tabi kız yakın da lafmı cevahir benim kapı komşumsahi sen yakın oturuyordun di mi canım.. tüh neyse artıkın başka zaman
iyi eğlenceler iyi seyirler tatlımbozuk düzen tatlım gelin tabii:))biz düzenli gidiyoruz ben cok keyif alıyorum
hoşgeldin canım yalnız var ya tanışırken nikini söyledin ya meltemre diye ben hep okurken meltememre olarak okumuşum demekki allah allah demiştim şimdi farkettimben geldiiimmm
bizde çok memnun olduk canım maşallah fıstık da pek tatlı Allah hepiciiine uzun ömürler versin inşallah ee kız dediğin gezmeyi sever dimi ama aferin berroşumaselam kızlar...
bugun taniştıgımıza çok memmun oldu.. ve ancak eve gırebildim ben... çok yorulduk tatlı yorgunluktu...
berra arabadan inince başladı aglmaya... anası gıbı gezmeyı seviyor:)))
çook bebeklı var dediler ama çokmuş:))
neslihancım sağol bizde seni öptük sizede iyi eğlencelerrr ohh ohh :)
ceyda cnm resimleri heyecanla bende bekliyorum ...
mervecimm sizede iyi seyirlerr senlede yakın sayılırız inş. yine görüşmek nasip olurr ...
berra bebekde çoook tatlıydıı maşallhhh yaaa iyi gezdi tatlıışşşş :)
hoşgeldin canım yalnız var ya tanışırken nikini söyledin ya meltemre diye ben hep okurken meltememre olarak okumuşum demekki allah allah demiştim şimdi farkettim
bizde çok memnun olduk canım maşallah fıstık da pek tatlı Allah hepiciiine uzun ömürler versin inşallah ee kız dediğin gezmeyi sever dimi ama aferin berroşuma
Allah allah nasıl oluyo yaa,gizlilik ayarlarına da baktım şimdi aslında 19 resim gözüküyo sadece sanırsam di mi hepsi değil..
selam kızlar...
bugun taniştıgımıza çok memmun oldu.. ve ancak eve gırebildim ben... çok yorulduk tatlı yorgunluktu...
hoşgeldin canım yalnız var ya tanışırken nikini söyledin ya meltemre diye ben hep okurken meltememre olarak okumuşum demekki allah allah demiştim şimdi farkettim
bizde çok memnun olduk canım maşallah fıstık da pek tatlı Allah hepiciiine uzun ömürler versin inşallah ee kız dediğin gezmeyi sever dimi ama aferin berroşuma
aynen cnm benimde hafızam çok zayıftır anlıorum seniayyy maşallah ama çok tatlıydı
ne kadar sakin ve uslu diyordum ki demek anası gibi gezmelerde diye öyleymiş
evet çoğu zaman meltememre olarak okuyorlar
alışkınım yani canım
ama benim biraz hafızam zayıftır daha çook sen kimdin dicem
resimleri yüklesin ceyda daha kolay olacak
bir de ben kahve dünyasının sonuna yetiştim o yüzden göremediklerim oldu
aynen cnm benimde hafızam çok zayıftır anlıorum senikahve dünyasında karşılıklı oturuyoduk son geldiğin için hatırlıyorum bende merak etme aşağıdada çok oturmadım vedalaşıp kalktım evt resimler yüklenince daha kolay olcak kesinlikle
Selam hanımlarr
Sizlerle tanıştığıma çok mennun oldum çok güzel bir gün geçirdik kendi adıma ben çok mutlu oldum..
Deryacıma buluşmayı ayarladığı içinde çokkk teşekkürler ediyorumm
ben eve geldim adet oldumm kızlar bu ay geçikmişti bugun stresi attım sanırım geldi :)) ama çook belim agrıyooo(
Selamlarrrrrr.......
Bende 18 gibi evdeydim...Biraz evi topladim, esim gelincede kayinvalidemlere gittik..Simdi oturabildim rahat rahat...!
Cooooook iyi geldi bana bu bulusma...Emegi gecen herkese TESEKKÜR ederim...!
Bircok tatli insan tanidim bugün...
Tekrarinda bulusmak dilegi ile...:79:
ayy sizden ayrıldıktan sonra kafam bi milyon oldu.bende migren var,hala kafam ve midem bi tuhafyine de geri kalmıym dedim topicten
ben geldiiimmm
selam kızlar...
neslihancım sağol bizde seni öptük sizede iyi eğlencelerrr ohh ohh :)
ceyda cnm resimleri heyecanla bende bekliyorum ...
mervecimm sizede iyi seyirlerr senlede yakın sayılırız inş. yine görüşmek nasip olurr ...
berra bebekde çoook tatlıydıı maşallhhh yaaa iyi gezdi tatlıışşşş :)
ben eve geldim adet oldumm kızlar bu ay geçikmişti bugun stresi attım sanırım geldi :)) ama çook belim agrıyooo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?