Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbullu Bayanlar Yakın Tarihlerde Bir Buluşma Düzenliyoruz , Gelir misiniz ? :)
sağol canım dün akşam giydim nasıl heyecanlandım zaten inşallah o gün bi an önce gelirde giyerim.. beyendiğim bi modeldi cnm aldım öyle ayrıntıları daha snra anlatrm bn sna
günaydın kızlar ölüyorummm resmen cuma günü karar verdik başka ev tuttuk c.tesi temizlik ve toplanma derken pazar 1 günde taşındık canımız çıktı valla mahvolduk tam yerleşemedik daha bu hafta biter inş. bütün işler guclubacismile
cok sevındım canım hayırlısı olsun telaşın geçsinde buluşalım yine beyhancım yazmış geçen topiğe, ya çok güzel olur iftar açmak ama ben gelememki malum buçuk gibi okunuyo ezan.. henüz hala bekar olduğum için ailemin sorumluluğu altındayım malum,biraz zor olur yani
evet cnm bi ara buluşalım doğru diosun iftar çok geç oluyor ramazan gelmeden buluşsak iyi olur aman ütü deme bende bir ütü var bir günde bitmezz öbür evden rutubetlenmiş herşeyi yeniden yıkıycam bi de mafoldumben şu gelinliğini merak ediorum valla yaaa
sağlık olsn canım duzenınızı oturtunda gerııs gelır bosver cnm resım falan gosterırım bı ara sana cnm sen az önce 98.20 de radyoya falan baglandınmı mecıdıyekoydeym ısten cıktm flan dıodu bı kız sesınede cok benzettm dj yle yayına baglanıolar ya hastanedekı kız arkadaslarıma armagan edıorum dedı bıde ısın karaca dan sarkı ıstedı dedm acaba senmısn kaydirigubbakcemile3
slm aslıcım yok radyoya falan bağlanmadım kaydirigubbakcemile3 vaktim olmuo hiç yoksa bağlanırım yane eskiden bi radyo kanalı vardı çok sık arardım şimdi adını unuttum çok yorgunum bu hafta bi geçseeee şu evim bi yerleşse neyse ki azcık bi iş kaldı toparlandık baya