Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul'daki Favori Falcıların Kim ? Ankete Sen de Katıl..!
Arkadaşlar bana ELMİRA'nın VE SOĞANLIK EMİNE'nin telefon numaralarını ve adreslerini mesaj atarsanız çok sevinirim lütfen.. Kaç gündür araştırıyorum bulamadım. Elmira'ya ait Facebookta bir numara var ama telefonu kapalı . Lütfen bana en kısa zamanda cevap verir misiniz . Teşekkürler.
Arkadaşlar bana ELMİRA'nın VE SOĞANLIK EMİNE'nin telefon numaralarını ve adreslerini mesaj atarsanız çok sevinirim lütfen.. Kaç gündür araştırıyorum bulamadım. Elmira'ya ait Facebookta bir numara var ama telefonu kapalı . Lütfen bana en kısa zamanda cevap verir misiniz . Teşekkürler.
Çiğdem Laf cafe 1/10 Gül 1/10 Halil Laf cafe 2/10 Olgu 3/10 Elmira 7/10 Mercan 7/10 Soğanlık Emine 8/10 şuanlık bildiklerimide 10 üzerinden oyladm :) mavi boncuk koyduklarım çıkmasını istediklerim ve eletriğimn tuttukları