İstanbullu 2010 Mart Anneleri Buluştu :))

kızzlarrr süppersiniz valla catlatın biziii emiinaniknanik..göbüşler de msallah iyice hamile modduna girdik yaa mart annişleriiihihoyyyt

ay ne gizel ya keske bende istanbulda yasasaydım ne güzel sizler tanısabildiniz kıskandırdınız valla bizleri ( insallah arkadaslıgınız hep devam eder cok hos görünüyorsunuz hepinizde opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

maşallah hanımlar hem size hem de göbeklerinizi şişirme marifeti gösteren meleklerinize:))çok iyi olmuş buluşmanız ama ben daha kalabalık olursunuz diye düşünmüştüm...yine de zevkli oluştur:):)

kızlar maşallah'ınız var hepiniz çok şirinsiniz.göbüşlerde öyle inşallah bizede kısmet olur görüşmek gerçekten çok istiyorum..
yakın zamanda avrupa yakasında olursa o zaman katılıcam ama...

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız umarım sizler ve bebeklerimiz iyidir,bugün gerçekten çok güzeldi,hiçte öyle yabancılık çekmedik,herkes geçmiş hikayelerini anlattı hamilelik ile ilgili,arada kayınvalideler çekiştirildi her zamanki gibi her gelinin derdi aynı olsa gerek ama gerçekten dışardan bize yani 5 hamileyi birden görüp bakanların gözlerindeki ifade çok ilginç ama bir o kadar da çok hoştu,arkadaşlarıma bu güzel gün için çok teşekkür ederim,umarım bebeklerimizi kucaklarımıza almak kısmet olur ve de onlar ile birliktede her arabada bir bebek buluşmak kısmet olur inşallah,ben de birçok fotoğraf çektim ve bu fotoğraflar benim için çok önemli kızçemin günlüğüne yapıştıracağım ve ileride em,nim kızçem mutlu olucak,ben fotoğrafları hijyene göndereym o da ekler görürüsünüz inşallah

haha cok sekersiniz yahuu

acaba gittiginiz yerlerde calisan elemanlarr ne düsündü DD
hepiniz hamile yha cokk enteresan gelmistir :))))))))))

kızlar maşallah güzel bir buluşma olmuş
5 hamileyi gören garson sanırım porsiyonlarda torpil geçmiştirkaydirigubbakcemile3

bende sizleri tanıdığım için çok ama çok memnun oldum....Arkadaşlığımız baki kalır inşallah ordada dediğimiz gibi bir daha ki sefere bebeklerimizle görüşürüz diye:))))))

ay çok güzel!!bi daha buluşma istiyoruummmopuyorumnanaktan

ya kesinlikle bende istiyorum buluşma ama ne olur ocaktan sonra olsun yaaa : bayıldım valla ve çokta kıskandım tabi :):):) ah kociş ahhhhh klava:klava:

hayırlısı ile inşallah bebeklerimizlede buluşuruz ....o zaman kısmet olursa gelirimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepinize güzel yorumlar için teşekkürler güzeller opuyorumnanaktan

inşallah tekrarı olur :asigim:

4 yeni fotoğraf ekledim
a.s.

Hamiş hamiş pek güzel görünüyorsunuz.
Eminim çok da dikkat çekmişsinizdir. E, beşi bir yerde ne de olsa...

yerim lan hepinizin o göbüşlerini...süpersiniz yaaa...
haydi ankara boş durma...millet kaynaşmış beeeee...
çok tatlısınızzzz çooookkkkkkkkkkk....maşallah maşalllaahhh....

Günaydın herkese,
Ben de sizleri tanıdığım için çok mutlu oldum...
Bir dahaki sefere gelmek isteyip gelemeyen arkadaşların da katılabildiği, daha kalabalık, daha şok edici bir buluşma yapabiliriz inşallah...

ya kırkbirkere maşallah sizlere Allah'ım nazarlardan saklasın çok çok tatlısınız yaa her birinize ayrı ayrı çok yakışmış hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…