm geç geleceklere
Ama mutlaka kahve içmek için ceferağa medresesine gideriz inşallah....
Gelecekler ve numaramı bilmeyenler benden numara alın mutlakaaaa
sonra geldim yoktunuz demeyin
Zaten mc donalds sarnıç birbirine yakın
Sıcağın altında çok bekleyemeyiz ve mc in bahçesinde oluruz
En fazla 1 saat bekleyebilirim yani 2 den sonra mc gideriz gelenlerle
2 den sonra gelecek arkadaşlar mc gelin lütfeeennn
Eveeet bende geliyorum Gamzemle beraber hatta Hatay'dan kuzenim geldi, o da gelecek.
Eğer kocişimin işleri sarkarsa 1 gün daha(aksilikler çıkmış biraz belli olmaz ama 1 gün gecikme ihtimalim var dedi)
eğer gecikirse mutlaka gelirim kızlar zaten sultanahmet mc in bahçesini çok severim.
ben burdayııııımevde herşey normale döndü,buluşmaya giderim derken bugün son sınav sonucum açıklandı,geçerim diye dşünüyordum ama kalmışım.diğerlerinin hepsinden geçtiğim için tek ders sınavına girme hakkım var bu sınavdan.sınav da salı günü,bu sebeple buluşmada net olarak yokum arkadaşlar
günaydın kıslarr nasılsınız bakem c.tesi bir işim çıktı belki gelemeyebilirim anca halledip erken biterse gelmeye çalışıcam
Merhaba kızlar
Len ceyda geldinmi nihayet hoşgeldin tatlım
Panpa cumarteside annende olursan beraber gidek mi:86:
Ben bulamam heralde sarnıcı
Merhaba kızlar
Len ceyda geldinmi nihayet hoşgeldin tatlım
Panpa cumarteside annende olursan beraber gidek mi:86:
Ben bulamam heralde sarnıcı
Hacı diye benim yiğenim söylüyor yaa aklıma geldi kuzum benimgeldim hacı
kız yok orda olamam c.tesi benim evden tek vesait sultanahmet ya da seninle eminönünde buluşalım istersen ordan tramvayla çıkarız sultanahmete ne dersin :44:
:112::114:turist gibi sor birilerine
merhaba kızlarr bende ılk defa okuyorum bu topıgı ama sahmetı ccoookk severım ctesılerı hep gıtmeye calısırım evımede oldukca yakın eger ızın verırsenız bende katılmak ısterım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?