• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbullu Hamişler

Merhabalar bende varim İstanbul anadolu yakasi ilk hamileligim keseyi dun gordum kalp atisini 2 hafta sonra ins doktor 5 haftalik dedi... 5 sene sonra gelen mucizeme hamileyim eylulde tup bebek randevum vardi fakat supriz yapti bebegimiz ins saglikla kucagimiza aliriz 😍

Merhabalar bende varim İstanbul anadolu yakasi ilk hamileligim keseyi dun gordum kalp atisini 2 hafta sonra ins doktor 5 haftalik dedi... 5 sene sonra gelen mucizeme hamileyim eylulde tup bebek randevum vardi fakat supriz yapti bebegimiz ins saglikla kucagimiza aliriz 😍
Masallah rabbim sağ salim kavuştursun inşallah bende 2 sene sonra hamile kaldım aynrn sürpriz yaptı oğluşum 😍 bende tedaviye baslamak icin para biriktirmeyi düşünüyodum artık ama gerek kalmadı cok sukur 😇😇

Yaa çok güzel hayırlı uğurlu olsun surpriziniz inşallah

Tebrik ederim,sağlıkla ilerlesin. Ne güzel tam vaktinde gelmiş sizi o zorlu süreçten kurtarmış :anneadayı: :KK36:

Merhaba arkadaşlar uzuun zamandır giremedim.. nasıl gidiyor hamilelik
Cok sukr ii gidiyor 😊 bikac gundur yanilmiyorsam pıt pıtlarini hissediyorm 😍 ya ooo ya da bagirsaklarim 😁
Senn nasil gidio. Cinsiyt belli mi ?
Bizimkine %70 erkk dedi. Yarin tekrr gidicm.insllh kesinlesir

Selam kizlar bizde 17 hafta olduk ve bugun oglum olacagini ogrendim bende 2 haftadir oynadigini hissediyorum hatta baya cosuyo benimki bende aksam yemeklerinden sonra 1 cikolata yiyip iyice costuruyorum oglusumu icimde hareket ettigini hissetmem muhtesem bir duygu 😍

Bu konu gerilerde mi kalmis baya ya. Biz baya buyuduk
Evet, uzun süredir konuşulmamış burdan. O kadar uzun ki ben Anadolu yakasına taşındım, doktorumu buldum, cinsiyeti öğrendim. 😂 Sessizleşmesin bir daha buralar kızlar 😬

Back