Sünnet İstanbulda sünnet için hastane önerileriniz...

Çok fahiş fiyat mı SEMA hastanesi Gülen cemaatinin hastanesi olarak biliniyor. Fakir, orta gelirlinin dinimizin gereği SÜNNETi bu hastanede yaptırmasına imkan yok arayın bi fiyat sorun. Yine yeni açılan EMSEY hastanesi bu hastane de Menzil cemaatinin burada da SÜNNET yaptırmak için hatırı sayılır bir fiyat. Bu sene yeni açıldığı için fiyatları böyle ise seneyi düşünemiyorum. Sözün özü bizim hastanemiz hepimizin hastanesi deniyordu yapım aşamasında iken sohbetlerde. Parası az olana SÜNNET de lazım değil der gibiler....)))) Allah ıslah eyler inşallah. Cenabı mevlamdan sağlıklı seneler dilerim.

Çok fahiş fiyat mı SEMA hastanesi Gülen cemaatinin hastanesi olarak biliniyor. Fakir, orta gelirlinin dinimizin gereği SÜNNETi bu hastanede yaptırmasına imkan yok arayın bi fiyat sorun. Yine yeni açılan EMSEY hastanesi bu hastane de Menzil cemaatinin burada da SÜNNET yaptırmak için hatırı sayılır bir fiyat. Bu sene yeni açıldığı için fiyatları böyle ise seneyi düşünemiyorum. Sözün özü bizim hastanemiz hepimizin hastanesi deniyordu yapım aşamasında iken sohbetlerde. Parası az olana SÜNNET de lazım değil der gibiler....)))) Allah ıslah eyler inşallah. Cenabı mevlamdan sağlıklı seneler dilerim.

sünnet elzem değildir insan dinden çıkmaz sadece olması uygun ve gzl bir harekettir önemli olan dinle kalp ilişkisidir..bugün hijyen imkanları çok geniş eski zamanlardaki kdr elzem değil yani sünnetin şu devirde çok önemi kalmadı..imkan varsa yaptır..yoksa gerek yok..kendinizi bu kdr zorlamayın..üstüne düşülecek bir konu değil bence..

slm arkadaşlar .. ben oğlumu geçen ay sünnet ettirdim 250 tlye çocuk cerrahına mis gibide oldu .. ben o pahalı yapan yerleri anlayamıyorum napıyolar acaba ucuna boncukmu konduruyolar:))

araştırın mutlaka uygun biyerler vardır ...

yıllardır baba meslegınden dolayı bu işle ilgili cok fazla bılgı edındım
çok önemli bir konu olup aynı zamandada cok basit bir işlemdir..
bir sünnet ortalama 10 dklık bi işlem olup ortalama iyileşme süresi 1 hafta falandır..
benım tavsiyem sakın bu işlem için cocuklarınıza o küçücük bedenlerıne narkoz verdırmeyın,ve lazerle yaptırmayın yani damarlarını yaktırmayın
en temız ve steril yöntem tıbbi yani dikişli yöntemdır..
bu işi 30küsür yıldır yapan bi babanın kızı olarak sayısız sünnet gördüm birçok toplu sünnette bulundum..
güvenılır ellere teslım edin cocuklarınızı ama hastanelere götürdügünüzde sakın narkoza maruz bırakmayın..

garden hiç yetişkin bir insanı sünnet ettimi Babanız ve elzem oluyormu yetişkin sünneti bir tanıdığımın oğlu yıllarca yurt dışında yaşadığı için sünnet ettirmeye grk duyulmamış yani orada büyümüş şimdi toplumsal kaygıdan dolayı olmak istiyor Lakin yaş dayanmış 25-26ya ancak bir taraftanda utanıyor..yetişkin için zorluk varmı sence biliyorsun yetişkinlerin durumları çocuklardan brz farklı..!bilgin varsa..

Ben oglumun sünneti haznedardaki meltem hastanesinde yaptırdım doğumumuda orda yapmıştım. Doktorum Nuray hanımdan çok memnun kalmıştım kadın hastalıklarında ve doğumda herkese tavsiye ederim. sünnette oglum biraz huysuz olduğu için sünnetini uyutarak yapabileceğini söylediler. Eşim önce istemedi ama ata çok ağlayınca öyle karar verdik. Zaten ameliyat anestezisi gibi bir işlem değilmiş sedasyon denen bir yöntem. Çok hızlı ve çok kolay oldu doktorumuz başar kamil göçmeni size mutlaka tavsiye ederim. Başakşehire taşındıgımız halde hala sadece oraya gidiyoruz

Sünneti kaça yaptırmıştınız?

slm arkadaşlar .. ben oğlumu geçen ay sünnet ettirdim 250 tlye çocuk cerrahına mis gibide oldu .. ben o pahalı yapan yerleri anlayamıyorum napıyolar acaba ucuna boncukmu konduruyolar:))

araştırın mutlaka uygun biyerler vardır ...

canım, sen nereye yaptırdın sünneti?

bizde geçen hafta yaptırdık sünnetimizi. 4,5 aylıkken yani. Anadolu Sağlık Merkezi'nde Ahmet Nadir Tosyalı yaptı. Başta çok tedirgindim,anestezi alacaktı,ya yanlış birşey yaparlarsa diye çok korktum . Ama şu anda gayet iyi .
Bebeğim neredeyse hiç sıkıntı çekmedi. operasyondan ilk çıktığında biraz ağladı. ama sonra eve geldiğimizde çok rahattı. Doktorumuz da çok tatlı,güleryüzlü ve canayakındı. ilk önce kontrolü yapıldı,anestezi için tahlil yapıldı. 2 gün sonrada sünneti oldu. ertesi gün pansumanı çıkarıldı. bir kaç gün fitil verdik ağrısı olmasın diye birde pomad sürdük. ücret olarak da toplam 1200 tl civarı genel anestezi olursa. lokalde 900 civarı olması lazım.benim bebeğim genel anestezi aldı zaten lokalle yapmaları imkansız hiç yerinde durmuyor.eğer güvenilir bir hasteneyse zaten anesteziden korkmaya gerek yok .
bu arada sünnet lazerle yapılmıyor , klasik yöntem dikişli yapılıyor. fiyat yüksek belki ama onların sağlıkları herşeyden önemli.

Son düzenleme:
merhabalar,

yeni doğum yapacaklara ve oğlu küçük olanlara sesleniyorum..kesinlikle bezli iken hatta ilk aylarda sünnet yaptırın.. Sonra benim gibi çok pişman olursunuz.Babası kıyamadığı için bebekken yaptırmadık, şimdi 4 yaşına girecek ve strese girdim çok fena, doktor yaptırsanız iyi olur dedi..

Ümraniye ümran ya da afiyet hastanesinde yaptıran, duyum alan vs.. var mı aramızda?

benimde oğluma sünnet dediler sünnet derisi kapanmış. ist avrupa yakasındayım. haznedar medicana 1000 tl fiyat çıkardı. bende yaptıracak yer arıyorum. iyi bir hastane dr ve fiyat bilgilendirmesi yapan olurmu acabaa...

benimde oğluma sünnet dediler sünnet derisi kapanmış. ist avrupa yakasındayım. haznedar medicana 1000 tl fiyat çıkardı. bende yaptıracak yer arıyorum. iyi bir hastane dr ve fiyat bilgilendirmesi yapan olurmu acabaa...

Benim oğlumun özel sağlık sigortası olduğu halde, bir çok seçeneğim de olduğu halde, Kağıthane Devlet Hastanesi'nde yaptırdım. Çünkü her yerde genel anesteziyle yapıyorlardı ama ben oğlumun genel anestezi almasını istemiyordum. çok memnun kaldık ve hiç problem yaşamadık.

Selam kızlar,
Benim oğlum 6,5aylık.ben de baya bi araştırmıştım,burdan falan da çok baktım ama bir türlü bulamamıştım.bi şahika hanım muhabbeti vardı,kadın işten ayrılmış bulamadım.birçok yere baktım.zaten şöyle bir durum var fenni sünnet tamamen yasaklandığı için fiyatlar uçmuş durumda.ben Anadolu yakası kartalda oturuyorum.çok uzatmiim en son sema hastanesini araştırdık lokal 625 genel 1050 dediler.evet pahalı ama hoca yaptı,çocuk cerrahı doç dr mevlit korkmaz.öncesi ve sorası çok ilgilendi.detaylı bilgi verdi.yarın 1 hafta olacak Allah'a çok şükür iyi.daha ucuza yapan yerler d vardı daha pahalı yapan d,ama burası içimize sindi.büyük oğlumu da 6aylıkken çapada yaptırmıştık.hep onun pişmanlığını yaşadım 1yıl boyunca.çocuğun pipisine bi dikiş atmışlardı boğum boğum olmuştu böğürtlen gibiydi.1hafta içinde iileşti.kontrole gittik bi sorun yok gayet normal dediler.aradan 1ay geçti bakıyorum çocuğun pipisi yok nerdeyse içine kaçmış gibi,götürüyoruz yok gayet normal diyolar.öle öle bikaç ay daha geçti,tabi bu arada biz çok üzülüyoruz ve çok pişmanız.en son dedik bu normal değil bi özel hast. ürolojiye gittik,doktor bakar bakmaz sünnetten sora derisi yapışmış dedi.kremler falan sürdü.tuttu deriyi cart die aşağı bi çekti çocuk feryat figan.ciddi ciddi yapışmış,kıpkırmızı çıktı ortaya.bize krem verdi sürekli geriye çekin pipisini dedi.size sünnetten sora demediler mi dedi.muhakkak sölenmesi gerekirdi dedi.söylenmemesi büyük talihsizlik.çocuğun yaşadığına bak.epey bi süre sıkıntı yaşadık,çocuk pipisine dokundurtmuyodu. zaten altını her değiştirdiğimde gözlerim doluyodu.keşke özelde yaptırsaydım die hep paraladım kendimi.gerçi olacaksa en kral hastanede d olur ama o an öle düşünmüyosun.Allah'ıma şükürler olsun düzeldi.şuan normal. demem o ki bizim sütten ağzımız yandığı için yoğurdu üfleyerek yedik.

yenibosna safa hastanesi 300 tl anesteziyle yaptırdım.dr çok iyi birisi tavsiye ederim

bu arada sünnet için özel sağlık sigortası geçmiyor,hatta doktorun gerekli gördüğü hallerde bile karşılamıyor.bi de küçük çocuklar tam anestezi almıyolarmış.doktor izah etti.anestezi gibi değil çocukların aldıkları dedi normalde uyuduğu uykunun biraz daha derin hali.anestezi alacak die korkmayın dedi.1hafta dolana kadar günde 2 kez sıcak suya oturtup geri geri çekin pipisini dedi.biz demeden dr uyardı zaten.bu çağda bebeklerin yağ dokusu olduğu için yapışabilir o sebeple en baştan önlemimizi alcaz dedi.abisini anlattık,nasıl sölemediler size böle bi ihtimal olduğunu dedi:43: biz de çapada oldu die nasıl seviniyorduk ahhh ah:50: ayrıca o gün büyük oğlumu tam 12 saat aç bırakmışlardı,çocuk açlıktan mahvolmuştu.halbuki burda kardeşi 5 saat aç kaldı,hatta o kadar bile sürmicekti ama başka bi ameliyat uzamış,ondan bekledik biraz. vel hasılı kelam içinize sinen yere yaptırın.özelde ya da devlette olsun farketmez,çocuklarımız sağlıklı olsun gerisi hikaye:emir_bebek:

Zeytinburnu özel tıp merkezinde pipiden uyuşturarak sünnet işlemi gerçekleşiyor fiyatı da 175 tl ben orta yaptıracağım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim 4,5 yaşındaki oğlum bugun sünnet oldu, Pendik'te yüzyıl hastanesinde çocuk cerrahı Bekir Ayık idi doktorumuz.
Çok endişeliydim son ana kadar. Sakinleştirici verilecek olması, sünnet esnasında uyutulması filan çok ürkütmüştü beni.
Bugun sünnetten sonra oğlum baygın geldi odaya, 40 dk uyudu uyandı. İlk dakikalarda huysuzlandı ama şu an hiçbirsey hatırlamıyor, sadece yatakta yattığını biliyor, ameliyathaneye alındığını sünnet edildiğini filan hiç anımsamıyor aldığı sakinleştirici ve uyutulma sebebiyle.
Açıkçası şu an maşallah çok iyiyiz, altı saat bile geçmedi sünnetin üstünden, evde oynuyor, yürüyo tuvalete gidiyor filan sıkıntı yok hamdolsun.
Tavsiye ederim hanımlar, cidden sorunsuz bir sünnet oldu bizimkisi, pazartesi de kontrole gitcez bakalım..

Back
X