• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbullulaaarrr Sultanahmete gidelim mi?

Deryacik

...KUAFÖR OLDUM BEN...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
156
Yer
İstanbul
Merhaba kızlar yine bennnn:3:

Geçen hafta Fethipaşadaydık gelemeyenler oldukça fazlaydı ve çok şey kaçırdınız:31:
Uzatmadan bir buluşma daha yapalım dedik malum ramazan ayı geliyor

Biz kendi aramızda sultanahmete gidelim mi diye düşünmüştüm şimdi o fikrimizi bozmadan
Yeni bir buluşmayla karşınızdayımmmm
Süre az gereken duyuruyu yapmaya çalışacağım tabii ama bana yardım edin bu kez:40::39:

TARİH: 16 TEMMUZ CUMARTESİ
YER: SULTANAHMET
SAAT: 13.00
TOPLANMA YERİ: YEREBATAN SARNICININ ÖNÜ

MEKAN: MC DONALDS

Belli bir mekan belirtmememin sebebi toplanalım karar veririz ben mekanları ayarlar bildiririm geç geleceklere
Ama mutlaka kahve içmek için ceferağa medresesine gideriz inşallah....:68:

Gelecekler ve numaramı bilmeyenler benden numara alın mutlakaaaa
sonra geldim yoktunuz demeyin
Zaten mc donalds sarnıç birbirine yakın
Sıcağın altında çok bekleyemeyiz ve mc in bahçesinde oluruz
En fazla 1 saat bekleyebilirim yani 2 den sonra mc gideriz gelenlerle
2 den sonra gelecek arkadaşlar mc gelin lütfeeennn

Son düzenleme:
wooowww süper geçen sefer gelemedim bu sefer gelebilir miyim bilmiyorum :53:
bu hafta işteyim haftaya çalışmıyorum :23: evdeyim konuyu takip edelim bakalım bi aksilik olmazsa gelirimmm :27::27::27::27:

wooowww süper geçen sefer gelemedim bu sefer gelebilir miyim bilmiyorum :53:
bu hafta işteyim haftaya çalışmıyorum :23: evdeyim konuyu takip edelim bakalım bi aksilik olmazsa gelirimmm :27::27::27::27:

taze gelinsin yaa gelemeyişine üzülsekde bişey söyleyemedik malum misafirin cicim dönemleri
ama umarım bu kez aramızda olursun canım:40::71:

taze gelinsin yaa gelemeyişine üzülsekde bişey söyleyemedik malum misafirin cicim dönemleri
ama umarım bu kez aramızda olursun canım:40::71:

Evet canım haftasonları ya birisi geliyor ya da biz bi yere gidiyoruz işte :56:
bu kez gelmem lazım ama yaaaaaaa :84::84::84::84:

pasakliiiii bukez bişey çıkmasın nolur yaw

Boşverin sultanahmeti siz hepiniz toplanın bize gelin :68::68::68:
misafir ol gel bana börekler açarım sana :79::79::79::79: :37:

nasıl nasıl nasııılll yaniii gelemiyorum dime sakın:19:

eve geç kaldığım için sokağa çıkma yasağı ilan edildi.eve geç geldiğim gün de mezuniyetimin olduğu gün yani,insaf!:59: ikinci bi emre kadar ev kızı oliciim,bakalım yasak ne zaman kalkacak:44:

Boşverin sultanahmeti siz hepiniz toplanın bize gelin :68::68::68:
misafir ol gel bana börekler açarım sana :79::79::79::79: :37:

:34::34::34::34:
Bak buda olur :60::60::60::60:
sonra pişman olmaaaa bütün güller sana toplanırmışız:37:
düşündümde güzel olurdu ama yinede ev buluşması için biraz daha sabır

eve geç kaldığım için sokağa çıkma yasağı ilan edildi.eve geç geldiğim gün de mezuniyetimin olduğu gün yani,insaf!:59: ikinci bi emre kadar ev kızı oliciim,bakalım yasak ne zaman kalkacak:44:

Umarım o ikinci emir hemen gelir
yaw zaten gündüz buluşucaz gece yarıyı bulmadan seni eve bırakır kalanlarla taksimde aleme akarız biz
Sen yeterki gündüz yanımızda ol şekerim:71:

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/425773-istanbulun-gulleri-bulusma-gulleri-108.html

resim attım güllere bakın bakalım

Son düzenleme:
:34::34::34::34:
Bak buda olur :60::60::60::60:
sonra pişman olmaaaa bütün güller sana toplanırmışız:37:
düşündümde güzel olurdu ama yinede ev buluşması için biraz daha sabır

ooooo canım Balayı dönüşünde 15 kişi ağırlamış insanım ben lütfen yani :64::64::64::64:
sizi de çok güzel ağırlarım merak etmeyin hem herkez bayan yupppiiii yani iyi çalıştırırım sizi
ciddiiymm heeee :51::51::51: tanımadığım kaç kişi var sanki hepinizi tanıyorum :23::23::23:

ooooo canım Balayı dönüşünde 15 kişi ağırlamış insanım ben lütfen yani :64::64::64::64:
sizi de çok güzel ağırlarım merak etmeyin hem herkez bayan yupppiiii yani iyi çalıştırırım sizi
ciddiiymm heeee :51::51::51: tanımadığım kaç kişi var sanki hepinizi tanıyorum :23::23::23:

pardon efem speedyliniz biran için çıkmış aklımdan siz ağırlar ve bizide çalıştırırsınııızzz:46::46::46:
ayy kıyamam yahuu gönüller bir olsun
Fethipaşada var ya tam 7 saat masada oturmuşuz
Birisi kazara saatine baktıda 7 yi 5 geçiyordu ee kalkalım artık dedik:60::60::60:
Millet yemek yemek için sıra bekliyor biz koca masayı işgal ettik ama süperdi yaw:46::46::46:

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/425773-istanbulun-gulleri-bulusma-gulleri-108.html bak resimlere

pardon efem speedyliniz biran için çıkmış aklımdan siz ağırlar ve bizide çalıştırırsınııızzz:46::46::46:
ayy kıyamam yahuu gönüller bir olsun
Fethipaşada var ya tam 7 saat masada oturmuşuz
Birisi kazara saatine baktıda 7 yi 5 geçiyordu ee kalkalım artık dedik:60::60::60:
Millet yemek yemek için sıra bekliyor biz koca masayı işgal ettik ama süperdi yaw:46::46::46:

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/425773-istanbulun-gulleri-bulusma-gulleri-108.html bak resimlere

tabi canım gel bak nasıl çalıştırıyorum sizi :52::52::52::52:
anamm iyice işgal etmişsiniz yani iyi kovmamışlar sizi bari. :64::64::64: orası da epey kalabalık olur yani :76:
resimlerinizi ilk defa görüyorum herkz çok güzel çıkmış iyi eğlenmişsiniz :78:

ben tabıki gelıyorum :))))

Son düzenleme:
artık şunu anladım neyi çok istesem olmuyo yaaa bugün sabah uyandım aklıma ilk gelen şey acaba bi daha buluşma olursa 4aylık bebişimnle nasıl giderim diyordum sonradan amannnn giderim hiçç arkadaşım yok dedim ve baktım ki sen buluşma haberi vermişsin ama ne yazıkki ben 15inde adana yolcusuuuuu kalmasıııııııııııııııııınn hesabı yolda olacağım yine denk gelemiyorum size yahuuuuuu dönüşümde en iisi benim evde toplanak yahuuu olmayacak büleeeee:63::63:

tabi canım gel bak nasıl çalıştırıyorum sizi :52::52::52::52:
anamm iyice işgal etmişsiniz yani iyi kovmamışlar sizi bari. :64::64::64: orası da epey kalabalık olur yani :76:
resimlerinizi ilk defa görüyorum herkz çok güzel çıkmış iyi eğlenmişsiniz :78:
ayyy eğlenmek ne kelime keşke hep beraber olsaydık ama şahane geçti
umarım bu buluşmada güzel olur
Gerçi şüphem yok:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
ben tabıki gelıyorum :))))
işte buuuuuuuuu:66::66::66::66::66::66:
Bende gelmek istiyorum. :)
tabii canım bekleriz:71::21:
artık şunu anladım neyi çok istesem olmuyo yaaa bugün sabah uyandım aklıma ilk gelen şey acaba bi daha buluşma olursa 4aylık bebişimnle nasıl giderim diyordum sonradan amannnn giderim hiçç arkadaşım yok dedim ve baktım ki sen buluşma haberi vermişsin ama ne yazıkki ben 15inde adana yolcusuuuuu kalmasıııııııııııııııııınn hesabı yolda olacağım yine denk gelemiyorum size yahuuuuuu dönüşümde en iisi benim evde toplanak yahuuu olmayacak büleeeee:63::63:
yahu hayıııırrrrr
Bende diyordum valla melek gelir pehlimle beraber yakınsınız nasılsa
üzüldüm inan canım :19:
neyse topişlerimize yazmaya devam et sen
Mutlaka bi buluşmaya geleceksin kaçarı yok:40:

Merhaba kızlar yine bennnn:3:

Geçen hafta Fethipaşadaydık gelemeyenler oldukça fazlaydı ve çok şey kaçırdınız:31:
Uzatmadan bir buluşma daha yapalım dedik malum ramazan ayı geliyor

Biz kendi aramızda sultanahmete gidelim mi diye düşünmüştüm şimdi o fikrimizi bozmadan
Yeni bir buluşmayla karşınızdayımmmm
Süre az gereken duyuruyu yapmaya çalışacağım tabii ama bana yardım edin bu kez:40::39:

TARİH: 16 TEMMUZ CUMARTESİ
YER: SULTANAHMET
SAAT: 13.00
TOPLANMA YERİ: YEREBATAN SARNICININ ÖNÜ

Belli bir mekan belirtmememin sebebi toplanalım karar veririz ben mekanları ayarlar bildiririm geç geleceklere
Ama mutlaka kahve içmek için ceferağa medresesine gideriz inşallah....:68:
:43::43::43::43::43::43:

Back