İstanbulda yaşanacak temiz semt var mı

Başakşehiri biliyorum çok güzel gerçekten ama orada da elinin altında bi çarşı pazar bi tuhafiye kırtasiye bile zor bulunuyor. Gerçi heryere servis var ama yine de uzak işte

Başakşehiri biliyorum çok güzel gerçekten ama orada da elinin altında bi çarşı pazar bi tuhafiye kırtasiye bile zor bulunuyor. Gerçi heryere servis var ama yine de uzak işte

Burasi cok gelisti metro acildiktan sonra. her yerde market var. Kapali pazar alani var haftasda iki gun hizmet veriyor. Tuhafiye kirtasiye zaten vardi, yenileri de acildi metrodan sonra. Hatta abartip lunapark bile yaptilar ve dediginiz gibi servisler isi cok kolaylastiriyor.

Istanbulda yasanacak tek semt bence beylikduzu bende oraya taşınmayi düşünüyorum hayırlısı

Beylikdüzü
Istanbulda yasanacak tek semt bence beylikduzu bende oraya taşınmayi düşünüyorum hayırlısı
nü pek iyi duymuyorum ben çok karışık deniyor ama kendim gidip görmedim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah taşınır ve çok huzurlu olursunuz

Merhaba bende ıstanbula sonradan tasınan bi hanım olarak suadıye diyebilirim harıka Güvenli eşinizle uzun Uzunbahçe yuruyuslerı yapıp aksamcaddede kahve ıcebılecegınız kedısıı bol guzel bı semttır semtımız ıstanbuldanadeta soğutur tavsıye ederım eger. Bıraz daha madde acıdan uygun bı yer dersenız kozyatagı derım bunun dısında tavsıye edemem hele Avrupa yakasını hıc Tamamıyla kaos

dragos sahili çok seviyorum... kartalın dragosa yakın mahalleleri petroliş, atalar gayet nezih tavsiye gederim...

anadolu yakası kesinlikle avrupa yakasına göre daha yaşanılabilir ben ataşehirdede oturdum küçükyalıdada hepsi nezih harika ..bir üsküdar libadiye kısıklı beykoz acıbadem harika yerler

Kesinlikle katılıyorum.

Biz de ev arıyoruz, dilim döndüğünce kendi izlenimlerimi/tecrübelerimi aktarayım.

Anadolu Yakasını düşünmediğinizi söylediğiniz için sadece Avrupa yakasını yazıyorum.

-Beylikdüzü: çok uzak, ben düşünmem şahsen, ama çok merkezi bir yerde olmazsa da olur derseniz ev fiyatları çok uygun.
150 bin liraya 3+1 jakuzili banyo, ankastre mutfak, ful yapılı, havuzlu siteden ev alırsınız, 50bin liranızı da bankaya koyarsınız. bahçesi, parkı, marketi, avmsi, her şeyi var ama merkeze göre az tabii...

-Sarıyer/Tarabya: Tarabya tarafı genelde pahalı ama Sarıyer sırtlarında uygun fiyata ev bulabilirsiniz. Hem de yeşilli, bahçeli, parklı vs. Güvenlik açısından mahalle olan yerleri tercih etmelisiniz, yeni yapılan yerler çok tekin olmayabiliyor.

-Ortaköy: sahil tarafı turistik olsa da içleri aile için uygun, yerleşik mahalle hayatından oluşur. Sıcak ve genel olarak güvenlidir. Çok pahalı evler olduğu gibi uygun fiyata da bulunabilir.

-Levent: Bu taraf da mesela çok güzel, bahçeli, villa tipi dublex evler var fakat çok pahalı tabii. Çok nadir olarak Özdilek Avm, Kanyon, Levent metro vs. yakınlarında uygun fiyata daireler çıkıyor, takip etmek lazım. En son 220 bin tl'ye görmüştüm, 3 katlı binanın 3. katı, 2+1, yeri de çok güzel ama içi bakım istiyordu.

-Beşiktaş: Fiyatlar aslında çok uygun değildir, Avrupa yakasının en pahalı evleri Beşiktaş ilçesinde (Levent, Ulus, Bebek, Balmumcu) Ama fikir edinmek için gene bakın isterseniz. Güzel, işlek, her aradığınızı bulabileceğiniz, sahilde yürüyüş yapabileceğiniz, vapurla 10 dakikada Üsküdar'a geçebileceğiniz, biraz kalabalık bir ilçe. Semti de öyle.

-Mecidiyeköy/Gayrettepe/Esentepe: Eski ve yeni pek çok binalar var. Ucuzu da pahalısı da mevcut. Yeni yerleşim yeri olan kısımlarda fiyatlar çok uygun. Hem merkezi konumdalar hem de binalar sıfır. Güvenlik açısından ise değişkenlik gösteriyor. Ailelerin yoğun olarak yaşadığı mahalle tipi kısımlar güvenli ama iş yerlerinin çok olduğu kısımlar hayli tekinsiz. Yeni yapılan binaların, sitelerin olduğu kısımlar ise tenha sayılır daha tam oturmamış.

- Eyüp, Fatih: Hem çok güvenli ve hem de çok tekinsiz bölgeleri var, detayını bilmiyorum, iyi bildiğim muhitler değil. Eminönü, Mısır çarşısı civarı turistik bölge. Balat güzel. Çarşamba mutaassıp aile hayatına uygun diyebilirim. Oldukça kapalı bir bölge. Ev fiyatları pahalı diyorlar ama bilemiyorum dediğim gibi.

-Kağıthane taraflarını düşünmeyin, yeni binalar ve uygun fiyata lüks daireler var ama güvenli değil.

İstanbul'da tamamen güvenli bir yer yok maalesef. Hele ki Avrupa Yakasında.
Merkezi bir yerde oturayım deseniz binalar eski, fiyatlar pahalı.
Evim güzel olsun, bina yeni olsun derseniz de neredeyse Edirne'ye gidiyorsunuz.
Silivri filan çok uzak, ben hiç düşünemem ama sizin tercihiniz tabii, o tarafları hiç bilmiyorum.
O kadar uzaklaşmayı göze aldıktan sonra Şile'de Ağva'da ya da Büyükada'da yaşar, ömür boyu hem İstanbul'un içinde hem de dışında, sayfiye yerinde yaşarsınız. Benim fikrim tabi...

Gönlümüze göre yuvamızı buluruz hepimiz inşallah.
Sevgiler.

6 yıl oturdum beylikdüzünde o kadar çok seviyorum ki ölürsem oraya götürün derimşimdi ailemle aynı apartmanda oturdugumuz için avcılara geldik bi 5 ay kadar oldu orası kadar olmasada burasıda güzel

beylikdüzünde 150 bn tl ye ev kalmadı canım(3+1) olarak tabi.... en ygun evler 180 190 dan başlıyor..

beylikdüzünde 150 bn tl ye ev kalmadı canım(3+1) olarak tabi.... en ygun evler 180 190 dan başlıyor..

artık o fiyata bile kalmadı
200 lü rakamlardan fiyat verene denk gelemedik henüz
internette yazan o ilanlar esenyurttaki evler oluyor genelde..

Florya buyukcekmece... ama 200 bin yetmez tabi. Silivri belki iyi bir seçenek olabilir şehrin çok dışında kalıyor ama..

Üsküdar MErkez'e gelmeyin. Hem evler eski hem insanı bi garip. Erkekleri sapık genelde.
Bostancı tarafı iyi Anadolu yakasında, Göztepe, Sahrayıcedid vs. Moda, Feneryolu...

beylikdüzü bu konuda çok ideal bir yer .Hırsızlığın daha az yaşandığı bir yer çünkü siteler ve güvenlikli.Tek binalardada kapıcılar var öneririm :)

küçükçekmece düşünülmüş yazmazsam olmaz ,
soğuksu kanarya tarafına gitmeyin daha beterine tutulursunuz... oradaki evler sudan ucuz sakın kanmayın helikoptersiz ay geçirilmez hep olayaman diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…