- Konu Sahibi aycanilayda
-
merhaba arkadaşlar bende acıbadem kadıkoyden tup bebek için fiyat aldım sizede bildiriyim
3950 paket programmış bu fiyata ilaçlar eklenecek onlarda 1000-2000 arası kişiye gore deyişiyormuş yanı toplam 3950+1500 diyelim takriben 5500 ü bulacak
ama bu paketi alırsanız ilk muaynede cem demirel için odediğiniz ilk muayne ücretini 3950 den duşuyorlarmış bilginiz olsun işte boyle ama ben şuan çok kararsızım
rahim filmimi acıbadem kadıkoyde çektirdim ordaki drlar ve film raporu temiz yazıyor ama amerikandan bir doçente gosterdim filmleri sorun var laparoskopi olmalısın dedi bütün yelkenlerim suya indi şaşkınım
hastanemi ve dr umu deyiştirmek istemiyorum peki bu çelişki ne gerçekten sorun varsa tüpte boşa gidecek ve filmimi hiç beyenmedi dğer dr açısı güzel değilmiş neyse artık kısaca herşey karıştı çok kararsızım ne yapıcam hiç bilmiyorumbenneyaptımki
merhaba bende 1 aydır bulent beye gıdıyorum tup bebek dusunuyoruz ,gecen hafta hısteroskobı yapıldı..acaba senın ne gıbı sorunlarıun vardı tup bebege karar verdınız?rahım fılmı cekıldımı?doktorundan memnunsun sanırım:?cok sordum ama bu asamaları bılırsın mutlaka gergın suphecı umutsuzcanım bende amerikan hastanesinde tedavi gördüm ve ilk denemem de hamile kaldım doktorum bülent urman sana şimdiden hayırlı olsan canım
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.... ama emin ol bu huzursuz günlerin yerini en kısa zamanda tatlı huzursuz günlere bırakacak... evet benim tüp bebek oldu, çünkü benim sağ tüpüm tıkalı sol tüpüm ise yapışıktı.. eşimde bir sorun yoktu çok şükür... rahim filmini başka bir yerde çektirmiştim tesadüfen.. bülent bey de filme bakarak konustu direkt tüp bebeğe yönlendirdi...tahliller istedi ve sonuclar temiz çıkıncada hemen başladım tedaviye... hamileyim ve hala doktorum bülent bey, biraz az konusuyor ama hem kendi hem de ekibi bu konuda uzman merak etmemerhaba bende 1 aydır bulent beye gıdıyorum tup bebek dusunuyoruz ,gecen hafta hısteroskobı yapıldı..acaba senın ne gıbı sorunlarıun vardı tup bebege karar verdınız?rahım fılmı cekıldımı?doktorundan memnunsun sanırım:?cok sordum ama bu asamaları bılırsın mutlaka gergın suphecı umutsuzumaırm saglıklı bır hamıleleık gecırırsın..
kızlar bende çok kararsıızım Aytuğ bey diye niyetlendim ama hiç tavsiye eden ve olumlu netice alan bir arkadaşa rastlayamadım şu an neyaapacağımı bilmiyorum tedavimede 15 gün kaldı ist. Anadolu yakasındayım 2.alternatifim şu an Umut tüp olacak sanırım
bende sonunda tüp bebege karar verdim şuan yazdıklarınızı gözden geçirdi ünkü cok arastırma yaptım acı bademde kara kıldım mersindeki dr umda bana acı bademi önerdi benim sorunumda 2 defa laparoskobi oldum ve bu son gittiğim dr yumurtalarımın cok kalın bir zarla kaplı oldugunu söledi kanalları yapışıklıkların hepsini almış ama cok korkuyorum inş. bi sorun olmaz tüp bebek için????? sizcedemi acıbademmi???????????
merhaba,annem 44 yaşında tüp bebek yaptırmak istyor,bende bir kardeşim olmasını çok istiyorum,bir defa tüp bebek denedi fakat tutmadı.şimdi yeniden denemek istiyoruz.ama yaşı ilerledi bi problem olacağındanda korkuyoruz.bu yaşlarda tüp bebek yaptırıp hamile kalan var mı acaba???varsa hangi doktor??ilgilenirseniz çok sevineceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?