İstanbuldaki Düğün Salonları

ozgraksy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
5
0
1
İstanbul
Kızlar İstanbul'da ki düğün salonları için bulduğum güzel mekanlar var sizce hangisini seçmeliyim. Kış olduğu için kır düğünü zor olacaktır. Çok istiyordum kır düğünü ama bu havalarda şuan için zor gözüküyor bende otelde veya restaurant gibi yerlerde düşünüyorum ..buradan bana salon önerileri sunabilirseniz çok mutlu olurum Ben bir türlü karar veremedim bir çok yer var ama kafam çok karıştı kızlar desteğinizi bekliyorum. Siz olsanız otel mi tercih ederdiniz veya restaurant tarzı bir yeri mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 2 ay içinde düğün yapmayı düşünüyorum arkadaşlar çok araştırma yaptım ama bi tülü istediğim gbi biryer bulamıyorummm iyice arastırmış bilgi verebilecek biri var mı ? 600 kişilik yemeksiz pasta menülü sadece bir yer varmı istanbul avrupa anadolu yakası farketmez ???

Okmeydaninda la bella premium var pasta menü kokteyl mevcut otel konsepti dekorasyon güzel fiyati yaz sezonunda oldukça pahali ama kis aylari biraz daha uygun

Kıyumcukent wedding world tıttum kızlar harika konsepti var fiyatıda uygunnn ben mart ayında yapıcam gerçi uygunluu o yüzdende olabilir ama 500 kişilik yemekli 18 bin lira mart ayında

Arkadaşlar en yakın arkadaşım Floryada Cafe criunmda nişan yaptı servis mekan süperdi seranın içinde müzik müthişdi grup eksen diye yemekliydi herkese tavsiye ederim ben araştırdım mekanist sayfasında da var bizde kız kardeşimize düğün yapacağız bir başka düğün org gidip misafir olarak izledik yine çok güzeldi anlaştık diyebilirim

Bende bi haftadır salonları bakıyorum 7 8 mekan gezdim en şık olarak la bella Esenler vardı 650 kişilik cumartesi akşam ekim ayına 8500 dediler pahalı geldi bize, daha sonra Bahçelievler Siyavuşpaşa da olimpik tesislerine baktık üç salon var mimoza salonu 600 kişi civarı 5000 dedi cumartesi

Bende bi haftadır salonları bakıyorum 7 8 mekan gezdim en şık olarak la bella Esenler vardı 650 kişilik Bahçelievler Siyavuşpaşa da olimpik tesislerine baktık üç salon var mimoza salonu 600 kişi civarı sadece biraz basık gibi, Güngören Haznedar da güneş düğün salonu ve Violet var onların da fiyati içerisine göre pahali , Avcılar Armoni düğün salonu var ulaşım çok kolay alanda güzel sadece zemini fayans risk olarak görüp vazgeçtik Fındıkzade Haseki de tarçınlı var ulaşımı kolay en son olarak Fındıkzade de sayarona var ben oraya tuttum hem zemin hem bütçe hemde mekan olarak içime fazlasıyla sindi :)

Son düzenleme:
Bende o dedipin salonlara bakmıştım ama benmde kafama kuyumcukent yattı biz yemekli düşündüğümüz için en uygun orasını gördük hemde çok şık bir mekan .. Şimdiden mutluluklar dilerim

Kızlar bende salon bakıyorum 6.000 e kadar BÜTÇE pisti büyük olucak bide çok kolon olmicak Dediğiniz heryere baktım hiçbiri içime sinmedi az Zaman'ım var yardım

Nereyi tuttunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…