Eskiden Ümraniye'de oturuyordum bende geçen yıl taşındık.Atasehir umraniye tarafindayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiden Ümraniye'de oturuyordum bende geçen yıl taşındık.Atasehir umraniye tarafindayim
Evt cnm gordun amin insllh sen de. Cok sıkıntılı yaa bu isler nasil yapicaz Allh yardm etsin bizeHayırlı olsunn. Sizi Biliyorum sanki görmüştüm farklı bir sayfada. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsıniz. Ben Anadolu tarafında olduğum icin karşıdaki hastanelerden pek bir bilgim yok.
Aminn Allah yardımcımız olsun inşallahEvt cnm gordun amin insllh sen de. Cok sıkıntılı yaa bu isler nasil yapicaz Allh yardm etsin bize
Evet duydum orayı da. Gidin bakalım memnun kalacakmısınız. Doktora güven, aranızdaki iletişim de çok önemli böyle bir durumda.Benim evime hem yakın hemde bir arkadaşım iki dogumunuda Kozyatağı central Hospital da yapmış Figen hanimda ona aldım randevu.
Tabiki yaaa en önemlisi o zaten. İnşallah elektriğimiz tutar . Hastane hastane doktor aramak istemiyorum.Evet duydum orayı da. Gidin bakalım memnun kalacakmısınız. Doktora güven, aranızdaki iletişim de çok önemli böyle bir durumda.
Eskiden Ümraniye'de oturuyordum bende geçen yıl taşındık.
Hos geldin hangi hastneye gidiosn andoluda mi avrpada miSelam kızlar
Benimde 29+3
Avrupada bağcılardayım :)Hos geldin hangi hastneye gidiosn andoluda mi avrpada mi
Masallah sen nerdesinBen de varim ama bikac hafta sonra hamis unvani kalkacak
Memnun musun? Bide ikisine birden nicin gidiosn? Ust uste sordum ama bnm ilk geblik olcak bi bilgim yok o yuzden soruyorm k.bkmaAvrupada bağcılardayım :)
Özel iklim hastanesi ve Bahçelievler devlet hastanesine gidiyorum
Hayrlisiyla bi avazda dogur insllh sen hangi hastaneyi tercih ettinBen de varim ama bikac hafta sonra hamis unvani kalkacak
İkisinde de kaydım olsun istiyorum açıkçası gittiğim özel hastanede doğum yapmak istediğimden emin değilim, bahçelievler devleti çok beğeniyorum. Doğum sancısında ilk önce devlete gideceğim orada bir sorun olmazsa orada doğuracağım., ama yatak olmaz ne bileyim riskli doğum olur da baska hastaneye sevk ederler (Allah korusun) o zaman da özele gideceğim.Memnun musun? Bide ikisine birden nicin gidiosn? Ust uste sordum ama bnm ilk geblik olcak bi bilgim yok o yuzden soruyorm k.bkma
Hiii anladm cnm ii fikirmis aslnda ben de mi ole yapsam ne. Dusunim biİkisinde de kaydım olsun istiyorum açıkçası gittiğim özel hastanede doğum yapmak istediğimden emin değilim, bahçelievler devleti çok beğeniyorum. Doğum sancısında ilk önce devlete gideceğim orada bir sorun olmazsa orada doğuracağım., ama yatak olmaz ne bileyim riskli doğum olur da baska hastaneye sevk ederler (Allah korusun) o zaman da özele gideceğim.
Doktorlar beni tanısın diye gidiyorum yani öyle çok şey bi sebep değil
Selamlar hoşgeldiniz. Az kalmış sizin bize göreSelam kızlar
Benimde 29+3
Ayyy Allah kolaylık versin insallah ilk bebeğiniz mi. Nasıl olacak dogumunuzBen de varim ama bikac hafta sonra hamis unvani kalkacak
Tesekkurler hepimize Allah kolaylik versin insallah. Evet ilk bebegimiz su an hala belli degil dogumun sekli. En saglikli nasil gelecekse oyle gelsin bebegimAyyy Allah kolaylık versin insallah ilk bebeğiniz mi. Nasıl olacak dogumunuz
Bende şimdi araştıyorum o yüzden. Kafama yatacak, iletişimi güçlü bir doktor arıyorum kendime. Bakalım nerde bulucamTabiki yaaa en önemlisi o zaten. İnşallah elektriğimiz tutar . Hastane hastane doktor aramak istemiyorum.