Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu istanbul'da uygn fiyata ve kaliteli mobilya yapan yerleri bilen var mı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
arkadaşlar merhaba!bu yaz kısmetse oyurma odamıza koltuk takımı ve yemek masası falan yaptırmayı düşünüyoruz.Daha istediğimiz gibi ve uygun fiyata olur diye hazır almayalım dedik...bilmem doğru mu dedik?neyse,eyüp,edirnekapı taraflarında yapanlar var diye duydum!eğer aranızda yaptıranlar ve fikri olanlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim...opuyorumnanaktan

Arkadaşlar özel yaptırmak için fiatları yüksek tutuyorlar ona göre.
Ayakkabılık yaptırcaz bizde fiatı 2 katına çıktı hazır almak daha mantıklı ..
Spotcular var şimdi oralarda çok uygun oluyormuş netten araştırın derim...

anadolu yakası icin konusabilirim
libadiyede fetih çarşısının fiyatları uygundur.
ister hazırlardan alırsınız
çoğunun kendi atölyesi de var
değişiklik de yapıyorlar ihtiyacınıza göre
modokodan filan cok daha uygun fiyatları

ben bu aralar geziyorum hemen söyliyim :) ıpek mobilya ... Modalife süper gayette iyi fiyatları ama kalite pek iyi değil

Bide ev gör hem fiyatlar iyi hem modeller

Son düzenleme:
yok yok bana avrupa yakasında bu edirnekapı da falan yapıyolar dediler...o tarflardan lazım zaten!hani hem güvenilr olması da önemli tabi...vereliniortak

yok yok bana avrupa yakasında bu edirnekapı da falan yapıyolar dediler...o tarflardan lazım zaten!hani hem güvenilr olması da önemli tabi...vereliniortak

kesinlikle sana katılıyorum.evlenirken mobilyaları bende edirnekapı mobilyacılardan yani modesa dan aldım.fiyatları masko ve modokoya göre uygun ve kaliteli.kısmetse bebeğimin odasını da orada yaptıracağım zemuszemus

Yaklaşık 1,5 ay önce arkadaşlarımın tavsiyesi ile eyüp modesadan mobilya almaya gittik. Diğer firmalara göre daha iyi görünüme sahip olan berr mobilyadan modesaya göre pahalı sayılabilecek fiyatlarla komple evi döşeyecek mobilyayı aldık. Mobilyalar geldiğinde eksikleri tespit ettik. Yaptığımız en büyük hata (buradan herkesi uyarmak istiyorum) paranın tamamını sözlerine güvenerek ellerine saydık. Sonrası maalesef herkesin tahmin ettiği gibi eksikler hala tamamlanmadı. Biz şöyleyiz biz böyle güveniliriz diyen firma gitti, yerine kargoyu hala göndermediniz diye aradığımızda sizin oralarda camcı yok mu cam rafı kestiriverin şeklinde alay edercesine karşılık veren, telefona çıkarken laubali bir şekilde gülen firma yetkileleri geldi.(özellikle tuba hanımdan şikayetçiyim lütfen dikkat edin-02126136799) size tavsiyem ; ne olursa olsun paranızın tamamını bu tarz firmalara kaptırarak sizi süründürmelerine izin vermeyin lütfen dikkatli olun...

avrupa yakasında isen avcılar e-5 üzerine bak çok güsel mobilyalar var özellikle arnoya bak derim ben ordan aldım.

Back
X