Biz bugün tüp bebek tedavisine başladık ilk kez başlangıç olarak 3 Farklı ilaç aldık birinden 2 kutu birinde 1 kutu ve diğer ilaçtan 7 kutu 1 tane de çatlatma iğnesi 8400 lira ödeme yaptık eczaneye ama bu sanırım sadece başlangıçta kullanılan ilaçlarmış transfer sonrasında Farklı birçok ilaç kullanılıyormuş tüp bebek ücreti de 20 bin lira..Hem tedavi ücreti hem ilaçlar belimizi büktü ilk günden açıkçası negatif olmasından da korkuyorum stresliyim.Sizler nerede yaptırdınız ne kadar bi ödeme aldılar tüp bebek tedavisi için 20 bin normal mi? Doktoruma çok güveniyor ve Seviyorum.Sırf bundan dolayı Avrupa yakasında oturmama rağmen 1.5 saat yol Ümraniyeye gidiyorum..Doktorum Ocak gibi yurtdışına gideceği söylendi..Şimdiden her ihtimali düşünerek doktor ve iyi bir laboratuvarı olan merkez arayışındayım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul’da Tüp Bebek Yaptıranlar Veya Yaptıracak Olanlar bakabilir misiniz
- Konu Sahibi Panda34
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek 1. deneme tüp bebek merkezi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Doktorunuzun adı nedir ben de bir kere yaptırdım ikinci kez deneyeceğimBiz bugün tüp bebek tedavisine başladık ilk kez başlangıç olarak 3 Farklı ilaç aldık birinden 2 kutu birinde 1 kutu ve diğer ilaçtan 7 kutu 1 tane de çatlatma iğnesi 8400 lira ödeme yaptık eczaneye ama bu sanırım sadece başlangıçta kullanılan ilaçlarmış transfer sonrasında Farklı birçok ilaç kullanılıyormuş tüp bebek ücreti de 20 bin lira..Hem tedavi ücreti hem ilaçlar belimizi büktü ilk günden açıkçası negatif olmasından da korkuyorum stresliyim.Sizler nerede yaptırdınız ne kadar bi ödeme aldılar tüp bebek tedavisi için 20 bin normal mi? Doktoruma çok güveniyor ve Seviyorum.Sırf bundan dolayı Avrupa yakasında oturmama rağmen 1.5 saat yol Ümraniyeye gidiyorum..Doktorum Ocak gibi yurtdışına gideceği söylendi..Şimdiden her ihtimali düşünerek doktor ve iyi bir laboratuvarı olan merkez arayışındayım
- 20 Nisan 2015
- 70
- 64
- 88
- 40
Yasemin ÇekmezDoktorunuzun adı nedir ben de bir kere yaptırdım ikinci kez deneyeceğim
- 2 Eylül 2021
- 25
- 11
- 18
- 37
Sorununuz neydiProf Ebru Öztürk doktorumdu. İlk deneme 13 haftalık gebeyim çok şükür. Tedavi sürecinde ilaçları bulmakta çok zorlandık hala zor bildiğim kadarıyla. Cetrotide 7 kutu var elimde. İsteyen olursa aldığım fiyata satacağım. Aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. Tuzla-İstanbul
- 2 Eylül 2021
- 25
- 11
- 18
- 37
Bende Düşük amh ve eşimde azospermi vardı.Sorununuz neydi
Merhaba sizinle aynı yerde tedavi görüyoruz hangi iğneleri kullanıyorsunuzBiz bugün tüp bebek tedavisine başladık ilk kez başlangıç olarak 3 Farklı ilaç aldık birinden 2 kutu birinde 1 kutu ve diğer ilaçtan 7 kutu 1 tane de çatlatma iğnesi 8400 lira ödeme yaptık eczaneye ama bu sanırım sadece başlangıçta kullanılan ilaçlarmış transfer sonrasında Farklı birçok ilaç kullanılıyormuş tüp bebek ücreti de 20 bin lira..Hem tedavi ücreti hem ilaçlar belimizi büktü ilk günden açıkçası negatif olmasından da korkuyorum stresliyim.Sizler nerede yaptırdınız ne kadar bi ödeme aldılar tüp bebek tedavisi için 20 bin normal mi? Doktoruma çok güveniyor ve Seviyorum.Sırf bundan dolayı Avrupa yakasında oturmama rağmen 1.5 saat yol Ümraniyeye gidiyorum..Doktorum Ocak gibi yurtdışına gideceği söylendi..Şimdiden her ihtimali düşünerek doktor ve iyi bir laboratuvarı olan merkez arayışındayım
Benim de amh düşük kaç yumurtanız toplandı genetik taramaya gönderildi mi yaş kaçBende Düşük amh ve eşimde azospermi vardı.
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
merhaba hayırlı olsun surecınız ,Biz bugün tüp bebek tedavisine başladık ilk kez başlangıç olarak 3 Farklı ilaç aldık birinden 2 kutu birinde 1 kutu ve diğer ilaçtan 7 kutu 1 tane de çatlatma iğnesi 8400 lira ödeme yaptık eczaneye ama bu sanırım sadece başlangıçta kullanılan ilaçlarmış transfer sonrasında Farklı birçok ilaç kullanılıyormuş tüp bebek ücreti de 20 bin lira..Hem tedavi ücreti hem ilaçlar belimizi büktü ilk günden açıkçası negatif olmasından da korkuyorum stresliyim.Sizler nerede yaptırdınız ne kadar bi ödeme aldılar tüp bebek tedavisi için 20 bin normal mi? Doktoruma çok güveniyor ve Seviyorum.Sırf bundan dolayı Avrupa yakasında oturmama rağmen 1.5 saat yol Ümraniyeye gidiyorum..Doktorum Ocak gibi yurtdışına gideceği söylendi..Şimdiden her ihtimali düşünerek doktor ve iyi bir laboratuvarı olan merkez arayışındayım
fıyatlar hemen hemen 20-26bın arasında şuan..
bızde hatanede 21.500 verdık sadece tup bebek paket fıyatı opu oldum transfer beklıyorum. ayrıca transfer ucretım olacak..
muayanede 2000tl gıbı bsıey vermıstık rapor cıkatmak ıcın eşimle benim muayane ücretimiz...
ilaçlarada raporlu 5800tl civarında ödedik şuan için..
inşallaahh sonumuz cok guzel hayırlı olur bebıslerımıze kavuşuruz .
bende ıstanbul Koç UN. Hastanesınde tedavı goruyorum..
benımde evıme 1saat uzak hastane .
- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
Bahceci der suusarim..tek geçerim doktorundan hemsiresine hepsi cok ilgiliydi ❤Biz bugün tüp bebek tedavisine başladık ilk kez başlangıç olarak 3 Farklı ilaç aldık birinden 2 kutu birinde 1 kutu ve diğer ilaçtan 7 kutu 1 tane de çatlatma iğnesi 8400 lira ödeme yaptık eczaneye ama bu sanırım sadece başlangıçta kullanılan ilaçlarmış transfer sonrasında Farklı birçok ilaç kullanılıyormuş tüp bebek ücreti de 20 bin lira..Hem tedavi ücreti hem ilaçlar belimizi büktü ilk günden açıkçası negatif olmasından da korkuyorum stresliyim.Sizler nerede yaptırdınız ne kadar bi ödeme aldılar tüp bebek tedavisi için 20 bin normal mi? Doktoruma çok güveniyor ve Seviyorum.Sırf bundan dolayı Avrupa yakasında oturmama rağmen 1.5 saat yol Ümraniyeye gidiyorum..Doktorum Ocak gibi yurtdışına gideceği söylendi..Şimdiden her ihtimali düşünerek doktor ve iyi bir laboratuvarı olan merkez arayışındayım
- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
Ebru Öztürk ❤ canim doktorum❤❤❤❤Prof Ebru Öztürk doktorumdu. İlk deneme 13 haftalık gebeyim çok şükür. Tedavi sürecinde ilaçları bulmakta çok zorlandık hala zor bildiğim kadarıyla. Cetrotide 7 kutu var elimde. İsteyen olursa aldığım fiyata satacağım. Aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. Tuzla-İstanbul
- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 33
Merhabalar;Doktorunuzun adı nedir ben de bir kere yaptırdım ikinci kez deneyeceğim
4. tedavi olarak başka merkezde denemende fayda var ben Ali osman koyuncuoğluna gidiyorum bende denemelisin çok fazla ilerlemiş tıpta iyi kendisi ben henüz yolun ortasındayım inşallah Rabbim bizimde gönlümüzü kuçağımızı sağlıklı evlatla doldurur.
- 2 Eylül 2021
- 25
- 11
- 18
- 37
4 yumurta toplandı, 2 yumurta döllendi 3.gün. Donduruldu. 1 ay rahim dinlendirme yapıldı. 2 tane 3.gün embriyosunu 5.gün için çözdürdüler. 1 tanesi yaşadı 5.güne kadar ve o transfer edildi.Benim de amh düşük kaç yumurtanız toplandı genetik taramaya gönderildi mi yaş kaç
Şimdi 13 haftalık gebeyim Genetik taramaya göndermedik.
- 2 Eylül 2021
- 25
- 11
- 18
- 37
Genetik tarama daha çok, çok defa düşük yaşayan anneler için öneriliyor. Doktorum bahsetmedi bile bana. İlk denemiz olduğu için sanırım.Benim de amh düşük kaç yumurtanız toplandı genetik taramaya gönderildi mi yaş kaç
Benim ikinci denemem olacak ikinci deneme için farklı bir doktora gidebilirim sizin kaçıncı denemenizMerhabalar;
4. tedavi olarak başka merkezde denemende fayda var ben Ali osman koyuncuoğluna gidiyorum bende denemelisin çok fazla ilerlemiş tıpta iyi kendisi ben henüz yolun ortasındayım inşallah Rabbim bizimde gönlümüzü kuçağımızı sağlıklı evlatla doldurur.
Bir sağlıklı yumurta bir sağlıklı sperm yetiyor Allah nasip ettikten sonra tebrik ederim. Yaşınız kaç ebru Hanım öncesinde vitamin kullandırdı mı4 yumurta toplandı, 2 yumurta döllendi 3.gün. Donduruldu. 1 ay rahim dinlendirme yapıldı. 2 tane 3.gün embriyosunu 5.gün için çözdürdüler. 1 tanesi yaşadı 5.güne kadar ve o transfer edildi.
Şimdi 13 haftalık gebeyim Genetik taramaya göndermedik.
Benim ilk deneme olmayınca bana kromozom testi yapıldı bir kromozomumda değişiklik var o yüzden benden isteyebilirGenetik tarama daha çok, çok defa düşük yaşayan anneler için öneriliyor. Doktorum bahsetmedi bile bana. İlk denemiz olduğu için sanırım.
Evet ilaçlar maalesef ki zor bulunuyor fakat şu avantajı var yakınlarda bi eczane var muayenehanenin orada devamlı bulunuyor ümraniyedeProf Ebru Öztürk doktorumdu. İlk deneme 13 haftalık gebeyim çok şükür. Tedavi sürecinde ilaçları bulmakta çok zorlandık hala zor bildiğim kadarıyla. Cetrotide 7 kutu var elimde. İsteyen olursa aldığım fiyata satacağım. Aldırdı ama kullanmaya gerek kalmadı. Tuzla-İstanbul