• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'daki Favori Falcıların Kim ? Ankete Sen de Katıl..!

İstanbul'daki Favori Falcıların Kim?

• Emel (Laf )

OY: 0 0,0%
  • İmam (Kapris)

• Meryem (Kad.Kah)

• Ömür Abla (İstasyon)

• Semra (Cafeinn)

• Serhan Hnm

• Seyhan (Sunway)

• Şeker Hnm (Avcılar)

• Tasula (Kapris)

• Yasemin (Gossip Cafe )

• Zeynep (Angel's )

• Ankete Katılan
    79
Arkadaşlar bana ELMİRA'nın VE SOĞANLIK EMİNE'nin telefon numaralarını ve adreslerini mesaj atarsanız çok sevinirim lütfen.. Kaç gündür araştırıyorum bulamadım. Elmira'ya ait Facebookta bir numara var ama telefonu kapalı . Lütfen bana en kısa zamanda cevap verir misiniz . Teşekkürler.

İran'lı Elmira dedikleri kimdir? Normal Elmira Abla'dan mı bahsediyoruz acaba. 2 Elmira olamaz sanırım dii mi :)

Arkadaşlar bana ELMİRA'nın VE SOĞANLIK EMİNE'nin telefon numaralarını ve adreslerini mesaj atarsanız çok sevinirim lütfen.. Kaç gündür araştırıyorum bulamadım. Elmira'ya ait Facebookta bir numara var ama telefonu kapalı . Lütfen bana en kısa zamanda cevap verir misiniz . Teşekkürler.
Slm.. Elmira'nın tlf buldunuz mu? Bende baktırdım ve hepsi çıktı... Tekra baktırmak istiyorum

Çiğdem Laf cafe 1/10
Gül 1/10
Halil Laf cafe 2/10
Olgu 3/10
Elmira 7/10 :nazar:
Mercan 7/10
Soğanlık Emine 8/10 :nazar:
şuanlık bildiklerimide 10 üzerinden oyladm :) mavi boncuk koyduklarım çıkmasını istediklerim ve eletriğimn tuttukları :KK54:
Soğanlık Emine'nin teli varsa, lütfen gönderir misiniz?

Bakirkoy fisiltim kafe okana gittim bgun memnun kaldim bnce simdiye kadar gittiklerimden iyiydi bakalim tabiki ileriye donuk dedikleride cikarsa vay canina derim herhalde:)

Back