İstanbullu 2010 Mart Anneleri Buluşması

Buluşma Nerede Olsun ?

• Anadolu Yakasında

OY: 10 71,4%
  • Avrupa Yakasında

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
ayy bizimkilerde hiç haberli gelmediler bugüne kadar hep sürprizzz mişşş adıda bu ama dur elbet biz taşınırız burdan bende annemlere diycem sizde hep sürpriz yapın gelin diye nasıl oluyomuş görsün bizimki

nasıl yani siz yarın gelmiyormusunuz bakemmm kızdırma benikötükedihüso

yokk kızz ben geliorummm jet gibi hemdee sabırsızlanıom hemde
ben leylegi havada gordum anacım meraklıyım gezmeye, merveege arkadasımız gelemıo bende bana yakın dıe gorusuruz bız dedım zemuszemuskaydirigubbakcemile3

arkadaşlar giremedim bugün herkesin numaraları bende mevcut bende yolladım hepinize sanırım
Yarın saat 13.30 da Optimum Hayal Kahvesinde buluşuyoruz
opuyorumnanaktan

Kızlar bende gelmeyi planlıyordum ama maalesef patron işe çağırdı (normalde C.tesi günleri çalışmıyoruz). Nasıl sinir oldum anlatamam...
ınşallah sizler çok güzel vakit geçirirsiniz. Kalbim sizinle olacak......

hahahayyytt yarın bnde geliorum kızlar suat abi eğer çamur yapmazsa gelecek:)

karlı bir istanbul sabahından tüm güzel annelere günaydınkaydirigubbakcemile3 hadi uyanın yawww

:))
kar nerde gerçekten bende uyandım ve ilk işim havaya bakmak oldu evet soğuk yağmurlu ama kar yok ki
çok heyecanlıyım

kızım arıyorum açmıyosun teli
hasret sen de açmıyorsun ya

zıkkım, kahwaltı ediyodum tel ewde çalıyo ama walla o omleti bırakıp kalkamadım ama konuştuk cnm bi problem yok, suat abiyle konuştum dün 12 gibi gelecek bnde çıkacağım ancak gelirim malum yolum uzunsositososito

umarım bi terslik çıkmaz yaa korkuyorum dengesiz kocam bişey çıkaracak die, dün gece tw izlerken dtp kapatıldı şimdi heryere bomba koyarlar dışarı çıkmamak lazım falan diyordu:Saruboceq:

kar nerde gerçekten bende uyandım ve ilk işim havaya bakmak oldu evet soğuk yağmurlu ama kar yok ki
çok heyecanlıyım

akannehir ne karı kızım, burda hiçbisii yokkk, sasırttın beni sabah sabah yivrum kaydirigubbakcemile3
sabırsızlanıyorum bulusma ıcın

kandırdım kandırdııımm:)))))):sm_cool::dance:delikafaduldenhihoyyytalkisalkisalkis:lepi:kaydirigubbakcemile3

ben hala göztepeye nasıl gitcemi bilmiorum desem((

kızım saf mısın kocam diyorki beşiktaştan vapurla kadıköye geçsin kadıköydende e-5 ten geçen pendik tuzla kozyatağı gibi i otobüse binsin ya da direkt beşiktaşltan pendik otobüsü varsa bin e-5 üzerinde zaten,içerenköy otobüsü de varmış kadıköyden kalkan 10 dakikada bir kalkıyrmuş sanırım numarası 319 muş,karaköy iskelseinin karşısından kalkıyormuş halk otobüsü,bu kadar tarife de bulamzsan senin kusurun artıkkaydirigubbakcemile3

tmm be kadıköye geçicem zaten de kadıköy yarım saat burdan yaa üsküdardan dahamı uzun olur acaba yada kadıköye wapurla gelip ordan taxiye bincem otobüse hiç binmedim hamile olduumdan we şu domzu gribini duyduğumdan beri

evet bence de kadıköye vapurla geç ordan da taxi imkanın varsa süper olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…