T Techos Rabbim Neylerse Güzel Eyler Kayıtlı Üye 18 Eylül 2016 30 42 38 34 İstanbul 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ahsenelam #81 agacsizkoalaa .!.: Evet, uzun süredir konuşulmamış burdan. O kadar uzun ki ben Anadolu yakasına taşındım, doktorumu buldum, cinsiyeti öğrendim. Sessizleşmesin bir daha buralar kızlar Genişletmek için tıkla... Bizim Yakaya Hoşgeldin ins seversin buralari hangi semttesin ben maltepede oturuyorum
agacsizkoalaa .!.: Evet, uzun süredir konuşulmamış burdan. O kadar uzun ki ben Anadolu yakasına taşındım, doktorumu buldum, cinsiyeti öğrendim. Sessizleşmesin bir daha buralar kızlar Genişletmek için tıkla... Bizim Yakaya Hoşgeldin ins seversin buralari hangi semttesin ben maltepede oturuyorum
agacsizkoalaa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Nisan 2019 5.109 13.965 168 32 8 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ahsenelam #82 Techos .!.: Bizim Yakaya Hoşgeldin ins seversin buralari hangi semttesin ben maltepede oturuyorum Genişletmek için tıkla... Sürekli geliyorduk zaten bu tarafa Avrupa yakası malesef bitti artık. Kalabalıktan yürünmüyor bile. Kadıköy'e geldim canım Feneryolu tarafına.
Techos .!.: Bizim Yakaya Hoşgeldin ins seversin buralari hangi semttesin ben maltepede oturuyorum Genişletmek için tıkla... Sürekli geliyorduk zaten bu tarafa Avrupa yakası malesef bitti artık. Kalabalıktan yürünmüyor bile. Kadıköy'e geldim canım Feneryolu tarafına.