Nezih evet ama çok pahalı kendi evimizden çıkıp kirada da oturmak istemiyoruz. Benim ailem burada değil onun için bana heryer trabzon :) büyükçekmece silivri tarafları da hem uygun hem güzel diyorlar. Ay şöyle deniz kenarında site içinde çocuk parkları çay bahçeleri bi dairemiz olsa valla villa istemiyorumben de asya dan avrupaya geldim.sevemedim hic burayi.tarabya-istinye-sariyer taraflari nezih yerler
Tam olarak önerebileceğiniz bir semt var mı küçükçekmece tarafında benim istediğim şöyle köy gibi bir yer hem yer hem de sakinleri olarakKucukcekmece beylikduzu arasinda uygun ve guzel bir daire bulabilirsiniz hem semt olarakta yasanilasi yerler bence.
Ev bakıyorum bi yandan da dün akşam haberlerde çocuklarını uyuşturucuya kaptıran annelerin meclisteki konuşmasını dinledim Bi türlü kendime gelemiyorum geçen görümcem onların oraa bi okul var 12 yaşına kadar kullananlar var dedi off Allahımsilivri olabilir.orada da yazlıklar çok.
Valla kucukcekmeceede en guvenilir yerler cennet mh. Besyol florya hatti iceriye girdikce kotulesiyo.a aslinda cennet konaklari cok guzel ama butcenize ne kadar uyar bilemiyorumTam olarak önerebileceğiniz bir semt var mı küçükçekmece tarafında benim istediğim şöyle köy gibi bir yer hem yer hem de sakinleri olarak
Site icindeki evlere bakin yoksa cok zor oylebiyer bulmak ve butceniz yetismeyebilirKızlar merhaba;
Ben 4 yıl önce evlenip istanbula geldim. Eşimin işi ve ailesi dolayısıyla avrupa yakasındayız. Ama son 3 ayda üç kez arabamız soyulunca cinnetin eşiğine geldik.
Ben istanbulu hiç bilmiyorum şu anki evimizi satıp başka bir semte taşınmayı teklif edeceğim eşime. En fazla 200 bin eder. Bildiğiniz oturulabilecek sakin temiz semtler mahalleler nereler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?