25 yıl istanbul sizi çekti birazda siz bizi çekin he durum kötüye giderse ekremide iindiririz babamızın oğlu değil oda
evet güzel çalıışmalar yaptı geldiğinde hakkın var ama sonradan azıttı para tadı alınca türkiyede istanbulda satılmadık yer kaldı mı peki bak gene diyorum senelerdir zeytinburnu onlardaa ama hala sahil leş kokuyo ve çoğu yer pisLes gibi kokan sokaklari vardi bunlari kim temizledi? Erdogandan once millet mandal tutusturuyodu burnuna.,
ki mecbur yapcak zaten kim gelirse diyorum ya ekremde yapmazsa ilerisi için oda iner aşağıLes gibi kokan sokaklari vardi bunlari kim temizledi? Erdogandan once millet mandal tutusturuyodu burnuna.,
Simdi daha iyi olmayacak daha oncede dedim..evet güzel çalıışmalar yaptı geldiğinde hakkın var ama sonradan azıttı para tadı alınca türkiyede istanbulda satılmadık yer kaldı mı peki bak gene diyorum senelerdir zeytinburnu onlardaa ama hala sahil leş kokuyo ve çoğu yer pis
ki mecbur yapcak zaten kim gelirse diyorum ya ekremde yapmazsa ilerisi için oda iner aşağı
işte onlarda onların hatası napalımMecbur derken? Yapmayan yapmiyor iste les gibiydi sokaklar, neden daha oncekiler yapmadi oyleyse?
ne biliyosun peki daha iki ayda nerden biliyosunSimdi daha iyi olmayacak daha oncede dedim..
Napalim:)) pekiişte onlarda onların hatası napalım
ne biliyosun peki daha iki ayda nerden biliyosun
Valla benim istanbuldan umudum var ama ülkeden malesef yokBen biliyorum sizde biliyorsunuz bunu ama soylemiyorsunuz:) yasa ve gor ne diyelim
Hele bi istanbulu hak edinde bakalim ne icraatlar yapilacak:) bol bol kucaklasma olacak o kesin:)) su kaz daglarinda imamoglunun villasi var diyollaaaValla benim istanbuldan umudum var ama ülkeden malesef yok
Hiçbiri babamızın oğlu değil umalım iyi şeyler yapsınlar onlar cebini dolduruyo önemli olan ülke yarın savaş çıksa gene biz savascazBen biliyorum sizde biliyorsunuz bunu ama soylemiyorsunuz:) yasa ve gor ne diyelim
Var diye tahrip eden imamoğlu muHele bi istanbulu hak edinde bakalim ne icraatlar yapilacak:) bol bol kucaklasma olacak o kesin:)) su kaz daglarinda imamoglunun villasi var diyollaaa
Adalet cift tarafli islerse anlam ifade eder derim benVar diye tahrip eden imamoğlu mu
Altın aramak iicn tahribat yapılmasıyla adamın villasının olması ne alakaAdalet cift tarafli islerse anlam ifade eder derim ben
Senin sahte komutanın çağırdı ya olmayan darbe için kendini kurtarmak iicn
Ne yapsaniz bos, goklerden gelen bir karar vardir:)) bankamatikciler sizi:)Senin sahte komutanın çağırdı ya olmayan darbe için kendini kurtarmak iicn
Bunu biz size diyoruz ayrıca aldığım 2400 maaştan başka gelirim yok olsa ev almak için yırtmam kendimi kişi kendisinden bilir karşısındakiniNe yapsaniz bos, goklerden gelen bir karar vardir:)) bankamatikciler sizi:)