Başakşehiri biliyorum çok güzel gerçekten ama orada da elinin altında bi çarşı pazar bi tuhafiye kırtasiye bile zor bulunuyor. Gerçi heryere servis var ama yine de uzak işteBen yaklasik 5 yildir basaksehirde oturuyorum. Diger semtlerini bilemem ama 5. Etaptaki evimden gecenin 2sinde tek basima sokaga ciksam basima bi hal gelmeden evime donerim. Burada sadece siteler var. Mustakil tek bir apartman bile yok. Her yer parkla dolu. Esimin isi dolayisiyla anadolu yakasina tasinmak zorundayim. O kadar uzuluyorum ki buradaki rahati ve sakin hayati birakacagim icin, anlatamam.
Başakşehiri biliyorum çok güzel gerçekten ama orada da elinin altında bi çarşı pazar bi tuhafiye kırtasiye bile zor bulunuyor. Gerçi heryere servis var ama yine de uzak işte
nü pek iyi duymuyorum ben çok karışık deniyor ama kendim gidip görmedim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah taşınır ve çok huzurlu olursunuzIstanbulda yasanacak tek semt bence beylikduzu bende oraya taşınmayi düşünüyorum hayırlısı
Merhaba bende ıstanbula sonradan tasınan bi hanım olarak suadıye diyebilirim harıka Güvenli eşinizle uzun Uzunbahçe yuruyuslerı yapıp aksamcaddede kahve ıcebılecegınız kedısıı bol guzel bı semttır semtımız ıstanbuldanadeta soğutur tavsıye ederım eger. Bıraz daha madde acıdan uygun bı yer dersenız kozyatagı derım bunun dısında tavsıye edemem hele Avrupa yakasını hıc Tamamıyla kaos
beylikdüzünde 150 bn tl ye ev kalmadı canım(3+1) olarak tabi.... en ygun evler 180 190 dan başlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?