- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 27
Haklısınız herşeyin zor olduğunu biliyorum ama izmirde de gerçekten iş yok. En son burada iş anlamında anlaştığım yer asgari ücret + günde 7 tl lik ticked veriyor. Yol ücretide yok. Zaten günde 5 tl yol parası okunca aldıgın ücrette çar çur oluyor. Kız kardeşim sarıyerde öğretmen ev tuttu orada kira masrafım cok olmaz. Basvuru yapmıstım bir kaç gün önce bahcelievlerdeki bi yerden görüşmeye çağırdılar serviside varmıs. İş bulma konusunda sıkıntı cekmesemde belki geçim konusu sorun olur ama benim bu şehirden uzaklasmaya ihtiyacım var doğdugumdan beri aynı şehirde ailemle yasıyorum yaşımda küçük değil sanırım baska bir yerde kendi imkanlarımla yaşasam belkide hayat bana daha iyi imkanlar sunacak. Trafik konusuna gelince yorum yokUmarım asgari ücretten biraz fazlasını veren yer olur.
Valla ben 30 yaşındayım ve artık ailemle aynı evde yaşamak istemiyorumda babamla da az bucuk anlasamıyorum her şeyime karısıyorlar evlenip gidemedim de kendi adıma yine de bişeyler yapmak istiyorum belki en zor şartlara karşı yine de burda karşılaşmadıgım güzel seylerle karsılasırım kim bilir diyorum :) yorumlar için herkeze tesekkür ederim. Belki sevmediğim bu sakin şehri izmiri özlemek için bi sebebim olur :)Istanbul herkesin bir sekilde yasamasi gereken bir deneyim bence. Bekarsiniz ablaniz burada bence gelmelisiniz. Hayatin icine karisin istanbul fakir zengin herkes icin biseyler barindirir. Evet bir sure sonra bikarsiniz lanet etmeye baslarsiniz hepimiz gibi. Ama hayat ne gosterir bilemeyiz evlenir gidersiniz daha iyi is bulur gidersiniz. Bence gelin ama kaosa hazir olun.
İstanbul çok güzel bir şehir , şöyle bir manzarasına baktıgın zaman bile dalıp dalıp gidiyorsun. Kimi semtleri buram buram tarih kokuyor . Eski evlerini görmek bile sana acaip huzur veriyor. Ben eminönünde büyüdüğüm için sanırım bana daha bir baska geliyor. Sonuc olarak sana göre farklı bir şehir , güzel bir şehir ,büyük bir şehir şansını dene . Sana da değişiklik yok. İş konusunda kendini geliştirebilirsin. Bunlar iyi yanları kötü yanlarını cogu kişi yazmıs zaten . Geçim konusunda kirada bölüşürsünüz ama tutumlu olursan geçinirsin neden geçinmeyesin . Zaten kardesin yanında . Kimler ne kdarla geçiniyor. Kimiside elinde oldukça varken hala yetmiyor diyor. Neyse böyle işte denemeye değer.Haklısınız herşeyin zor olduğunu biliyorum ama izmirde de gerçekten iş yok. En son burada iş anlamında anlaştığım yer asgari ücret + günde 7 tl lik ticked veriyor. Yol ücretide yok. Zaten günde 5 tl yol parası okunca aldıgın ücrette çar çur oluyor. Kız kardeşim sarıyerde öğretmen ev tuttu orada kira masrafım cok olmaz. Basvuru yapmıstım bir kaç gün önce bahcelievlerdeki bi yerden görüşmeye çağırdılar serviside varmıs. İş bulma konusunda sıkıntı cekmesemde belki geçim konusu sorun olur ama benim bu şehirden uzaklasmaya ihtiyacım var doğdugumdan beri aynı şehirde ailemle yasıyorum yaşımda küçük değil sanırım baska bir yerde kendi imkanlarımla yaşasam belkide hayat bana daha iyi imkanlar sunacak. Trafik konusuna gelince yorum yokUmarım asgari ücretten biraz fazlasını veren yer olur.
değişiklik olur yazacaktım :)İstanbul çok güzel bir şehir , şöyle bir manzarasına baktıgın zaman bile dalıp dalıp gidiyorsun. Kimi semtleri buram buram tarih kokuyor . Eski evlerini görmek bile sana acaip huzur veriyor. Ben eminönünde büyüdüğüm için sanırım bana daha bir baska geliyor. Sonuc olarak sana göre farklı bir şehir , güzel bir şehir ,büyük bir şehir şansını dene . Sana da değişiklik yok. İş konusunda kendini geliştirebilirsin. Bunlar iyi yanları kötü yanlarını cogu kişi yazmıs zaten . Geçim konusunda kirada bölüşürsünüz ama tutumlu olursan geçinirsin neden geçinmeyesin . Zaten kardesin yanında . Kimler ne kdarla geçiniyor. Kimiside elinde oldukça varken hala yetmiyor diyor. Neyse böyle işte denemeye değer.
Haklısınız herşeyin zor olduğunu biliyorum ama izmirde de gerçekten iş yok. En son burada iş anlamında anlaştığım yer asgari ücret + günde 7 tl lik ticked veriyor. Yol ücretide yok. Zaten günde 5 tl yol parası okunca aldıgın ücrette çar çur oluyor. Kız kardeşim sarıyerde öğretmen ev tuttu orada kira masrafım cok olmaz. Basvuru yapmıstım bir kaç gün önce bahcelievlerdeki bi yerden görüşmeye çağırdılar serviside varmıs. İş bulma konusunda sıkıntı cekmesemde belki geçim konusu sorun olur ama benim bu şehirden uzaklasmaya ihtiyacım var doğdugumdan beri aynı şehirde ailemle yasıyorum yaşımda küçük değil sanırım baska bir yerde kendi imkanlarımla yaşasam belkide hayat bana daha iyi imkanlar sunacak. Trafik konusuna gelince yorum yokUmarım asgari ücretten biraz fazlasını veren yer olur.
Kira derdin yoksa kolay varsa şaka yapıyorsun sanırım ömrümün 30 senesi istanbulda geçtiİstanbul'a pahalı diyenler var, nerden ne alacağını bilirsen pahalı falan değil, her imkan var, geçim zor falan değil.
Benim de ömrüm orda geçti ve başka bi çok şehir gördüm, İstanbul hepsinden ucuz, net.Kira derdin yoksa kolay varsa şaka yapıyorsun sanırım ömrümün 30 senesi istanbulda geçti
Kira:))) çok ucuz haklısınızBenim de ömrüm orda geçti ve başka bi çok şehir gördüm, İstanbul hepsinden ucuz, net.
Kiraya niye takılıyorsunuz yalnızca, kiralara göre kıyaslamayınız şehrin ucuz ya da pahalı olmasını, Doğuda yaşıyorum ve her şey ateş pahası, kirası az olduğu halde.Kira:))) çok ucuz haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?