Bende 5i geçiyordu,eve geldim,eşim yemek hazırladı bende temizlik yaptım daha yeni oturdum valla...
geldinmi pasaklım bende geldim
ayy sizden ayrıldıktan sonra kafam bi milyon oldu.bende migren var,hala kafam ve midem bi tuhafyine de geri kalmıym dedim topicten
ohh ne şanslısın eşin pişirdi sen yedin
valla ya,ama temizlikte yordu yine de pc başına geçtim,resimleri merak ediyorum
evet hayatım ya rahat edemedin valla ama uykuları gelince öyle oluyolar işte ama olsun değişiklik olmuş oldu senin için senide yakışıklıyıda öpüyorumkızlarr çok memnun oldum iyiki geldim diyorum valla çok iyi geldi bana. gerçi çocukla pek rahat edemedim ama olsun güzeldi değişiklik oldu inş. yine buluşuruzz ...
eve geldim pğlum hemen uyudu bende biraz uzandım yeni kalktıkk... sizleri seviyorummmmm
Bende 5i geçiyordu,eve geldim,eşim yemek hazırladı bende temizlik yaptım daha yeni oturdum valla...
kesin yivrenc cıktım fotolarda
bidahaki buluşmaya böle pasaklı gelmicem
en güzel ben olcem
evet hayatım ya rahat edemedin valla ama uykuları gelince öyle oluyolar işte ama olsun değişiklik olmuş oldu senin için senide yakışıklıyıda öpüyorum
merhaba canlar cevahirden en son ayrılan kafile olarak ben anca evime gelebildim:))hepinizle canı gönülden tanıştığıma cok memnun oldum:)))inş. baska bulusmalarda hep beraber diyorum:))bende kocişimle birazadn tiyatroya gidicükk:)))
canım seni facebookta buldum ama ekleme butonu yok,fotoğraflarına bakılıyo ama seni eklemek mümkün değil
Allah allah nasıl oluyo yaa,gizlilik ayarlarına da baktım şimdi aslında 19 resim gözüküyo sadece sanırsam di mi hepsi değil..
cyd86 iyi yapmışsınız canım çıkışta bana uğrayıp kahve içseydiniz ya
inş. kuzumm..
hangi oyuna gidiyorsunuz kız belki biz de gelürükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?