ankara güzel bir şehir değil ,yazları gidilecek çok yer var ama kışları bir ilçeden farkı kalmıyor ,aslında büyük şehir gibi de gelmiyor bana ,istanbulun kargaşasından ankaranın düzenli oluşunu seviyorum ,ben de 5 yıldır ankaradayım seviyormuyum bilmiyorum ama alıştım herşeyi bulacağın yer belli aşırı trafik sorunu yok istanbuldaki gibi gideceğin yerler belli o açıdan rahat bir şehir ama bir süre sonra insanı boğuyor o yüzden mutlaka kendine uğraş edinmelisin yoksa seni de boğar ..
Ankara'da yasiyorum
Ankara bence unv okumak icin gidilip bitirince donulmesi gereken bi yer. Memur ve unv okuyanlar icin cok rahat...Ankara sakin bi sehir, herkes ise gider aksam eve doner, h.sonu da alisveris merkezlerini doldurur hepsi bu...Aksam 8 den sonra yollar bosalir, herkes evine kapanır ozellikle kısın.
Ankara denize uzak bir sehir oldugundan insanlari da cok rahat degildir. Burokrasi ve askerlerin agirligini hisseden bir sehirdir. Kislari oldukca soguk gecer kara ikliminden dolayi...Ankara'da 1 metrakarelik yesil alan bulsalar degerlendiriyorlar, herkes te ususuyor hemen guzel mekan diye...Mesela Ege'de heryer yesillik, burda milletin yoklukta megendigi mekanlara egede donup te bakilmaz herhalde...
Dolasmak icin gidebilecegin yerler
1- Kızılay: ogrenci kaynar, alisveris yapabilecegin yerler var ama icini acacak bi yer oldugunu soyleyemem
2- birsuru alisversi merkezi paran varsa: cepa, armada, ankamall, panora vs
3- parklar: harikalar diyari, altın park, genclik parkı, goksu, mavi gol (artik hangisine yakınsan)
baska da bisey arama
ankarada dogmus buyumus olanlar cok seviyor ankarayı
bana bu sehir cok resmi ve soguk geliyor
bir de esnafini sevmiyorum, sanki bedavaya veriyormus gibi ya da aslinda satis yapmiyor da hayrina orda duruyor sana da kıyak geciyorlarmis gibi davraniyorlar