• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'daki Favori Falcıların Kim ? Ankete Sen de Katıl..!

İstanbul'daki Favori Falcıların Kim?

• Emel (Laf )

OY: 0 0,0%
  • İmam (Kapris)

• Meryem (Kad.Kah)

• Ömür Abla (İstasyon)

• Semra (Cafeinn)

• Serhan Hnm

• Seyhan (Sunway)

• Şeker Hnm (Avcılar)

• Tasula (Kapris)

• Yasemin (Gossip Cafe )

• Zeynep (Angel's )

• Ankete Katılan
    79

biosciences

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
491
4
96
İstanbul
Arkadaşlar istanbul'da tarot,kahve,su ile fal bakımı yapan kişilerin hangisinin daha iyi bakım yaptığını anlamak amacıyla bir anket düzenliyoruz. Bilindik yada bilinmedik falcıların isimlerini eklerseniz ankete dahil edebiliriz.
NOT: Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.

By,İstanbul'daki Fal-Falcılar Topiği

Son düzenleme:
Arkadaşlar istanbul'da tarot,kahve,su ile fal bakımı yapan kişilerin hangisinin daha iyi bakım yaptığını anlamak amacıyla bir anket düzenliyoruz. Bilindik yada bilinmedik falcıların isimlerini eklerseniz ankete dahil edebiliriz.

helal biosciences :)

hepsine bilmiyorum ama bir kaçını denedim, diğerlerini de arkadaşların topik'ten yorumlarından biliyorum. Benim için geneli olumsuz.

Son düzenleme:
NOT: Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.

ben 3 kişiye oy verdim :)

mercan,emine,olgu

Canocanlar...

iSTANBULDAKİ FALCILAR TOPİĞİNDEKİ HİT İSİMLER....Hiç yorum yapmadan sadece aralarından en beğendiğiniz 1'ni seçin ve yazın.. Eğer Hepsine gitmediyseniz gittiğinize on üzerinden puan verin.. iki tanesi arasında kararsızsanız, ikisini de yazın!!

Mercan...Elmira...Olgu..Emine...Selma Toprak

Son düzenleme:
Çiğdem Laf cafe 1/10
Gül 1/10
Halil Laf cafe 2/10
Olgu 3/10
Elmira 7/10 :nazar:
Mercan 7/10
Soğanlık Emine 8/10 :nazar:
şuanlık bildiklerimide 10 üzerinden oyladm :) mavi boncuk koyduklarım çıkmasını istediklerim ve eletriğimn tuttukları :54:

kızlar, biriniz Allah rızası için olgunun ve Elmiranın adres yada telefonunu bana yazabilir mi? çok aradım internetten Gül'ün çalıştığı cafeyi de bulamadım.

Çiğdem Laf cafe 1/10
Gül 1/10
Halil Laf cafe 2/10
Olgu 3/10
Elmira 7/10 :nazar:
Mercan 7/10
Soğanlık Emine 8/10 :nazar:
şuanlık bildiklerimide 10 üzerinden oyladm :) mavi boncuk koyduklarım çıkmasını istediklerim ve eletriğimn tuttukları :54:

soğanlık eminenin numarasını bana mesaj atarmısınız..................................

Bana da soğanlık Emine ve İranlı Elmira' nın telefon ya da adresini bana mesaj olarak atabilirmisiniz:43:

Son düzenleme:
Back