Istanbulda tavsiye edebileceğiniz iyi bir Dermatolog? Lütfen kızlar

arkadaşlar merhaba, muayene sonrası doktorlar genellikle ücret almıyorlar. kontrole gittiğinizde cilt durumuza bakıp ya yeni bir ilaç veriyorlar ya da aynı ilacı devam etdip yaklaşık 5-6 hafta sonra gelmenizi söylüyorlar. serkıs barış adında çok başarılı bir doktor var, kendisi de doktor agop'un öğrencisi. en son ücreti 120-150 arasıydı. tavsiye ederim. benim çok kötü sivilcelerim vardı 2-3 ayda geçti,ancak benden kayanklanan sebeplerden dolayı gitmeye devam edemedim tekrardan çoğaldı.

Kizlar Istanbulda tavsiye edebileceginiz iyi bir dermatolog varmi? erkek ark. sivilce problemi var kullanmadigi yapmadigi kalmadi:1no2:
Simdiden tskler..

Merhaba

Şimdiye kadar gördüğüm hem işinde uzman hem de güleryüzlü doktor profesör doktor Ertuğrul Hasbi Aydemir. Agop Bey (Kolsuz Agop) da artık direkt Ertuğrul Bey'i öneriyor çok fazla muayenehaneye gidemediği için. Çocuklarım için gitmiştim inanılmaz mutlu kaldım. Özellikle kendini ticarete vermiş doktorlardan kaçının arkadaşlar. Ertuğrul Bey size doğrusu neyse o yolu gösteriyor sadece. Allah kendisinden razı olsun.

Ben tüm iletişim bilgilerini de paylaşayım sizinle
  • Direkt muayenehaneden ulaşmak isterseniz Ertuğrul Aydemir Muayenehane Bilgileri
    • 212 219 26 64
  • Mail atmak isterseniz
    • info@ertugrulaydemir.com
  • Ertuğrul Aydemir Websitesi
Benden bu kadar umarım faydam olmuştur.

Sevgiler herkese. Sağlıkla kalın.

Kizlar Istanbulda tavsiye edebileceginiz iyi bir dermatolog varmi? erkek ark. sivilce problemi var kullanmadigi yapmadigi kalmadi:1no2:
Simdiden tskler..

Merhaba

Şimdiye kadar gördüğüm hem işinde uzman hem de güleryüzlü doktor profesör doktor Ertuğrul Hasbi Aydemir. Agop Bey (Kolsuz Agop) da artık direkt Ertuğrul Bey'i öneriyor çok fazla muayenehaneye gidemediği için. Çocuklarım için gitmiştim inanılmaz mutlu kaldım. Özellikle kendini ticarete vermiş doktorlardan kaçının arkadaşlar. Ertuğrul Bey size doğrusu neyse o yolu gösteriyor sadece. Allah kendisinden razı olsun.

Ben tüm iletişim bilgilerini de paylaşayım sizinle
  • Direkt muayenehaneden ulaşmak isterseniz Ertuğrul Aydemir Muayenehane Bilgileri
    • 212 219 26 64
  • Mail atmak isterseniz
    • info@ertugrulaydemir.com
  • Ertuğrul Aydemir Websitesi
Benden bu kadar umarım faydam olmuştur.

Sevgiler herkese. Sağlıkla kalın.

Back
X