İstanbuldayım gelinlik fiyatları çok pahalı yardımcı olmak isteyen olursa çok sevinirim.

dilaraalara1919191919

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
13
7
1
36
Çok fazla vaktim olmadığı için hemen yazıp çıkıyorum çok bilgim yok burdaki sayfamı kullanma hakkında. Arkadaşlar gelinlik fiyatları çok pahalı . Bütçe ayıramadık . Dün paylaşım yaptığım gelinlikte bi yakınım gelinliği bayağı eski . Sizce ne yapmalıyım bu gelinliği giymeli miyim ? Çok kötüyse hiç giymiyim düşünceniz önemli benim için

Dolap gardrops gibi uygulamalarda insanlar çok uyguna satıyor gelinliklerini. İstanbul'da satış yapan birini bulup deneyip alabilirsiniz bence. Gelinliği şahsen beğenmedim ben

Forumda gelinlik fikri ve isteğiyle alakalı toplam 5 Arama Sonuçları konunuz ve sadece 7 yorumunuz mevcut.

Bu sabah 8:53 te açtığınız Gelinliğe bütçe ayıramadım kiralık gelinlikler bile 8.000 tl den başlıyor. Gelinlik konusunda yardımcı olmak isteyen var mıdır bana konusundaki 1000 tl nin altında yer alan onlarca elbiseden herhangi birine baktınız mı ?

Çoğu elbisenin yorumlarına, fotoğraflı yorumlar da eklenmiş. Onlarca insan beğendiği elbiseyi , ek olarak tarlatan giyerek veya tarlatansız giyerek gelinlik olarak kullanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…