İyide asgari ücret belli aldığının tamamı kirayı gidiyor giyim eşya şu bu alamıyorsun bileKiraya niye takılıyorsunuz yalnızca, kiralara göre kıyaslamayınız şehrin ucuz ya da pahalı olmasını, Doğuda yaşıyorum ve her şey ateş pahası, kirası az olduğu halde.
Mutfak alışverişini de istanbuldan yaparım artıkİyide asgari ücret belli aldığının tamamı kirayı gidiyor giyim eşya şu bu alamıyorsun bile
Doğudaysan alışverişi istanbuldan yapabilirsin artık kolaylaştı
Alışveriş için ideal bi şehir ama yaşanılası değil
İnsanları gerçekten anlayamıyorum, boşver he de geç bence:)Kira derdin yoksa kolay varsa şaka yapıyorsun sanırım ömrümün 30 senesi istanbulda geçti
Kastım giyimdi keza yapanıda var akrabam gelir konservesine kadar alır İstanbul dan giderdi neyse geçinen geçinsin artıkMutfak alışverişini de istanbuldan yaparım artık
Gıda ürünleri ateş pahası, ısınma ateş pahası, size yaşanılası gelmeyebilir ama doğup büyüdüğüm şehir orası ve ben seviyorum. Konu sahibi zaten kirayı bölüşecek sanıyorum.
Kızlar merhaba ben izmirde yaşıyorum burada özel bir tıp merkeznde tıbbi sekreterlik, dr asistanlığı yapıyordum bazı sebeplerle işten ayrıldım. Ve şimdi İstanbulda iş bulup sarıyer de kardeşimin yanına yerleşmeyi düşünüyorum. İstanbulda olmak beni daha çok mutlu ediyor ama pahalı olmasından dolayı orada geçimi mi sağlayabilir miyim? Ben burada asgari ücret alıyordum İstanbulda özel tıp merkezlerinin çoğu asgari ücretemi çalıştırıyor yoksa 2000-2500 ü buluyor mu verdiği maaşlar bana çalışan arkadaşlar bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.
Ama bütün büyüyü bozdunbütün istanbullu hatunlar şehrin nüfusuna +1 kişi eklenmesin diye canhıraş yorum yapmış helal olsun
Tek olmayacağım kız kardeşim olacak ben olsamda olmasamda o kira verilecek aynen ama bir miktar ev giderlerine yardımcı olurum en azından. Ama tek mantıklı olan şey sarıyerde olacağımdan o çevrede beşiktaş ve muhit semtlerden iş bakmak en akıllıca olur sanırım. İzmir göç alan emekli şehri hayat burda çok yavaş çok sıkıcı :) genclerin cok az oldugu huzur evi gibi olan ve sadecw yazları güzel geçen bir şehir çok sıkıcı belki ailesi çoluk çocugu olanlar için avantaj ama bekar biri olarak bunaltıcı :)
İstanbulda 1 ay gezdim zaten yetmedi zaten istanbulu gezmeye ömür yetmez :) hafta sonu vapurla karşıya geçip dolaşmak çokta pahalı olmaz bence :) izmirin sessizliği beni sıkıyor oranın kalabalıklığı sizi ama ben kalabalıktan cokta rahatsız olmadım :)istanbulda yaşarsan istanbulu sevmene sebep olan gezme tozma işini neredeyse hiç yapamayacaksın :) istanbulu en güzel gezenler istanbula misafir olarak gelenler. burada yaşayanlar ise anca ev iş arasını görebiliyor hafta sonu da herkes aynı yerlere hücum ettiği için kalabalıktan ve trafikten boğuluyorsun. sen bence izmirde yaşa istanbulda görmek istediğin yerlerin listesi çıkar ve doğrudan oraları gezmeye gel. burada yaşarsan bakışların bile yavaş yavaş düşüyor ve bulunduğun yeri bile göremiyorsun bıkkınlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?