wooowww süper geçen sefer gelemedim bu sefer gelebilir miyim bilmiyorum
bu hafta işteyim haftaya çalışmıyorumevdeyim konuyu takip edelim bakalım bi aksilik olmazsa gelirimmm
taze gelinsin yaa gelemeyişine üzülsekde bişey söyleyemedik malum misafirin cicim dönemleri
ama umarım bu kez aramızda olursun canım
pasakliiiii bukez bişey çıkmasın nolur yaw
ben de öyle istiyordum ama evde sıkı yönetim ilan edildibizde mahalle baskısı yok ama baba baskısı bir hayli fazla
nasıl nasıl nasııılll yaniii gelemiyorum dime sakın
Boşverin sultanahmeti siz hepiniz toplanın bize gelin
misafir ol gel bana börekler açarım sana :79::79::79::79:
eve geç kaldığım için sokağa çıkma yasağı ilan edildi.eve geç geldiğim gün de mezuniyetimin olduğu gün yani,insaf!ikinci bi emre kadar ev kızı oliciim,bakalım yasak ne zaman kalkacak:44:
Bak buda olur
sonra pişman olmaaaa bütün güller sana toplanırmışız
düşündümde güzel olurdu ama yinede ev buluşması için biraz daha sabır
ooooo canım Balayı dönüşünde 15 kişi ağırlamış insanım ben lütfen yani
sizi de çok güzel ağırlarım merak etmeyin hem herkez bayan yupppiiii yani iyi çalıştırırım sizi
ciddiiymm heeeetanımadığım kaç kişi var sanki hepinizi tanıyorum
pardon efem speedyliniz biran için çıkmış aklımdan siz ağırlar ve bizide çalıştırırsınııızzz
ayy kıyamam yahuu gönüller bir olsun
Fethipaşada var ya tam 7 saat masada oturmuşuz
Birisi kazara saatine baktıda 7 yi 5 geçiyordu ee kalkalım artık dedik
Millet yemek yemek için sıra bekliyor biz koca masayı işgal ettik ama süperdi yaw
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/425773-istanbulun-gulleri-bulusma-gulleri-108.html bak resimlere
ayyy eğlenmek ne kelime keşke hep beraber olsaydık ama şahane geçtitabi canım gel bak nasıl çalıştırıyorum sizi
anamm iyice işgal etmişsiniz yani iyi kovmamışlar sizi bari.orası da epey kalabalık olur yani :76:
resimlerinizi ilk defa görüyorum herkz çok güzel çıkmış iyi eğlenmişsiniz :78:
işte buuuuuuuuuben tabıki gelıyorum :))))
tabii canım beklerizBende gelmek istiyorum. :)
yahu hayıııırrrrrartık şunu anladım neyi çok istesem olmuyo yaaa bugün sabah uyandım aklıma ilk gelen şey acaba bi daha buluşma olursa 4aylık bebişimnle nasıl giderim diyordum sonradan amannnn giderim hiçç arkadaşım yok dedim ve baktım ki sen buluşma haberi vermişsin ama ne yazıkki ben 15inde adana yolcusuuuuu kalmasıııııııııııııııııınn hesabı yolda olacağım yine denk gelemiyorum size yahuuuuuu dönüşümde en iisi benim evde toplanak yahuuu olmayacak büleeeee
Merhaba kızlar yine bennnn
Geçen hafta Fethipaşadaydık gelemeyenler oldukça fazlaydı ve çok şey kaçırdınız
Uzatmadan bir buluşma daha yapalım dedik malum ramazan ayı geliyor
Biz kendi aramızda sultanahmete gidelim mi diye düşünmüştüm şimdi o fikrimizi bozmadan
Yeni bir buluşmayla karşınızdayımmmm
Süre az gereken duyuruyu yapmaya çalışacağım tabii ama bana yardım edin bu kez
TARİH: 16 TEMMUZ CUMARTESİ
YER: SULTANAHMET
SAAT: 13.00
TOPLANMA YERİ: YEREBATAN SARNICININ ÖNÜ
Belli bir mekan belirtmememin sebebi toplanalım karar veririz ben mekanları ayarlar bildiririm geç geleceklere
Ama mutlaka kahve içmek için ceferağa medresesine gideriz inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?