• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler İstanbul’da Yeni Doğum yoğun bakım önerisi lazım

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

fatosh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
38
5
86
38
Kızlar daha önce kaybım var şimdi ise 14. Haftada serklaj yapıldı. 19. Haftada rahim ağzının açıldığını ve sadece Dikişin tuttuğunu söyledi ve doktorum hastaneye yatırdı. 20 . Hafta dün bitti bu hafta çıkış yapılacak ve evde yatak istirahatine devam diyecek. Benim istanbulda Avrupa yakasında güveneceğim gözümün arkadaki kalmayacağı hastaneye ihtiyacım var tecrübelerinize ihtiyacım var. Yardım edin.

Avrupa yakasını bilmem ama Üsküdar yunus emre de kızım yattı 17 gün. İnanılmaz memnunum. Doktor ahmet incioğlu var mükemmel bir adam gözün arkada kalmaz. Dogumu orda yaparsan ücretsiz oluyor yogunbakım. Normal 2000 zorunlu sezeryan 2000 istege baglı 3000. Benim kadındoğumcum nazan soy aydogduydu. Onu da tavsiye ederim gerçekten cok donanımlılar. Benim durumum cok sıkıntılıydı gerçekten Allah razı olsun hepsinden.

Benimde erken doğum riskim var serklajlıyım. Evime yakın olması sebebiyle medipol mega hastanesine gidiyorum. Yeni doğan yoğun bakımı da mevcut. Arkadaşım yaklaşık 5-6 sene önce aynı hastanede erken doğum yaptı premature bir bebekti çok şükür şuan okula gidiyor o da çok memnun kalmıştı şuanda ikinci doğumunu da orda yapacak.

Bende serklajlıyım Avrupa yaksdında hastane bakıyorum. Gop yeni yüzyıl üni. Hastanesine gidiyorum ve erken Doğum riskim var şu an 22. Haftadayım. Özellikle 3. Derece yoğun bakım ünitesi iyi olan hastane bakıyorum.

Benimde erken doğum riskim var serklajlıyım. Evime yakın olması sebebiyle medipol mega hastanesine gidiyorum. Yeni doğan yoğun bakımı da mevcut. Arkadaşım yaklaşık 5-6 sene önce aynı hastanede erken doğum yaptı premature bir bebekti çok şükür şuan okula gidiyor o da çok memnun kalmıştı şuanda ikinci doğumunu da orda yapacak.
Mega medipolde hangi doktora gidiyorsun peki ? Serklajıda o doktor mu yapmıştı ?

Mega medipolde hangi doktora gidiyorsun peki ? Serklajıda o doktor mu yapmıştı ?
Lebriz Hale Aktün doktorum ama serklajı o yapmadı canım benim tüp bebek olduğu için serklaji tüp bebek doktorum yaptı medipole 1 aydır falan gidiyorum doğumu orada istediğim için

Bende serklajlıyım Avrupa yaksdında hastane bakıyorum. Gop yeni yüzyıl üni. Hastanesine gidiyorum ve erken Doğum riskim var şu an 22. Haftadayım. Özellikle 3. Derece yoğun bakım ünitesi iyi olan hastane bakıyorum.
Yunus emreyi şiddetle tavsiye ederim. Ahmet incioglu var cocuk doktoru, mükemmel.

Back