istanbulda yaşayanlar yardım

kiralar ve ev satışları yüksek ama giyim kesinlikle ucuz ne ararsan var.

İstanbul*da yaşamıyorum ama aşığım o şehre... büyülüyor beni...

3 kuşaktır İstanbul'dayız. İyi yeri olduğu gibi kötü yeri de var.
Tüm şehirlerde olduğu gibi...
Pahalılığa gelince de olsun o kadar da... hem güzel hem tarih kokan hem her şeyi bulabileceğiniz eşsiz bir yer, 2 boğazlı muhteşem şehir ya...
Yok ötesi yok yok...
Tek sıkıntısı trafik kesinlikle...
O çok yoruyor insanı yalan değil... :18:

babamlar İstanbullu,bende İstanbulda doğmuşum :)) Tekirdağda büyüdüm,orda yaşadım.Baba tarafım İstanbulda olduğu için çok sık giderdik.bana göre en güzel şehirdir İstanbul.ama yaşam kolay değil,hayat pahalı yaşayanlar öyle söylüyor!!! ben eşim dolayısıyla Bursada yaşıyorum 9 yıldır.Bursa mı İstanbul mu derseniz ben İstanbul derim.Bursa diğer illere oranla büyük şehirdir.Çok göç almış bir yer.Her yerden insan var :)) İş imkanları fena değil,yaşam çok pahalı yada çok ucuz demek yanlış.İstanbulda olduğu gibi Bursada da nezih semtlerde yaşamak maddiyatla ilgili.yani her yeri süper denilecek bir yer değil.Ben çok şanslıyım ki hep nezih kaliteli semtlerde oturdum.Buna rağmen İstanbul başka.Bursada gezilecek eğlenilecek çok yer var.Sizin için komşuluk önemliymiş Bursanın nezih semtlerinde komşuluk pek yoktur,genelde herkes çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…