İstanbullu Hamişler

Evet heralde öyle olur muhtemelen . Dayanamaz gidersem burada bilmiyorum. 7 haftalık olucak çünkü İstanbul'a döndüğünde. 2 eylüle randevu aldım.
Sabredebiliyorsanız edin tabi. Ben hiç bir zaman sabırlı bir insan olamadım.

Aminn insallah. Anadolu tarafindayim ben Maltepe Bostancı tarafında siz.
Ben şu an zeytinburnu tarafındayım ama 1-2 aya anadolu yakasına taşınıcam. O yüzden hastane arayışımı anadolu yakasından yapıyorum.

Merhaba kizlar ben en yeninizim galiba daha dun ogrendim hamile oldgumu.ilk kan tahlilimi verdim yarin 2.defa vericm insllh yukseliodur.
Ben de gungoren merterdeyim. Hangi hastaneye baslicgimi bilmiorm. Yarin devlete gdiicm simdilk

Merhaba kizlar ben en yeninizim galiba daha dun ogrendim hamile oldgumu.ilk kan tahlilimi verdim yarin 2.defa vericm insllh yukseliodur.
Ben de gungoren merterdeyim. Hangi hastaneye baslicgimi bilmiorm. Yarin devlete gdiicm simdilk
Hayırlı olsunn. Sizi Biliyorum sanki görmüştüm farklı bir sayfada. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsıniz. Ben Anadolu tarafında olduğum icin karşıdaki hastanelerden pek bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…