Selam kızlar,
Benim oğlum 6,5aylık.ben de baya bi araştırmıştım,burdan falan da çok baktım ama bir türlü bulamamıştım.bi şahika hanım muhabbeti vardı,kadın işten ayrılmış bulamadım.birçok yere baktım.zaten şöyle bir durum var fenni sünnet tamamen yasaklandığı için fiyatlar uçmuş durumda.ben Anadolu yakası kartalda oturuyorum.çok uzatmiim en son sema hastanesini araştırdık lokal 625 genel 1050 dediler.evet pahalı ama hoca yaptı,çocuk cerrahı doç dr mevlit korkmaz.öncesi ve sorası çok ilgilendi.detaylı bilgi verdi.yarın 1 hafta olacak Allah'a çok şükür iyi.daha ucuza yapan yerler d vardı daha pahalı yapan d,ama burası içimize sindi.büyük oğlumu da 6aylıkken çapada yaptırmıştık.hep onun pişmanlığını yaşadım 1yıl boyunca.çocuğun pipisine bi dikiş atmışlardı boğum boğum olmuştu böğürtlen gibiydi.1hafta içinde iileşti.kontrole gittik bi sorun yok gayet normal dediler.aradan 1ay geçti bakıyorum çocuğun pipisi yok nerdeyse içine kaçmış gibi,götürüyoruz yok gayet normal diyolar.öle öle bikaç ay daha geçti,tabi bu arada biz çok üzülüyoruz ve çok pişmanız.en son dedik bu normal değil bi özel hast. ürolojiye gittik,doktor bakar bakmaz sünnetten sora derisi yapışmış dedi.kremler falan sürdü.tuttu deriyi cart die aşağı bi çekti çocuk feryat figan.ciddi ciddi yapışmış,kıpkırmızı çıktı ortaya.bize krem verdi sürekli geriye çekin pipisini dedi.size sünnetten sora demediler mi dedi.muhakkak sölenmesi gerekirdi dedi.söylenmemesi büyük talihsizlik.çocuğun yaşadığına bak.epey bi süre sıkıntı yaşadık,çocuk pipisine dokundurtmuyodu. zaten altını her değiştirdiğimde gözlerim doluyodu.keşke özelde yaptırsaydım die hep paraladım kendimi.gerçi olacaksa en kral hastanede d olur ama o an öle düşünmüyosun.Allah'ıma şükürler olsun düzeldi.şuan normal. demem o ki bizim sütten ağzımız yandığı için yoğurdu üfleyerek yedik.