İstanbullu 2010 Mart Anneleri Buluştu :))

attach olarak yaptım bide öyle bak hande

Eklentiler

• $18726469.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $dsc0445gf.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 85
  • $dsc04458k.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $dsc04460k.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 59
  • $dsc04462b.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 62
Ne güzel bi gün geçirmişiniz.. Göbüşler çoooook tatlı.. Öpüyorum hepinizi.. opuyorumnanaktan

şu beşimizin de ayakta olduğu ve göbüşleri göstermeye çalıştığı fotoğrafın hikayesini anlatmam lazım :)

3 arkadaşımızda kamera vardı. Kameraların üçünü de, yoldan geçen 15-16 yaşlarındaki 3 delikanlıya verdik ve poz poz fotolarımızı çektirdik... Karşımızda bir medya ordusu varmış gibiydi valla... O yüzden hepimiz başka yerlere bakıyoruz bu fotoda :)

ıyi ki buluştuk, çok güzel bir gündü gerçekten, çok şişmeden tekrarlamak lazımmm :)

hahahhaha evet yaaa walla mağzadaki bayanla birde bu çocukları unutmayacağım...Nasılda şaşırdılar 5 sinizde hamilemisiniz diye defalarca sordular birde

işte asinazın yanında durduğu park yatak benim kızımınkinin aynısı bizimki laciwert kırmızı stork garden

ya çok tatlı gözüküyosunuz son resme bayıldım hamile olasım geldi valla...

çok tatlısınız:CüvCüv: ama sizden tatlı olanlar var bilin bakalım kim?
tabiiiiiiiiiiii ki göbüşünüzün içinde ki bebişler

gercekten cok keyıflı bır gun bellıomuş kız bıde alışverısede gtımışınız yanı eee ewde olsa kadın mılletıtız bacım dostlugunuz daım olsun canımm

çok hoşsunuz bayanlar maşallahh...
ben de mayıs annesiyim Allahın izniyle, dikkatimi hemen masa üstündeki kolalar çektii...doktorunuz izin veriyor mu içmenizee????mafoldumben
benimki kesinliklee içmiyceksin dediii...

çok hoşsunuz bayanlar maşallahh...
ben de mayıs annesiyim Allahın izniyle, dikkatimi hemen masa üstündeki kolalar çektii...doktorunuz izin veriyor mu içmenizee????mafoldumben
benimki kesinliklee içmiyceksin dediii...

Ben kolayı sevmiyorum içmem zaten kaydirigubbakcemile2

Bu soruyu içen arkadaşlar cevaplasınlar :))

Güzel yorumlarınıza teşekkür ederiz
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…