Siz ona mı oldunuz peki bilgi almak isterimDr.Cengizhan ekizceli instasınada bakın çok güzel işler çıkarıyor
45 bin dedi canım çok pahalı maalesefDr.Cengizhan ekizceli instasınada bakın çok güzel işler çıkarıyor
Teşekkür ederim bunları zaten biliyorum bu yola baş koyduk bi kere sadece dolandırıcı doktorlara para kaptırmak istemiyorum eminim uyguna güzel yapan doktor da vardırUfak sorunlar olan bir burnun varsa maddi açıdan da iyi durumda değilken hiç bu işe girme derim. Sosyal medyada göründüğü gibi sanıldığı kadar rahat bi süreç değil. En rahatı ameliyatın sürdüğü 3 saat, sonra 1 sene bekle dikkat et problem çıkarsa tekrar ameliyat. Baya meşakkatli
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Burnumda çok bi problem yok hafif bir kemer var ama beni psikolojik olarak çok etkiliyor. Kesin kararım ergenlikten beri ameliyat yönünde. Bayadır arayıştayım. Hem uygun hemde iyi bir doktor illaki birinize rastlamıştır. Devlette sıra aldım ama 2 sene dedi 1 sene geçti aramadılar daha. Özellere de pek güvenemiyorum. Tecrübeyle sabit fikirlere açığım. Olan arkadaşlar doktor önerisi alabilirim bütçem çok düşük en fazla 15 18 gibi olabilir. Şimdiden teşekkür ederim
bu yoruma oldukça katılıyorum, çok sorunun yoksa burnundan ziyade iç ruhunu düzeltmek inan daha iyi gelecektir. Bende kararlıydım, burnumu yaptırınca her şey daha güzel olacak kanaatindeydim. Şimdi ise hayatımın en sancılı günlerini yaşıyorum. 2 hafta oldu ama az çok burnumun şeklini gördüğüm için ve böyle bir burun istemediğimden dolayı epey üzgünüm. Belki zaman geçecek alışacağım ama şimdi ne gerek vardı ki diyorum kendime..Ufak sorunlar olan bir burnun varsa maddi açıdan da iyi durumda değilken hiç bu işe girme derim. Sosyal medyada göründüğü gibi sanıldığı kadar rahat bi süreç değil. En rahatı ameliyatın sürdüğü 3 saat, sonra 1 sene bekle dikkat et problem çıkarsa tekrar ameliyat. Baya meşakkatli
Aşırı haklısınız. Ben de yıllardır bu ameliyatın hayalini kuruyordum bir gün olup çok mutlu olucam diyodum. Ameliyat olalı 2 buçuk ay oldu bantlar çıktığından beri çok kötüyüm. İnsan sadece burnum değişecek sanıyor ama öyle olmuyormuş. Bakışlarım, ifadem, gülüşüm her şeyim değişti. Kendim gibi hissedemiyorum ve kendimi sevemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdımbu yoruma oldukça katılıyorum, çok sorunun yoksa burnundan ziyade iç ruhunu düzeltmek inan daha iyi gelecektir. Bende kararlıydım, burnumu yaptırınca her şey daha güzel olacak kanaatindeydim. Şimdi ise hayatımın en sancılı günlerini yaşıyorum. 2 hafta oldu ama az çok burnumun şeklini gördüğüm için ve böyle bir burun istemediğimden dolayı epey üzgünüm. Belki zaman geçecek alışacağım ama şimdi ne gerek vardı ki diyorum kendime..
bende aşırı üzgünüm, ömür boyu bunla nasıl yaşanır bilemiyorum. çevremdekilerde eski burnun güzeldi diyor iyice kötü oluyorum. şimdikinin aksine gerçekten eski burnum bin basardı. böyle bir burun cidden üretim hatası gibi benimki , aynalara bakamıyorum. çok geçmiş olsun size deAşırı haklısınız. Ben de yıllardır bu ameliyatın hayalini kuruyordum bir gün olup çok mutlu olucam diyodum. Ameliyat olalı 2 buçuk ay oldu bantlar çıktığından beri çok kötüyüm. İnsan sadece burnum değişecek sanıyor ama öyle olmuyormuş. Bakışlarım, ifadem, gülüşüm her şeyim değişti. Kendim gibi hissedemiyorum ve kendimi sevemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım
bende aşırı üzgünüm, ömür boyu bunla nasıl yaşanır bilemiyorum. çevremdekilerde eski burnun güzeldi diyor iyice kötü oluyorum. şimdikinin aksine gerçekten eski burnum bin basardı. böyle bir burun cidden üretim hatası gibi benimki , aynalara bakamıyorum. çok geçmiş olsun size de
Ay resim atarsan çok memnun olurum kafamda her şey net olmak istiyorum. Peki sende bebişinden ötürü bi olay olduğu için uyguna yapmış olabilir mi?Canım 26 kasimda oldum esenyurtta doga hastanesinde galiba bu ay sonuna kadar 13 bin aralikdan sonrada 14 bin olcak doktorum umit bilir harika bi doktor ya sunu diyebilirim burnumda kemer vardi ve 1 .5 yasinda bebegim var banyo yaptirrken cikmak istemedi ve kendime cektigim gibi burnumu kanla doldurdu catlattı burnumu zaten yillardr istedigim burun ameliyati icin oglum sagolsun firsat dogurmus oldu.ameliyattan cok korkan biriydim ve tek tek istedigim her seyi anlattım bana burun modelleri gisterdi ve istedigim gibi de yapti ameliyattan sonra sadece 2 gun morarma ve sisme oldu ama aci agri hissetmedim fazla dikisler sizliyor o kadar zaten cumartesi tamponlar alincak cok ilgili bi doktor keza hemsireler de oyle zaten gittigim zaman hemsireler bana gelip hocaya bizde yaptirdik 1.ayim diyenler coktu herkesde memnun bi arastir istersen tamponlar ve alci cikinca tekrardan yazarm son durumu fotografta eklerim istersen
Hayırlısı olsun adına mutlu oldum umarım çok güzel olurBurak Dikmen uygun ve başarılı haftaya ameliyatım var
Sanırım doktorunuzdan kaynaklı bir durum yapay bir görünüm istememişsiniz fakat pek size uyumamış belliki herkesin beğenisi başka tabiki umarım istediğiniz gibi olur sonrasında oturacaktır ve gözünüz alışır diye düşünüyorum. Sonuçta yıllardır aynada gördüğünüzden başkasınız zamanla onada alışırsınız kötü düşünmeyin eminim çok güzeldirbu yoruma oldukça katılıyorum, çok sorunun yoksa burnundan ziyade iç ruhunu düzeltmek inan daha iyi gelecektir. Bende kararlıydım, burnumu yaptırınca her şey daha güzel olacak kanaatindeydim. Şimdi ise hayatımın en sancılı günlerini yaşıyorum. 2 hafta oldu ama az çok burnumun şeklini gördüğüm için ve böyle bir burun istemediğimden dolayı epey üzgünüm. Belki zaman geçecek alışacağım ama şimdi ne gerek vardı ki diyorum kendime..
Her şey zamanla düzelecektir şu an illaki şişlik ödemler var suratınızda ve alışma süresi de tanıyın kendinize pozitif olun bence güzel olmuşturAşırı haklısınız. Ben de yıllardır bu ameliyatın hayalini kuruyordum bir gün olup çok mutlu olucam diyodum. Ameliyat olalı 2 buçuk ay oldu bantlar çıktığından beri çok kötüyüm. İnsan sadece burnum değişecek sanıyor ama öyle olmuyormuş. Bakışlarım, ifadem, gülüşüm her şeyim değişti. Kendim gibi hissedemiyorum ve kendimi sevemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım