Selaaaammm bende varım.5+2'yim. Sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi
Selam bende 5+4Selaaaammm bende varım.5+2'yim. Sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi
Keseyi gördünüz mü?Selam bende 5+4 ❤
Şu an İstanbul dışındayım. O yüzden doktora daha gidemedim.Keseyi gördünüz mü?
Anladım canım benim. O zaman sen kese ve kalp atışını birlikte görürsün muhtemelen.Şu an İstanbul dışındayım. O yüzden doktora daha gidemedim.
Evet heralde öyle olur muhtemelen . Dayanamaz gidersem burada bilmiyorum. 7 haftalık olucak çünkü İstanbul'a döndüğünde. 2 eylüle randevu aldım.Anladım canım benim. O zaman sen kese ve kalp atışını birlikte görürsün muhtemelen.
Sizin ilk bebeğiniz miAnladım canım benim. O zaman sen kese ve kalp atışını birlikte görürsün muhtemelen.
Sabredebiliyorsanız edin tabi. Ben hiç bir zaman sabırlı bir insan olamadım.Evet heralde öyle olur muhtemelen . Dayanamaz gidersem burada bilmiyorum. 7 haftalık olucak çünkü İstanbul'a döndüğünde. 2 eylüle randevu aldım.
Evet ilk bebeğim olacak.Sizin ilk bebeğiniz mi
Sağlıkla kucağınıza alın inslalahEvet ilk bebeğim olacak.
Amin tüm hamileler sağlıkla kavuşsunlar bebeklerineSağlıkla kucağınıza alın inslalah ❤
Aminn insallah. Anadolu tarafindayim ben Maltepe Bostancı tarafında siz.Amin tüm hamileler sağlıkla kavuşsunlar bebeklerineHangi ilçede oturuyorsunuz istanbulda?
Ben şu an zeytinburnu tarafındayım ama 1-2 aya anadolu yakasına taşınıcam. O yüzden hastane arayışımı anadolu yakasından yapıyorum.Aminn insallah. Anadolu tarafindayim ben Maltepe Bostancı tarafında siz.
Benim evime hem yakın hemde bir arkadaşım iki dogumunuda Kozyatağı central Hospital da yapmış Figen hanimda ona aldım randevu.Ben şu an zeytinburnu tarafındayım ama 1-2 aya anadolu yakasına taşınıcam. O yüzden hastane arayışımı anadolu yakasından yapıyorum.
Bnim kızım bir nisan doğumluSizlerden ilerdeyim ama bende istanbul anadolu yakasindayim
Hayırlı olsunn. Sizi Biliyorum sankiMerhaba kizlar ben en yeninizim galiba daha dun ogrendim hamile oldgumu.ilk kan tahlilimi verdim yarin 2.defa vericm insllh yukseliodur.
Ben de gungoren merterdeyim. Hangi hastaneye baslicgimi bilmiorm. Yarin devlete gdiicm simdilk
Ben yanlış hesaplamisim doğum tarihiniziSizlerden ilerdeyim ama bende istanbul anadolu yakasindayim
Atasehir umraniye tarafindayimBnim kızım bir nisan doğumluAnadolu tarafında neredesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?