hadi anlatın bakalım neler yaptınız ?kim nasıldı ? sen nasıl bekliyordun? en çok neyini begendin?
:d sen ıstedın dıye koymıkresum
hehehe uyusssbanane istiyrum istiyrrum işte karadenizlimisin sende bitli:))
hepınızı tanıdıgıma cok sevındım hepınız bırbırınızden tatlı hanımcıklardınızbı gun de bende toplasırız denız havası alırsınız bu arada arzu sanada o sunnet kıyafetlı amcayı getırcem bahcede gezsın dıye o sarı terlıklerı ıle dasss gıbı adamdı
yoo bebegim ben dogma buyume ıstanbullu baba tarafı şam göcmenıemme kutukte çankırı yazıyor ben arada lehcemı degıstırıyorum hepsındne karısık konsuyorum lazca canakkalelıre gıbı hahah
Deryacım yarın yokum ama herkese benden çokkk selamlar canım,egemde gelecekmiş herhalde onuda görmek çok güzel olur,hepinizi kocaman öpüyorum iyi eğlenceler diliyorum sizlere..
Sizleri kıskanan üyeresimleri sabırsızlıkla bekliyorum canım yediğiniz içtiğiniz sizlerin olsun ne konuştunuz onları anlatırsınız artık
canım gerçekden şansızlık olmuş biz melteme ulaşamadık malasef geri dönmedi bize aynı zamanda
Keşke karşılaşsaydık üzüldüm inan
Telimi yazarım sana zaten haftaya sana yakın yerde toplanıcazz
yalnız amca aklıma geldikçe gülüyorum hala dass gibi hee ayy çok yaşa
Kaçırdınıss dass gibi adamıı
ben kacırmadım arzuya demek lazım o kacırdı dasss gıbı amcamı hazır kıyafetıde gıymısken ayak ustu nıkahı kıyardık
çanakkaleliler nasıl konuşuyor yaw
heheh ya ben 1 ay gıttım canakkalede kaldımda sıvelerı var dugunlerınde mesela takı zmanı mısal babasından caboooo ( babasından para ) dıye bagrıyorlar
yoo bebegim ben dogma buyume ıstanbullu baba tarafı şam göcmenıemme kutukte çankırı yazıyor ben arada lehcemı degıstırıyorum hepsındne karısık konsuyorum lazca canakkalelıre gıbı hahah
Günaydın şekerler,resimleri merakla bekliyoruz deryacım
Bitliii çok arıyorum o sünnetçi adamı çok, nolur bul bana bul bul bul :))
kızlar harika bi buluşmaydı tekrar teşekkürler, cumartesi sizlerleyim.tamam.öperim.tamam.
buluruz kuzum merak etmebaska bı daşşş gıbı adam buluruz mesela o capraz masadakı sıskoya ne dersın
arzum gördüm senii nasılsın canım
kız sen benım ısmımı nıkımı unutunmubendım arzu ıle oturan haha
bende evdeyim canım iyiyim bendeeeeeiyiyim canım işteyim sen nasılsın acabaa
Olurmu hiç ben senden değil nickini unutmuştum orda egem'den bahsettim şekerim
Bu arada DEryam canım benim buluşmaların organizatörü ikidir şahane buluşma yaptı ve benide çağırdı kendisine yeniden çok teşekkür ediyorum,muhteşem oldu herikiside.
Pehlimle,daha önce muhabbet edememiştik ayrı kalmıştıkama bu sefer sohbetiyle sıcacık ortam oluştu onada teşekkürler
Cadikazanim,geçen buluşmadada epey sohbet etmiştik yeniden buluşma imkanımız oldu onuda çok seviyorum yüreği çok güzel
Bitlim,canım benim yaa çıtı pıtı şeker mi şeker çokta güzel kızı ondan da güzelsohbeti hoş,çok iyi biri
Arzucuğum,ilk defa görüşmemize rağmen sohbetin keyifli çok cana yakındın seni yeniden aramızda görmek istiyoruz hep gel buluşmalarımıza
Herkes bu güzel gün için tekrar teşekkürler haftaya bidaha buluşmak dileğiyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?