Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biletimi aldım ya ben de çok şaşırdım ama girmiyomuş yani bilet değiştiremem hani son çare taksiye binerim diyorum ama servis falan var mıdır?Allah Allah sasirdim, otogar Esenlerde cunku.
Esenlere benim bindigim her firma gidiyor diyebilirim, Esenlere giden bir firmayla gitseniz?
Firmaya sorun servis imkanını bilgilendirirlerBiletimi aldım ya ben de çok şaşırdım ama girmiyomuş yani bilet değiştiremem hani son çare taksiye binerim diyorum ama servis falan var mıdır?
Selam kızlar,
yarın gece İstanbul otobüsüne binip ertesi sabah 5.30 gibi Alibeyköy'de ineceğim ama asıl sorun benim Esenler'e gitmem lazım. Otobüs Esenler'e girmiyomuş yani Alibeyköy'den Esenler'e nasıl gidebilirim?
Otogar Esenler'dir, siz bileti aldığınız firmanın genel merkez telefonunu arayıp bir görüşün, Alibeyköy otobüs firmalarının Avrupa Yakası'ndaki ara indirme noktalarından biri, sizi şirketin Alibeyköy terminalinde indirecekler demek ki, terminalde mutlaka servis vardır ama Esenler'e girmiyoruz demeleri garip geldi çünkü tüm otobüs firmaları Esenler otogar'dan kaldırır otobüslerini, uğramaları gereken ara terminallere uğrar yolcuları alır öyle yola çıkarlar.Biletimi aldım ya ben de çok şaşırdım ama girmiyomuş yani bilet değiştiremem hani son çare taksiye binerim diyorum ama servis falan var mıdır?
Yani servis varsa sıkıntı olmaz zaten ama 2+1 otobüslerimiz Esenler'e girmiyor dedi inşallah kalmam oralarda hiç de bilmiyorum İstanbul'u.Otogar Esenler'dir, siz bileti aldığınız firmanın genel merkez telefonunu arayıp bir görüşün, Alibeyköy otobüs firmalarının Avrupa Yakası'ndaki ara indirme noktalarından biri, sizi şirketin Alibeyköy terminalinde indirecekler demek ki, terminalde mutlaka servis vardır ama Esenler'e girmiyoruz demeleri garip geldi çünkü tüm otobüs firmaları Esenler otogar'dan kaldırır otobüslerini, uğramaları gereken ara terminallere uğrar yolcuları alır öyle yola çıkarlar.
Servis olmuyor mu orada? Ya da mesela Esenler'e giden bir yolcu otobüsüne rica etsem falan..Alibeyköy otogari da var arkadaslar. Ama ordan yönlendirirler sizi. Fakat büyük ihtimalle taksiye kalacaksiniz..
Ya harikasın çok teşekkür ederim içim rahatladı kalcam oralarda diye korktum.Eşime sordum. Esenlere Servis varmış. ..
Ya harikasın çok teşekkür ederim içim rahatladı kalcam oralarda diye korktum.
Siz firmayı arayın, Alibeyköy'de terminalde bırakacaklar sizi, Alibeyköy terminalden Esenler'e servis olup olmadığını öğrenin, telefonları açarlarsa şimdi veya sabah erkenden arayıp öğrenin:)Yani servis varsa sıkıntı olmaz zaten ama 2+1 otobüslerimiz Esenler'e girmiyor dedi inşallah kalmam oralarda hiç de bilmiyorum İstanbul'u.