Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36 sayfanın hepsini okudum,çok fiilen k.k'yı ziyaret etmiyorum ama seviyorum bu kulübü. daha önceden farklı nickle giriyordum ama doğumdan sonra bana birşeyler oldu nickimide şifremide unuttummm :)
neyse çok uzatmadan kızlar,hayranım diyaloglarınıza,benim bu diyalogta olduğum 2 arkadaşım varken sizin birçok, bende uzun zaman önce aranızda olmak isterdim :çok üzgünüm:
ama hiçbirşey için geç değildir değil mi ? :teselli: bana özelden de yazın (hele şu aralar çoook ihtiyacım var psikolojik olarak)
buluşmanıza bende gelmeyi çok çok istiyorum ayarlayabilirsem. delikafadulden
özellikle bana mesaj gönderen arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. beni düşündüğü ve önemsediği için. görüyorumki kendisi zaten düşünceli ve önemli biri. dilerim bundan sonra iyi arkadaşlar oluruz. kaydirigubbakcemile5
( bu arada gelemezsem kızlar bilin ki maddi sebepler benim ayaklaeımı bağlar. onun dışında Allah'ın izniyle koşar gelirim ve çok istiyorumm)
KIZLAR FİYAT ALDIM SİZİN İÇİN FİX MENÜ YAPTIRDIM:lepi::lepi:
KIZALR MENÜLER ŞÖYLE:
TAVUK ŞİŞ MENÜ==>ÇORBA, TAVUK ŞİŞ, SALATASI, İÇECEĞİ 12.50 TL
IZGARA KÖFTE MENÜ==>ÇORBA, IZGARA KÖFTE, SALATASI,İÇECEĞİ 15 TL
KARIŞIK IZGARA MENÜ==> ÇORBA, KARIŞIK IZGARA,SALATA, İÇECEĞİ 17.50 TL
Evetttt az kaldı kızlar yorumları bekliyorum
Vazgeçmeler başladı kaç kişinin geleceğini bilmem lazım
beni seç beni seçççç :lepi: delikafadulden
büyük bir ihtimal bende geliyorum millettt
döner yohmuu kaydirigubbakcemile3
mecburiyet yok dimi fix menüde?
ben gelicem canım dediğim gibi hastalık ölüm(allah korusun) olmadıkça vallaşimdiden heycanı sardı beni
kimle vaz geçtiii yaaaa:çok üzgünüm:
:mymeka: kızıııııııımmmmmm ne döneri yaaawww:mymeka: sen beni öldürcen valla
tırım tırım döner aratacak bana şimdi
yok döner möner sen bi gel heleeee dört dönüyorum yaaawww bana dönr diyoolaelaelaelaelae
Menüde mecburiyet yok canım nasıl isterseniz artık amaç bu buluşmada mekanı tanıyın inşallah memnun kalırsanız daha başka şeyler planlamak istiyrum tabii sizin desteğiniz lazuuummm
yuppiiiiiidelikafadulden
bak gel haaa senle tanışmayıda cok istiyorum kıssss![]()
Sende de ne merak varmış yaaaakafamçokkarıştısositososito:roflol::roflol:CADIARZUneye şeçiliyosunn:uhm:
:lepi::lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Sende de ne merak varmış yaaaakafamçokkarıştısositososito:roflol::roflol:
:):) deryamm kız üzülme buluşmada kişiler yan çiziyo diye bak ne tatlı dilli kişiler var gelen böylede eğleniriz bizz.... bende b&m seni merak ediyorum şekerparemmm
:roflol::roflol::roflol:
ne bilem kıssss birden orta yerden "beni seç beni seç" diyince noluyo neye kim seçiliyo mirah ettümmm
ağlarım ama yaaa meraklı oldii adıksenağlama
adımız çıktı dokuza inmez sekize:çok üzgünüm:
gelmem bak haaaa:jeyyar::dilcikar:
sen hele bir gelmeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Söyliyimde merakdan çatlama bari:roflol::roflol::roflol:
Emine nickli arkadaş herkesi arkadaş listeme seçmek istiyorum demiş
Iyre de beni seç diye o nedenle demiştir diyorum ben bakalım sen ne diceksin bu konuya:roflol::roflol::roflol:
merhaba bende geldim :teytey:
meraba.çok samimisiniz,çok hoşuma gitti.beni de aranıza alırmısınız :1rolleyes: ben de gelmek istiyorum inşallah.. :Saruboceq::Saruboceq: