Istanbulda tavsiye edebileceğiniz iyi bir Dermatolog? Lütfen kızlar

Bleudream

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2007
422
0
116
Kizlar Istanbulda tavsiye edebileceginiz iyi bir dermatolog varmi? erkek ark. sivilce problemi var kullanmadigi yapmadigi kalmadi:1no2:
Simdiden tskler..

alman hastahanesine yeni bir doktor başladı tavsiye ederim vefa gönenç özel muayenehaneside var erenköydeydi yanılmıyorsam netten araştır bi istersen acil şifalar diliyoruma.s.

Cok tessekur ederim, siz veya tanidiginiz bu doktordami sivilce icin tedavi gordu? Eger oyleyse sonuc nasil?:1rolleyes:

arkadaşım bendede sivilce problemi var ...kullanmadığım şey kalmadı.bende cildiyeci kolsuz agop kotoğyan a gittim ...herkes tanır o doktoru..veridği ilaçlarla 1 ayda sivilcelerimden kurtuldum diyebilirim.ama sonra kontrolede gitmediğim için ve başka ilaç kullanmadığım için 1 sene sonra sivilceler tekrarladı.ve tekrar gittim veridği ilaçlarla yüzüm toparlandı tekrar ama eskisi gibi fayda etmedi yani hala tam istediğim gibi olmadı.ama buna da şükür diyorum. ücreti fazla olduğu için kontrollere gidemiyorum malesef 300 ytl muayenesi...tavsiye ederim durumu varsa..

Cok tessekur ederim, siz veya tanidiginiz bu doktordami sivilce icin tedavi gordu? Eger oyleyse sonuc nasil?:1rolleyes:

sivilcelerim için tedavi görüyorum doktorumdan çok memnunum aile doktorumuzdur kendisi medicana hastahanesindeydi alman hast. transfer oldu konusunda uzmandır. yardımım olabilirse memnun olurum:CüvCüv:

Son düzenleme:
kizlar yazdiginiz icin tessekur ederim a.s. nettende arastirdim bi kac doktor.hepsi ben cok iyim falan diyor ama her doktor kendi icin oyle der tabiki.tedavi olupda kurtulmus olan arkadaslar yazarsa cok makbule gecer valla a.s.

cnm valla benim bir arkadaşım Agop Kotogyan a gitmişti sivilce sorunu için sorununu da halletmişlerdi birkaç yıl önce nam-ı diğer Kolsuz Agop cnm ama muayenehanesi nerede bilmiyorum bi araştır netten istersen olmazsa ben arkadaşımdan adresi alır yazarım

amerıkan hastanesı yesım aklar guzıde duranın doktoru bende gıttım ıyı gercekten

kolsuz agopa bende gıttım ama muayenesı cok pahalı oıldugu ıcın tekrar gıtmedım zırt bırt cagırıyo oda para yanı

arkadaşlar şimdi agop katogyanı araştırdım,çok başarılı ve bilinen bi doktormuş,gitmeyi gerçekten düşünüyrm yakın zamanlarda giden var mı muayene ücreti ne kadar

arkadaşım ben en son ağustosta gittim 300 ytl miydi 350 ytm miydi tam unuttum ama o civarda muayenesi.kontrol için ücret almadı benden.ama her 2 ayda bir görmek istiyor..çok para anlayacağın ama adam işin uzmanı herkes son çare ona başvurur.paran varsa hallolur bu memeleketin hali artık böyle..neyse canım inş kurtulursun ..

arkadaşım ben en son ağustosta gittim 300 ytl miydi 350 ytm miydi tam unuttum ama o civarda muayenesi.kontrol için ücret almadı benden.ama her 2 ayda bir görmek istiyor..çok para anlayacağın ama adam işin uzmanı herkes son çare ona başvurur.paran varsa hallolur bu memeleketin hali artık böyle..neyse canım inş kurtulursun ..

saol cnm,inş.geçer.bn de son çare başvuruyorum zaten.muayenehanesi ağustosta gittiğinde osmanbeyde miydi?değişmemiştir heralde.osmanbeydekinin telefonuna ulaştım çünkü.gerçi açan yok şimdi aradım ama heralde bayram tatilini birleştirmiştir ondandır.

evet canım şişli osmanbeyde idi muayenehanesi...hatta halasgargazi caddesinde metro durağındaydı ...sorduğunda sölerler zaten..şuan tatildelerdir.yarından sonra ulaşabilirsin.ama 3 ,4 hafta kadar sonrayaa gün alabiliyodum ben sanada öyle diyeceklerdir.yoğun oluyor baya..bu arada doktora gittiğinde ve sonrasında beni özel msejlaşma bölümünden aydınlatırsan sevinirim.hangi ilaçları verecek merak ediyorum...bana verdiklerinden mi değil mi die....sağlıcakla

vefa gönenç e giden arkadasım daha fazla bilgi verebilr mi acaba ?? ne tür ilaçlar veriyor? muayene ücreti ne kadar? ve cildindeki deigişim süresi ne kadar sürdü?

amerikan hastanesi dermatoloji bölüm başkanı yasemin oram var.
çok basarılı bir doktor ama randevu almak imkansıza yakın.
her ay bir gün randevusunu acıyorlar. subat randevularını 26 ocak sabah 8de acıyorlar , yarım saatte aradınız aradınız yoksa alamıyorsunuz.
benim 17 yasındaki yegenim gitti ve sivilcelerini gecirdi, cok memnun kaldı

Back
X