İstanbullu 2010 Mart Anneleri Buluştu :))

eftandise

MiNikAdaMıNaNNesİ
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
4.014
8
Buluşmaya katılanlar
Pancuben
Handeozf
Asinaz24
Bosna
Hijyenim

:CüvCüv:

Kendi adıma söylüyorum ki çok keyifli bir gündü
Oturup tanıştık, yemek yedik, kaynattık sonra bebikler için mağazalara göz attık ve ayrıldık...
cokacimcoook :sm_confused:
Hemen eve geldim sıcağı sıcağına bende olan fotoğraflardan ekliyorum...

yerimseniben

Bütün arkadaşlarımla tanıştığıma çok memnun oldum inşallah devamı gelir
...

a.s. a.s. a.s. a.s.

Son düzenleme:
kızlar çok tatlı gözüküyosunuz maşallah...göbekde tokuştursaydınız ..ne güzel bizim yerimizede eğlenseydiniz özendim size vallahi ama çok uzaklardayım napıyım....

zelişciğim ellerimiz doluydu tokuşamadık bir türlü :)) bir yan pozumuz vardı bendeki bulanık çıkmış
asinaz ve pancubenin makinelerinde de fotoğraflar var onlardan ekleriz artık

dicerim sağol tatlım

ağlicam şimdi yine zaten yaş kalmadısenağlama
bnde olmalıydım ordaaaaaa((

üzmemek istedim kendimi ama çok ağladım bugün. telefonda bahsettim zaten sebeplerini neyse kısmet değilmiş, bidahakine inşallah:)

çok güzel ve tatlı çıkmısınız, umarım şubat gibi bir buluşma ayarlarsınızda bende katılırım size :)))

hasretciğim biliyorum inşallah tatlım :1hug:

azemheval istek olursa ben varım
kaydirigubbakcemile5

kızlar çok iyi gördüm hepinizi.hepinizde göbüş herkes şaşırmıştır 5 hamileyi bir arada görünce:) bende orda olmak isterdim

hepiniz süpersiniz bende orda olmayı neçok isterdim:sinifsinif: maşşallah sizlereöpüyorum hepinizi.

cok tatlısınıııızzz :))) bizimlede paylastıgınız icin tesekkurler opuyorumnanaktan
gelemesekte paylastık o anı:) supersiniz kızlarrr bebislerde oyleee :lepi:

ayy çok kıskandımmmm canlarım yaa keşke bende orda olabilseydim hepiniz çok tatlısınız valla yanınızdaymış gibi oldum inşallah bi gün bizede kısmet oluropuyorumnanaktan

kıslarr süpersiniz yaa oyy göbüşlere bakk maşallahh allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş.

kızlaarrrrr delikafadulden
inanılmaz guzel bir gund, cok keyifliydi...
hayal kahvesinde bulusucaktık ama kapanmısss kaydirigubbakcemile3
bizde hep beraber gittik iskender yedikkk cokacimcoook
sonra da alısveris yaptık
kesinlikle tekrarlanması gerekn bir gorusmeee , gelemeyenler uzulmeyin yine bir bulusma ayarlarız,
hasretcim ozelikle sen cok uzldun, uzme yegenımızı de kendını de lutfen... Yine buluscass:içelim:
magazalarda 5 tane hamileyi bir arada gören magaza yetkilileri sokkk oldular, cok komik tepkiler aldık gorulmesi lazım....
anlat anlat bitiremiyoum, ozetle hepinizi cok seviyorum kuzularrr:asigim:

:asigim: bende seviyorum her ne kadar adım sessize çıksa da iyi bir dinleyiciyimdir genel olarak :ecrin_bebek:

ooooh sefanız bol dostluğunuz daim olsun hepinize maşallah sağlıkla yavrularınıza kavuşursunuz inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…