• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbullu Hamişler

Hayırlı olsunn. Sizi Biliyorum sanki 🤗 görmüştüm farklı bir sayfada. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsıniz. Ben Anadolu tarafında olduğum icin karşıdaki hastanelerden pek bir bilgim yok.
Evt cnm gordun 😊 amin insllh sen de. Cok sıkıntılı yaa bu isler nasil yapicaz Allh yardm etsin bize

Benim evime hem yakın hemde bir arkadaşım iki dogumunuda Kozyatağı central Hospital da yapmış Figen hanimda ona aldım randevu.
Evet duydum orayı da. Gidin bakalım memnun kalacakmısınız. Doktora güven, aranızdaki iletişim de çok önemli böyle bir durumda.

Memnun musun? Bide ikisine birden nicin gidiosn? Ust uste sordum ama bnm ilk geblik olcak bi bilgim yok o yuzden soruyorm k.bkma 😊
İkisinde de kaydım olsun istiyorum açıkçası gittiğim özel hastanede doğum yapmak istediğimden emin değilim, bahçelievler devleti çok beğeniyorum. Doğum sancısında ilk önce devlete gideceğim orada bir sorun olmazsa orada doğuracağım., ama yatak olmaz ne bileyim riskli doğum olur da baska hastaneye sevk ederler (Allah korusun) o zaman da özele gideceğim.
Doktorlar beni tanısın diye gidiyorum yani öyle çok şey bi sebep değil 🙈

İkisinde de kaydım olsun istiyorum açıkçası gittiğim özel hastanede doğum yapmak istediğimden emin değilim, bahçelievler devleti çok beğeniyorum. Doğum sancısında ilk önce devlete gideceğim orada bir sorun olmazsa orada doğuracağım., ama yatak olmaz ne bileyim riskli doğum olur da baska hastaneye sevk ederler (Allah korusun) o zaman da özele gideceğim.
Doktorlar beni tanısın diye gidiyorum yani öyle çok şey bi sebep değil 🙈
Hiii anladm cnm ii fikirmis aslnda 😊 ben de mi ole yapsam ne. Dusunim bi

Back