len manyak hatunlar alınmadım diyorum kolay kolay alınmam ben aydaa ne takan gacılarsınız bea bakın işinize bakem
len manyak hatunlar alınmadım diyorum kolay kolay alınmam ben aydaa ne takan gacılarsınız bea bakın işinize bakem
canım, 10. dk'da bir mesaj atabilme olayı var ya onu bekliyorum
ok bende kocişimi yatırayım bu sırada.uyudu kaldı burda
Bak işte beni tarfi ettin
Ben kalabalıkda utanırım
Buradan esip geçtiğime cır cır öttüğüme herşeye ayar çektiğime bakmayın
Beni gördüğünüzde hayal kırıklığı yaşayabilirsinizzzz
Sessiz sedasız masum bir Deryacık:78:
Al benden de o kadar benim kadar çekingen içine kapanık utangaç yoktur herhalde dünyada hatta sessiz olduğum için bazı insanlar sinsi, fesat gibi şeylerde söylerler benim için ama vallahi öyle değilim birileri bana yakınlık göstersin konuşsun benimle çok sıcakkanlı olduğumu görürler.:26:
ben yınede rotarlıyım gelebılırsem inş.
benim eşim hasta, o da uyuyor şuan ama sık sık uyanıyor garibimbu gece uyuyamam sanırım, ateşi falan çıkıyor.
geçmiş olsun canım neyi var eşinin
Erkekler hasta olunca çok nazlı oluyorlar yaa
Ya da benim eşim öyle
sağolun kızlar.. ağır gribal enfeksiyon .. 1 gecede oldu yaa, dün akşam işten geldi bişeyi yoktu. gece 3te bi kalktı boğazları şişmiş, ateşi var vs.. sabah doktora gittik falan. öyle yani. bana da bulaşmaz inş.aaa geçmiş olsun neyi var grip mi?
tamam canım mesajını aldım
Bende bugece bu kadar kızlar herkese güzel uykulaaarrrr
Görüşmek üzere yarın öpüyorum hepiniziii
slm bayanlar buluşma varmış bende cevahire yakın otruyorum ne zaman buluşma acaba? belki bende gelirim çocuklu bayanlar gelebiliyormu:)) hava gzl olursa gelirim ztn evde cnm sıkıldı iyice...
cevahirde 14.-1430 arası üst katta kahve dünyasındamı...
deryacık seni tanıyorum sanırım bi kere buluşmuştuk cevahirde yine sonra seni annemle otobüsed bindirmiştikk..
cnm ctesi inş. bende gelirimm ok
Biz yanyana mı otursak ki
iki sessiz bir bakmışsın bi biz konuşuyoruz
Annemlerin evi profilo' ya çok yakın resmen 2. evim gibiydi orası bekarkenProfilo çok ters biyerde kalıyo canım bence de uzak olanlar orayı bulamaz bi de çocuklu olanlar var, yürüme mesafesi de çok oranın.
al benden de o kadar cicim bi pasaklıda ben varımnormal bi günde ne giyorsanız onu işte amma kokoşsunuz siz ya ben çok pasaklıyımdır hee
nerde oturuyosun canım benimde oğlum var 20 aylık bi sorun çıkmazsa bi uğrarım bende diyorum sanırım yakınız önce biz bile buluşup kaynaşabiliriz senleslm bayanlar buluşma varmış bende cevahire yakın otruyorum ne zaman buluşma acaba? belki bende gelirim çocuklu bayanlar gelebiliyormu:)) hava gzl olursa gelirim ztn evde cnm sıkıldı iyice...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?