İstanbulda yaşanacak temiz semt var mı

seummu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
693
408
88
34
İstanbul
Kızlar merhaba;
Ben 4 yıl önce evlenip istanbula geldim. Eşimin işi ve ailesi dolayısıyla avrupa yakasındayız. Ama son 3 ayda üç kez arabamız soyulunca cinnetin eşiğine geldik.
Ben istanbulu hiç bilmiyorum şu anki evimizi satıp başka bir semte taşınmayı teklif edeceğim eşime. En fazla 200 bin eder. Bildiğiniz oturulabilecek sakin temiz semtler mahalleler nereler?

Bu neresi ki hirsizlik falan oluyor? Yani Eyüp falan guzel ama 200e biraz zor. Gerci eski ev bulunabilir de yeni ev bulunmaz. Ben Şişli tarafindayim. Fakat Fatih, Eyüp, Emirgan.. buralara bayılıyorum
.

ben de asya dan avrupaya geldim.sevemedim hic burayi.tarabya-istinye-sariyer taraflari nezih yerler
Nezih evet ama çok pahalı kendi evimizden çıkıp kirada da oturmak istemiyoruz. Benim ailem burada değil onun için bana heryer trabzon :) büyükçekmece silivri tarafları da hem uygun hem güzel diyorlar. Ay şöyle deniz kenarında site içinde çocuk parkları çay bahçeleri bi dairemiz olsa valla villa istemiyorum

Kucukcekmece beylikduzu arasinda uygun ve guzel bir daire bulabilirsiniz hem semt olarakta yasanilasi yerler bence.

Kucukcekmece beylikduzu arasinda uygun ve guzel bir daire bulabilirsiniz hem semt olarakta yasanilasi yerler bence.
Tam olarak önerebileceğiniz bir semt var mı küçükçekmece tarafında benim istediğim şöyle köy gibi bir yer hem yer hem de sakinleri olarak

E
silivri olabilir.orada da yazlıklar çok.
Ev bakıyorum bi yandan da dün akşam haberlerde çocuklarını uyuşturucuya kaptıran annelerin meclisteki konuşmasını dinledim Bi türlü kendime gelemiyorum geçen görümcem onların oraa bi okul var 12 yaşına kadar kullananlar var dedi off Allahım

Tam olarak önerebileceğiniz bir semt var mı küçükçekmece tarafında benim istediğim şöyle köy gibi bir yer hem yer hem de sakinleri olarak
Valla kucukcekmeceede en guvenilir yerler cennet mh. Besyol florya hatti iceriye girdikce kotulesiyo.a aslinda cennet konaklari cok guzel ama butcenize ne kadar uyar bilemiyorum

istanbul da hem ucuz hem de tam anlamıyla güvenilir bir semt yok bence.ikisi bir arada zor.anadolu yakası düşünmüyor musunuz?

Yok canım ya adamın ömrü yollarda geçer ailesi de bırakmaz karşıya taşınalım. Eyüp merkezde güzel ve uygun yerler var ama tam olarak bilmiyorum nasıl yerler

iyiki istanbulda yaşamıyorum dedim yorumları okuyunca
kızlar istanbulda tokinin yaptığı evler nasıl?semt olarak?
oralarda mı kötü?fiyat olarak uygun olur aslında.

Aradığınız evin metrekaresine görede değişir fiyatı site olan yerleri tercih edin güvenliği otoparkı olan.
Büyükçekmece ,beylikdüzü,küçükçekmeceden bakın yeni yerleşim alnlarında daha çok seçenek olabilir.
Bende anadolu yakasını ya da silivri beylikdüzünü tercih edin derim.

Site icindeki evlere bakin yoksa cok zor oylebiyer bulmak ve butceniz yetismeyebilir

Bencede Küçükçekmece' de Beşyol Florya arası hem nezih hemde güvenli ulaşım açısındanda çok rahat merkezi fakat 200 bine biraz zor gibi

Daha önce de söylenildiği gibi Sarıyer veya Eyüp taraflarına bir bakabilirsiniz

Ben yaklasik 5 yildir basaksehirde oturuyorum. Diger semtlerini bilemem ama 5. Etaptaki evimden gecenin 2sinde tek basima sokaga ciksam basima bi hal gelmeden evime donerim. Burada sadece siteler var. Mustakil tek bir apartman bile yok. Her yer parkla dolu. Esimin isi dolayisiyla anadolu yakasina tasinmak zorundayim. O kadar uzuluyorum ki buradaki rahati ve sakin hayati birakacagim icin, anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…