- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Yani sen bilirsin :) cünkü burdaki çoğu devlet hastanesi kaydı olmayan hastanın doğumunu yapmıyoHiii anladm cnm ii fikirmis aslnda ben de mi ole yapsam ne. Dusunim bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani sen bilirsin :) cünkü burdaki çoğu devlet hastanesi kaydı olmayan hastanın doğumunu yapmıyoHiii anladm cnm ii fikirmis aslnda ben de mi ole yapsam ne. Dusunim bi
Hoş buldum evet canım 10hafta kaldıSelamlar hoşgeldiniz. Az kalmış sizin bize göre ❤
Masallah rabbim sağ salim kavuştursun inşallah bende 2 sene sonra hamile kaldım aynrn sürpriz yaptı oğluşum bende tedaviye baslamak icin para biriktirmeyi düşünüyodum artık ama gerek kalmadı cok sukurMerhabalar bende varim İstanbul anadolu yakasi ilk hamileligim keseyi dun gordum kalp atisini 2 hafta sonra ins doktor 5 haftalik dedi... 5 sene sonra gelen mucizeme hamileyim eylulde tup bebek randevum vardi fakat supriz yapti bebegimiz ins saglikla kucagimiza aliriz
Yaa çok güzel hayırlı uğurlu olsun surpriziniz inşallahMerhabalar bende varim İstanbul anadolu yakasi ilk hamileligim keseyi dun gordum kalp atisini 2 hafta sonra ins doktor 5 haftalik dedi... 5 sene sonra gelen mucizeme hamileyim eylulde tup bebek randevum vardi fakat supriz yapti bebegimiz ins saglikla kucagimiza aliriz
Tebrik ederim,sağlıkla ilerlesin. Ne güzel tam vaktinde gelmiş sizi o zorlu süreçten kurtarmışMerhabalar bende varim İstanbul anadolu yakasi ilk hamileligim keseyi dun gordum kalp atisini 2 hafta sonra ins doktor 5 haftalik dedi... 5 sene sonra gelen mucizeme hamileyim eylulde tup bebek randevum vardi fakat supriz yapti bebegimiz ins saglikla kucagimiza aliriz
Aminnn cok sagol canimm sende aag salim kucagina al.bebeginiMasallah rabbim sağ salim kavuştursun inşallah bende 2 sene sonra hamile kaldım aynrn sürpriz yaptı oğluşum bende tedaviye baslamak icin para biriktirmeyi düşünüyodum artık ama gerek kalmadı cok sukur
Aminn canimm cok sagoll seninde gozun aydin guzel haberler alalim ins hepYaa çok güzel hayırlı uğurlu olsun surpriziniz inşallah
Evet Rabbimin kudreti cok sukur hepimiz saglikla alalim kucagimiza bebislerimiziTebrik ederim,sağlıkla ilerlesin. Ne güzel tam vaktinde gelmiş sizi o zorlu süreçten kurtarmış
Amiiin ,inşallahEvet Rabbimin kudreti cok sukur hepimiz saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi
Aminn insallahhAminnn cok sagol canimm sende aag salim kucagina al.bebegini
Cok sukr ii gidiyor bikac gundur yanilmiyorsam pıt pıtlarini hissediyorm ya ooo ya da bagirsaklarimMerhaba arkadaşlar uzuun zamandır giremedim.. nasıl gidiyor hamilelik
Evet, uzun süredir konuşulmamış burdan. O kadar uzun ki ben Anadolu yakasına taşındım, doktorumu buldum, cinsiyeti öğrendim. Sessizleşmesin bir daha buralar kızlarBu konu gerilerde mi kalmis baya ya. Biz baya buyuduk
Evet, uzun süredir konuşulmamış burdan. O kadar uzun ki ben Anadolu yakasına taşındım, doktorumu buldum, cinsiyeti öğrendim. Sessizleşmesin bir daha buralar kızlar
Aaa çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?Bende 30. Haftamda safra kesesi ameliyati oldum. Ameliyatla dis cektirdim
Aaa çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Çok gecmis olsun canimBende 30. Haftamda safra kesesi ameliyati oldum. Ameliyatla dis cektirdim